Tycker om dessa bilder på ett speciellt sätt. Vet inte om det är den gröna färgen eller om det är snön som ligger över löven. Jag kan inte fast ställa vad det är jag tycker om så mycket med dessa bilder. Men jag gillar i allafall dem. Vad tycker ni?
Har blivit rätt mycket vinter bilder nu på bloggen. Hoppas att det är okej att jag publicerar mycket vinter, snö, frost och många bilder av nästan samma motiv.
Jag ska försöka bryta alla frost inlägg med att visa något annat, typ som något annat motiv eller varför inte lite musik. hehe..

Idag har det inte varit så bra med uppdateringen.
Bloggade i morse innan jag åkte till skolan sedan bloggar jag nu. Jag har inte haft tid att blogga eftersom att jag fixat med min lite juldesign. Eftersom att jag älskar denna design så mycket har jag bara fina till den lite med snöflingor som faller och en ny fin header med massa rött, frost, kort och text. Jag är mycket nöjd med resultatet. Bästa headern jag gjort nästan. Kommer dock att byta tillbaka när det blir vår igen men det hade ni ju redan listat ut så klart.

Just nu händer det inte så mycket. Jag lyssnar på Lady Gaga's - Christmas Tree på youtube. Älskar verkligen denna låt. Tycker den är så gosigt skön. Lyssna och bedöm själva.
Jag ska snart ta och sätta igång med redigeringen av experimentet jag gjorde i söndags. Vart dock inte så bra resultat men med lite redigering på bilderna kommer det säkert att bli toppen. Jag hoppas att ni ska få hinna se det idag så jag ska ta och börja nu hade jag tänkt.

Återkommer alltså senare med bilder och lite text. Kram!
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Anonym:

Förlåt om du inte vill ha reklamkomentarer eller något sånt men det skulle betyda så grymt mycke om du ville vara med i min fototävling som jag har tillsammans med www.tvspelsweb.se! För mer information läs här:

http://malinhee.blogg.se/2009/december/fototavling.html#comment

priset är två stycken objektivlock i valfri storlek och det är ju alltid bra att ha!

Ida:

åh tack! den kommentaren värmde verkligen :) du är också jätteduktig!

Kommentera inlägget här: