Före & Efter bild på en bild som jag tagit på min vän Ellinor i somras.
Tycker att själva bilden var fin när jag tog den men efter att jag redigerat den första gången vart den hemsk. Så nu har jag redigerat om den med hjälp av Vintage Actions. Tycker hon ser ut som en docka men ändock inte.

Man kan göra så mycket i Photoshop.

Det är en fantastiskt program. Jag kommer ihåg när jag inte kunde så mycket om Photoshop mer en att ändra mått på bilderna och lägga till text på bilderna. Men idag när jag sitter framför Photoshop är det som ett helt annat program. Man kan göra en bild från ful till helt fantastisk. Nu menar jag inte att före bilden var just "ful". Det är en fin bild men värdelös redigerat helt enkelt. Åter till ämnet. Photoshop har ett oändligt sortiment och det tar inte slut. Du kan göra exakt vad som helst. Allt från förlänga ögonfransar, göra så man ser smalare ut, ändra kontrast, skärpa, bakgrund, ta bort rynkor och finnar till att göra så man ser ut som en docka, header till bloggar, collage mm. Det är helt sjukt vad det finns saker att göra.

Ni som inte har Photoshop, köp det! Eller ladda hem någon test version bara ni skaffar Photoshop. Ni kommer att kunna göra era bilder så mycket vackrare en vad kameran gör dem.
   0 Kommentarer     // Porträtt  
Kommentera inlägget här: