God morgon bloggen ;)
Ojojoj... Vilken natt. Jag tror jag somnade då klockan slog strax över tre eller fyra. Minns inte riktigt men roligt var det. Jag har fått MASSOR med saker. Jag kommer att ta bilder på dessa julklappar och lägga upp dem på bloggen så får ni se. Jag är skit lycklig och tycker att det var den bästa julafton i mitt liv. Och ni till veckan är det nyår och så ska jag vara med min vän Dan som jag inte varit med på en månad. Det kommer att bli skit roligt!!
Det blir mer julaftons snack senare i bloggen :)

Ser ni bilderna ovan.
Tycker att de är rätt så fina så jag publicerar dem nu. Jag har dock fått redigerar dem bra eftersom att de var lite suddiga här och där men jag tycker att det var fina färger på bokeh och sedan var dem så små och söta tycker jag. Vad tycker ni? Var så länge sedan jag fick någon kritik. Säg exakt vad ni tycker. Jag är glad nu för tiden så jag blir inte sur.
Jag mådde inte så bra i januari och februari 2009 och då kunde jag bli sur över kommentarer men det är slut på det nu. Ni ska få tycka vad ni vill och ni ska verkligen säga det. Utan att jag ska bli någon surmupp! :)

Jag slog inte rekord igår med åtta inlägg på en dag. Fast det hade jag redan listat ut att jag inte skulle eftersom att det var julafton och man vill ju vara tillsammans med sin familj då istället för att sitta som en lat gris vid datorn och blogga när familjen och släkten kommit för att umgås.

Titta och njuta lite av alla julklappar sen ska jag ta bilder på dem och lägga upp här.
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
mikaela:

God Jul!!!

(Du är den näst ända jag sagt god jul till från heliås)

Kommentera inlägget här: