Detta blir jag inte sur av utan tvärtom.
Jag tycker att det är bra att ni är uppmärksamma på vad jag skriver och så men ni kan ju i alla fall skriva vem ni är eller länka till er blogg så att man har någon chans att svara. Nu svarar jag i ett inlägg men det kan jag ju inte hela tiden göra.

Den som postade denna kommentar hade många rätt men fel på en sak. Man skriver inte "Små snöfylla småkvistar" utan man skriver som jag gjort "Små snöfyllda små kvistar". Men att man skriver "naturföremål" ihop det stämmer. Sedan stämmer det också att "nyårsstäda och nyårsmiddag sitter ihop.

Det där i presentationen har jag inte hunnit fixa en. Det har jag sett ett tag. Sen så kände jag när jag skrev nyårs städa att det inte stämde men jag orkade inte fixa det. Men om det är folk som stör sig på det så kan jag tänkte på det när jag skriver.

Men jag tycker att det är lite lågt om man ska säga till mig att jag skrivit fel, också skriver man fel själv... Inte okej. Sen kan man ju alltid skriva vem man är eller åtminstone länka till mejl eller blogg.
   1 Kommentarer     // Svar På Tal  
Fotograf Sara Marklund:

Det heter "små snöfyllda småkvistar" :)

Kommentera inlägget här: