Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm F3.5-5.6 II
Inställningar: Närbild med ISO 400

Vad tycker ni om dom här bilderna.
En macro liknande bild längst upp och en härlig moss bild under.. De är ej redigerade så detta är orginalbilderna förutom namnet då :) Hoppas ni tycker om den bilden. Har inte hört så mycket av er.. Kommentera gärna mina bilder, photoshop tips eller bild tips får ni ju alltid komma med om ni vill.

God morgon mina vänner.

En fin dag idag här i åre. Det snöar.. Kanske inte så varmt och soligt men det är jätte härligt. Hoppas det är fint väder i sundsvall och alla andra städer också. Tycker dock inte att det ska snöa hemma utan nu hoppas jag att det smällter så om det är någon sundsvallare som läser detta kan väll skriva vad det är för väder. Håller tummarna på att det är vår nästan.

Idag vet jag inte om jag ska åka sidor eller om jag ska vara hemma och jobba eller skriva låtar.
Tror det blir en trevlig dag. Igår vart också en trevlig dag. Vi åkt runt i åre byn och hade det bra. Min bror köpte en tröjja och vi så lite kändisar. Var på ÅRE Chokladfabrik. Mycket gott hade som där inne. Vi köpte dock inte något för dom var rätt så dyr men det var gott att smaka där inne..

Hoppas ni har en trevlig dag fär det har jag. Kram så länge.. :)
   3 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Färg bild som jag ej har redigerat utan de enda som är gjort i photoshop är min logga.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm F3.5-5.6 II
Inställningar: Närbild med ISO 400


God kväll. En riktigt härlig kväll måste jag säga.
Idag har vi varit ute på byn och haft det gött.. Ätit gott och sett mycket fint. Lyckad dag.
Sitter nu vid min dator och tänkte fixa lite på en design som kommer i juni. Har så tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra.. Är inte någon bra på tv:n enu så det blir datorn. Kanske ett avsnitt av rederiet också, vem vet. Eller varför inte en prommenad med Laban.

Jaja återkommer senare. Kram på er så länge ;)
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


God morgon. Mycket skönt att få sova ut för en gångskull..
Nu är det ny vecka och snart ny månad. Det går fort och det är ju mycker roligt. Snart är det maj och då är det endast 1 månad kvar tills man får sommarlov!!

Jag ska snart äta frukost och efter det ta en dusch..
Är för övrigt väldigt bra väder här. Det är sol och blå himmel så idag blir en härlig ute dag. Hoppas ni också har det bar för det har jag. Ska väll jobba lite skolarbete senare i kväll.

Vi ses sen.. Och vad tycker ni om mina två OREDIGERADE bilder. Kram.
   3 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Sitter nu och tittar på Wipeout och det är som vanligt väldigt roligt/bra.
Det är en mycket skön kväll här i Åre. Har en brasa tänd och bara mår helt perfekt. Helt otroligt...
Klockan 21:00 är det ju Van Veeteren och det är ju skit bra måste jag säga. Är på kanal 4 och jag tycker att ni ska se det i kväll. Han är verkligen GRYM!! Mysig kväll med andra ord.

Hoppas ni sitter och läser även fast det är söndag och måndag i morgon. Ska uppdatera som om det skulle vara sommarlov. Även fast det är långt ifrån sommar. JAG VILL HA SOMMMAR!!

Nu ska jag se Van Veeteren så vi ses sedan kram.
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Hello gott folk. Vad roligt att ni fortfarande läser även fast jag tycker att jag är super dålig på att uppdatera.
Jag har tänkt på er hela tiden men jag har packat och städat så har ej haft tid. Men nu eftersom att jag är i fjällen och har internet så ska jag blogga hela veckan. Har dock glömt min kamera kabel så några ÅRE-bilder kommer inte från systemkameran.. Men har med mig sladden til min digitalkamera så jag ska väll ta en del bilder med den och lägga upp. Har även en del andra fina bilder jag ska bjuda på.

Jaja som ni ser här ovan så är detta min mikrofon.
Jag fick den i fredags och vart helt över lycklig eftersom att den är så bra. Har testat den nu och det fungerar super bra. Riktig trevlig säljare också. Man kunde fråga han om typ allt så hade han svar på det. Riktigt bra. Denna mikrofon är väldigt lätt att använda och jag är nöjd. Kostade mig 590 :- och det är inte mycket eftersom att en ny sådan mikrofon kan ligga på 900 till nästn 3000kr och vem har råd att betala så mycket för en mikrofon.. För dom pengarna köper man ju ett objektiv för i stället vettja ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar, uppdaterar med under kvällen. Så titta in :)
   0 Kommentarer     // Nyinförskaffat  

Modell: Elin Ludvigsson  |  Assistent: Linn Ludvigsson, Ellinor Linblom  |  Fotograf: Jag
Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1,8 II


Vad tycker ni om denna bild då?
Jag personligen tycker att den blev rätt bra. Fina ögon och jag tycker att den blev helt okej när jag tog bort ena delen av ansiktet. Har dock inte skurit till den så man enbart ser ena delen av ansiktet men det är inte något jag behöver använda en så jag gör det inte enu.

Tycker att det var mycket roligt att fotografera Elin eftersom att jag tycker att dom var inte så blyg, hon var bra framför kameran och ja, hon blev bra på bild helt enkelt. Min blixt fungerade inte när vi fotograferade så jag fick ha en massa lampor och sedan fick jag redigera ljuset lite men inte mycket.

Hoppas ni gillar bilden. Nu ska jag leta i en tidning efter en sladd man behöver ha för att få en studiomikrofon in i datorn och efter det blir det mer redigering :)
   16 Kommentarer     // Porträtt  

Modell: Ellinor Lindblom  |  Fotograf: Jag  |  Utrustning: Canon EOS 450D,  Canon EF 50mm f/1,8 II
Haha vad tycker ni om denna bild. Är om gjord i photoshop och själv tycker att den blev bra..

Jag tänkte redigerar lite bilder nu så att det kan komma upp lite bilder på Ellinor, Elin och Matilda snart.
Var ju ett tag sedan jag fotograferade dom nu. Jag tänkte också ta lite bilder på min fotostudio som jag har fixat på mitt rum. Det är en stor vit du från golvett till taget också är det typ 3 meters brädd så det finns gått om plats att posera som man vill. Sen finns det en lång stong med en massa kläder hängade efter och sen en tv, kamerautrustningen, lite fika och ett bord med spelgel så att man kan sminka sig. Mycket spännande va. Inte bara ministudio jag bygger utan också stora. (Mycket roligt för övrigt.)

ORGINAL BILDEN KOMMER HÄR

Dock ej läpparna, dom är också lite om gjorde, VÄLDIGT DÅLIGT skulle jag säga.

Åter kommer med bilder ;)
   3 Kommentarer     // Photoshop CS4/CS5  
Som ni ser håller jag på att lägga in min nya design.
Den kommer att bli klar i morgon tror jag. Är inte riktigt säker men jag hoppas i alla fall det. Hoppas ni gillar den. Kommer komma en ny någon gång i juni och den kommer att bli riktigt JÄVLA snygg. Snyggare en denna!
   1 Kommentarer     // Bloggdesign  Tycker att man märker att det är vår nu. Kanske inte riktigt idag eftersom att det inte varit någon sol men man kan i alla fall känna det på lukten och luften. Den är mycket varmare.
Jag tog dom här bilderna i torsdag men har inte haft tid att redigera dom tills nu då. Tycker att dom är så fina. Man riktigt ser hur stark sol strålarna var i torsdag. Kändes som riktigt sommar även fast det var jätta mycket snö kvar. Men det börjar ju smällta.  Jag dör om det kommer mer snö alltså. Säger på tv att det kanske kommer mer snö och till och med minus grader... FYFAN! Sommar, vart är du?

Denna dag har varit rätt så okej. Jag har fotograferat en tjej som heter Matilda och det blev jätte fina bilder.
Tänkte kanske visa någon sedan. Har redan fått ett till foto jobb på en tjej som heter Elin. Mycket roligt att folk vill bli fotograferad. Jag som älskar att fota folk. Det är så jäkla roligt. Ska snart ta en vinter fotografering med Ellinor också, den ser jag fram emot eftersom att dagens vinter fotografering gick väldigt bra.

Man kan säga att Matilda är född dom modell för hon blev så fin på porträtt bilder och i prencip alla bilder vi tog!
   12 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Modell: Ellinor Lindblom |  Assistent: Linn Ludvigsson |  Fotograf: Sebastian Bergström


Här är första bilden sedan fotogaferingen. Tycker att denna bild är enormt snygg!! Finns inte ord. Men är så cool liksom.

Fotogaferingen igår gick jätte bra. Jag tycker att vi fick ett ganska bra resultat men vi är inte klara enu. Antingen ska vi ta en ute fotografering idag eller så blir det någon annan helg, det vet vi inte en. Jag hoppas på idag. Vill göra nått av min helg inte bara sitta hemma och dryga. Vad tycker ni om bilden? Skriv det till mig ;)

Men ni.. Hur går det med min blogg. Haha vart är inläggen. Jag måste börja skriva nu.
Hela denna vecka har jag haft viljan att skriva med jag har inte haft någon bild att visa så att jag har tycket det varit tråkigt men så fotade jag lite i torsdag som jag ska redigera nu som dom kommer upp på bloggen idag eller i morgon. Tänkte att jag skulle blogga en hel del nu idag och varför inte i morgon också. Så titta in massor idag om ni vill se bilder. Har ett par jätte fina bilder jag vill visa er sedan.
   8 Kommentarer     // Porträtt  
i
Innan nattinatti ska jag bara lägga upp detta klipp. Tycker att dom gjorde en skit bra duett.
Denna vecka har det varit shoping. I måndags köpte jag denna fina mikrofon som jag snart ska gå och betala. Jag har länge velat ha en riktig stuido mikrofon och detta är en sådan och jag är mega glad.
Den köptes på tradera.se och jag tycker att jag gjorde ett klipp. Hade kostat mig lite över 1000 kr om jag hade köpt den som ny så det är bra. Köpte den av en kille som hade skivkontrakt tror jag. Han hade i alla fall ett badn som hade en riktigt webbshop och hemsida. Tycker att det var rätt nice att handla av något annat band när jag själv har ett eget :)
Den kostade mig 590 :- och jag tycker att det var ett klipp!


http://images.tradera.com/153/79008153_1.jpg


http://images.tradera.com/260/78901260_1.jpg


Fick de här objektivet i dag.
Köpte det i söndags tror jag, är inte säker men i alla fall, jag är super näjd. Tycker att det också var ett klipp eftersom att jag tror att detta objektiv ligger på runt 1000 som riktigt.Är ett macro objektiv som man kan somma från28-80mm med och jag är en lycklig köpare. Är inte så låga bländar tal men jag tycker inte att det gör så jätte mycket. Jag får väll redigerar bilderna lite extra om det skulle vara så..
Kostade mig 580 :- och var ett bra pris tycker jag.


Bilderna är lånade från tradera säljarna själva.

   0 Kommentarer     // Nyinförskaffat  
Hejsan glada folk.
Jag  är glad men jag är jäkligt trött. Känner att man nästan bara vill gå och lägga sig men det kan ajg inte göra enu, för att jag har en del att göra. Jag ska bränna ut 30 filmer på cd innan jag ska sova och det tar så jävla länge för cd:n att bli klar så jag kommer säkert att få sitta till middnatt.

Om jag sa berätta lite vad som hänt i sundsvalls livet då.
Jo det var skola på morgonen, jag var skit trött för att jag inte kunde somna i tid igår. Somnade typ 2.. Jag hade matte prov idag och det gick sådär. Matte är ju inte någon höjdare tycker jag. Annars har min skoldag varit väldigt bra för att vara måndag. När jag kom hem började jag se på serien Rederiet. Tänkte att jag skulle se om den, tycker att den var så bra och det var ett tag sedan rederiet sändes så varför inte.

Sitter och har för övrigt ganska tråkigt.
Ska titta på 183 dagar på svt webben snart tror jag. Har inte bestämmt mig om jag ska somna till det eller om jag ska se det nu. Orkade inte titta på fler en 4 delar av rederiet... Tittade ju sedan kan kom hem och tills nu. Är det någon av er som ser serien 183 dagar som går på svt?

Slutar inlägget med att säga att min morfar har namsdag idag också. Herbert heter han :)
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


God kväll. Sitter och tittar på beck som en tröst.
Jag är så besviken på min vän Dan så att jag sitter och så jävla less. Jaja nu ska vi inte prata mer om dan för att jag är så jävla trött på att hela tiden klaga och göra allt på han så nu lägger jag ner.
Jaja tittar på beck "det tysta skriket" tror jag att den heter. Tycker att den är ganska bra faktiskt. Rätt så äcklig.

Min dag i dag har varit ganska bra.

Inte gjort så mycker utan jag har typ sett tv, varit med familjen och sedan har jag sovit. Annars har dagen bara varit lugn. Nu ska jag forsätta och se så vi ses i morgon.

Kram på er och hoppas ni gillar min bild här ovan :)
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Nu så här efter melodifestivalen lägger jag upp några bilder med Laban.
Dagen med laban har varit jätte bra. Vi var ute i någon timme och lekte, solade och bara hade det jätte bra. Fick några fina bilder på hän som ni ser här ovan. Jag tar allt för sällan bilder på Laban men idag blev det i alla fall en del bilder. Tänkte att jag skulle börja att lägga upp fler bilder på laban för det kommer ni väll att gillar.
Han är så jävla söt måste jag bara säga, hoppas ni inte tycker att det är fel. Men han är ju söt!!

Annars då... Melodifestivalen ar ju jätte bra, tycker att det var den bästa på flera år. Alla låtar var bra!
Jag tycker att Marlena som vann var skit bra. Tycker att det var helt rätt. Var härligt att det var värsta spänningen på slutet, alla trodde att måns skulle vinna sedan såg man att han inte allt fick några hundra poeng utan det fick Caroline och sedan var det 144 p och då fick marlena det och vi skrek här hemma av glädje!! Vi älskar denna låt. Den hade nått speciellt som inte en enada hade av alla som var med i tävlingen.

Jaja nu ska jag och syrran sjunga lite på singstar så vi ses kanske i natt eller varför inte i morgon :)

EDIT: Fel stavning på namnet men det bjuder jag på.
   9 Kommentarer     // Laban  

En stress redigerad bild tror jag, hittade den i arkivet.

Nu ska jag ut och fotografera lite eftersom att det är så fint väder :)

Jag är glad idag och det är bra.. Hoppas ni är glad. Känner på mig att detta blir en riktigt bra bloggar dag så jag tycker att ni ska titta in på min blogg lite mer idag :) Kram!
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Jag tycker inte om rock igentligen men denna låt är verkligen BÄST!!!!

Så jävla härlig. Jag hörde den på robinson reklamen och det är många som har skrivit till tv4 och frågat vad låten heter och nu när jag sitter och tittar på ring tv4 så sa som vad bandet och låten hette och jag har spelat den minst 5 gånger nu och alla gånger är efter varandra. Lyssna... Ni kommer att tycka den är så skön! :) Rockmusik är bra när det inte bara är en massa skrik hela tiden, och i detta fall är det inte alls så mycket skrik. Han sjunger så jävla bra!

För övrigt är jag jätte glad nu :)
Jag har precis för unge fär 10 minuter, vunnit mitt fjärde objektiv! Det blev ett macro objektiv. Vann det på tradera för 580 :- och jag är bara så lycklig :) Hittade ett annat objektiv där också men det gick upp i bris så mycket så jag vann detta i stället :) Jag har hela tiden viljat ha ett macro objektiv och när jag köpte mitt 70-300mm objektiv blev jag bara med övertygad att jag måste ha ett till som kan ta närmare bilder :) Jag sitter här och skrattar. Det är ett 28-80mm objektiv.

Jaja lyssna på låten vettja! :)Dagen har varit okej och nu ska jag sova.

Imorgon är det helg och jag här super glad för det. Kommer bli så skönt. Nu ska jag se nått som är på tv, vet inte vad det heter men det är bra och går på 4:an :) Kram och god natt!

Ps: Tre inlägg på en dag av mig... Det var inte igår.Vad tycker ni? :) Kommentera gärna dom!


Ett gäng bilder från  stockholm i sommarl. Helt oredigarde och mycket fina enligt mig. Tycker ju om stockholm men det är inte det jag tänker på nu utan nu är det himmlen. Så vaker alltså. Det finns ju fina himmlar där jag också bor man nu blev det en stockholms bild men fin himmel och det gjorde bilderna mycket finare!

Jag kom hem från skolan för ungefär 10 minuter sedan. Mycket jobbig dag idag. Less är jag man imorgon är det helg och det ska verkligen bli super skönt. Tänkte inte göra så mycket idag, ska städa studion, fixa upp ett ställe jag kan börja fotografera mina vänner på. Fixa ljuset och en massa annat smått och gott.
Ska vara med dan nästa tisdag så jag måste fixa lite. Ska köpa skrivor som jag kan bränna vår film på också. Jaja det är mycket som jag ska göra.

Nu tänker jag fixa lite med denna design sedan fixa lite mer i min portfolio. Trycker ni på portfolio här ovan kommer ni till min nya portfolio :) Lätt va?

Direktlänk till min portfolio.

Tags: Strandvägen, Kaknästornet, Djurgården.


Vad heter din hund?

Laban

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Eftersom att han hetta Laban av uppfödaren tyckte vi att det var onödigt att byta namn på han sedan tyckte vi att det var gulligt. Liksom spöket laban hihi :D

När är din hund född?

Gud nu fick jag verkligen hjärnsläpp...

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Han är en labratin alltså labrador och dalmatin. Han är vit och svart. Vit på en tass och vit prikig på magen.

Vad väger din hund?
Nått vid 40 kg om inte mer.. Han är en lite bulle :)

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Vi köpte den på annons på blocket och det var ett riktigt lyckat köp. Han gjorde min vardag till det bästa! Han kostade 5 000 om jag mins rätt.

Varför valde du just den rasen?
Vi tittade på många olika men vi tyckte att den där rasen var lite egen och jävligt söt!

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej det har han inte  varit med om enu.

Är hunden rädd för något?
Inte så mycket. Han testar ofta grännser men något är han nog rädd för men kan inte komma på nått riktigt. Vatten tycker han inte om när man sprutar på han. Annars är det väll om det är någon människa som luktar konstigt och han inte känner igen den personen.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Ja det vill jag. När jag blir 20 ska jag skaffa mig en till, vet dock inte vad det blir enu :)

Kan hunden några konster och lydnad?
Han kan rätt mycket men här kan ju sitt, ligg, ta fint, stanna, lite go fot och en massa annat :)


Ps: Besök min systers blogg http://borntolove.blogg.se
   10 Kommentarer     // Laban  
Ni måste ju hålla med om att stockholm är fint. Jag kan inte ens gå igenom min mapp som heter "Stockholm 2008" förrens jag får sån jäkla längtan. Är dock två år kvar men jag längtar tills juli för då drar vi ner en vecka :)


Jag sitter och redigerar bilder nu. Var jätte länge sedan jag gjorde de och jag tycker att det är ganska avkopplande så jag gör det nu en sån här snöig och tråkig tisdags kväll.

I måndags trodde man på våren men idag tror man inte att det är sant. Tänk om det inte hinner smälta före den 11 juni. Då dör jag. Jag vill bada första gången i maj och då ska det vara varmt. Nä nu i april när jag fyller år ska det vara borta med alla snö tycker jag. Hoppas jorden kan ge mig den presenten :)
I morgon är det en vanlig skoldag. Lite tråkigt. Men jag räknar ju ner så att i morgon är det 91 dagar kvar till sommarlovet. Snart är det :) Nej!

Nu ska jag fortsätta mig mina bilder så får ni fortsätta kommentera :) Har lite saker på gång men jag säger inte dom en för det är inte säkert på alla pungter... Portfolion är snart klar också. Titta in vettja. www.sebastianbergstrom.se.nu

Tags: Kungsholmen, Norrström.


Nu tänker jag ta ett riktigt berättar inlägg så jag tycker att du borde läsa.

Bilden ovan är för några veckor sedan och jag tycker att det är så skönt att höra när snön faller ner från taget och solen skinner och man märker att det är på väg att bli vår. Vilken känsla. Exakt så var det idag. Jag låg i min säg och lyssnade på hur det bara föll efter som... Har också räknat ut att den 10 mars är det 92 dagar kvar till sommar lovet för alla som får det 11 juni. Jag länktar. Kommer att räkna ner efter varje dag som går nu.

Nu ska jag dra igång det jag skulle berätta i detta inlägg.
Jo det är så här att jag har tänkt lite för mig själv och sagt det till några men jag tycker att alla ska få veta hur jag har tänkt att jag ska göra fram över inom bloggen. Tycker att det kan vara skönt att leverera det nu till er. Jag tänker göra väldigt mycket inom min blogg. Jag hade tänkt sätta mig och koda ihop designer så att det räker tills det är sommarlov.  Nu undrar ni säkert varför men det ska jag nu berätta. Jag tänker lotta ut en design i veckan fram tills sommmarlovet eftersom att jag har ju gjort gratis designer med det var så många som ville ha så jag slutade med det för det blev helt enkelt för mycket men nu tänkte jag att jag ska göra lite som babbi att lotta ut en massa designer. Jag har inte riktigt bestämmt något datum enu men det kommer komma upp på bloggen när jag har kodat så många designer som det behövs för att jag ska ha tills juni. Kommer dock inte att ändra något på nån design utan om man vinner en design så lägger jag bara in koderna sedan blir den som den var när jag lottade ut den och om ni vill ändra den så får ni fråga någon som gör gratisdesigner eller testa själva. Ni som är nybörjare kan ju alltid titta in på designadinblogg.se för han har verkligen allt (nästan) inom bloggkodning. Det kommer alltså att gå till som en helt vanlig designutlottning.
Hoppas många vill ha designerna. Kommer att skriva på sebastian-bergstrom.se/designutlottning inom någon dag exakt hur det kommer att gå till och vad ni behöver göra.

Över till fotograferigen.
Jag vill ju lära mig nya saker och jag tänkte att jag skulle försöka förmedla det jag lär mig vidare till er. Det kommer jag göra i min kategori som heter fototips. Kommer att lägga in bilder och skriva hur man gör si och så för att få så... En  massa saker kommer jag att skriva. Så ni som vill lära er saker inom fototekning speciellt inriktad på Canon EOS 400 och 450D så kan ni alltid titta in i kategorin månaderna framåt. Kommer ju inte lägga upp dagligen utan när jag lärt mig någon om fototeknink. Hoppas det kommer att uppskattas.
Tänkte också stara en ny kategori som heter photoshoptips för jag tror att jag har en del tips att förmedla så att det kommer att hända en del inom fota.
Men inte nog med det. Jag kommer att fotografera en av mina kompisar så snart som möjligt. Ni vet ju att jag fotograferade Ellinor Lindblom i sommar. Vi tänkte göra om det igen fast nu en gång på vintern. Vi ska naturligtvis göra det på sommaren också men vintern har vi inte fotat på så nu täker vi göra premiär för det.
(Snart ska jag fotografera linn igen också, det kom lite förhinder när vi fotade förra gången så vi han bara ta typ 3 bra bilder.)

Annars så ska jag uppdatera kategorierna lite snart. Ska också göra en design till mi portfolio men jag vet inte riktigt vart jag ska ha mi portfolio. Lite tråkigt att ha den på blogg.se. Så om det är någon av mina läsare som har en portfolio på någon sida som man kan göra snygga designer på själv och är gratis kan ni ju alltid skriva en kommentar så kanske jag kan titta in den sidan och kanske till och med skapa min portfolio där.

Nu orkar ni inte läsa mer men ska bara skriva lite om uppdateringen.
Kommer att börja uppdatera mina kategorier med. T.ex. Mitt liv i bilder... Det måste ju uppdateras och mycket annat. Kommer att börja ta mer vardagsbilder. Snart kommer lite inrednings bilder. Har snyggat upp mitt rum och tänkte snygga upp toaletten någon dag också.

Har ni sett min nya logga på bilderna? Vad tycker ni?
Kram och god natt!
   7 Kommentarer     // Landskap & Vyer  
Hejsan på er. Var lite upprörd i förra inlägget men nu har jag lugnat ner mig.
Jag ska snart se en film som heter "Låt den rätte komma in". Någon som har sett den och tycker att den är bra? Jag tror att den är ganska bra. Jag och linn ska se den och tror att det bli mycket lyckat.
Idag har jag nästan bara suttit vid datorn, varit lite med familjen men annars bara suttit och snackat och tittat bloggar. Söndag är det idag också. Jätte roligt känner jag. Nej! Men det är tre veckor kvar tills jag åker till åre så jag får längta tills dess då. Sedan efter åre är det en veckan kvar sedan är det påsklov och det är mycket skönt. Efter påsklovet är det ju bara typ 1 månad och någon vecka kvar tills det är sommarlov.. Ååå jag kan inte vänta. Jag ska verkligen ta bilder till sommaren så jag hoppas att ni kommer in på min blogg ofta i sommar :) Kommer uppdatera som aldirg förr.

Nu ska jag ner och titta lite grann vad min hund gör och sedan se vad familjen gör.. Håller ju på att renovera skrev jag för ett tag sedan. Kram! :) Kommentera gärna bilderna och om det är någon som sett filmen kan ni ju skriva vad ni tyckte om den :)
   9 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


En till bild på linn. Tycker att den blev så där.. Åter kommer med mer bilder på något sedan. Lite upprörd nu:P
   1 Kommentarer     // Porträtt  


Det här är min första Polaroid bild och jag älskar den!
Tagen igår när jag var i skogen och fotograferade linn. Mycket roligt var det.

Nu klockan 20:00 ska jag och mina kompisar se melodifestivalen och efter det ska vi se film.
Kommer bli mycket roligt. Jag har ätit så jävla mycket nu men min kompis linn så jag kommer fan inte kunna äta något under kvällen. Jag och linn åt kyckling och vi är så mätta att vi sitter här vid datorn som två kött bullar. Helt otroligt hur man kan äta så mycket.

Jaja nu är klockan 20:03 så jag ska dra nu. Kram!
   3 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Modell: Linn Ludvigsson
Fotograf: Sebastian Bergström


Ååå ett gärligt porträtt från gårdagens fotografering.
Mycket nöjd med den. Vi ska ha en ny fotografering om någon vecka och då måste det gå enu bättre för det har aldrig gått så här bra som det gick i går. I sommar var det inte häller så roligt, var roligt men vi visste inte riktigt hur vi ville ha bilderna men igår visste vi lite mer i alla fall. Hittade fler ställen att fota på som vi inte har varit på förut.
Jag tycker att det är jätte roligt att fota folk :) haha det tycker säkert alla foto intresserade.

Nu ska jag göra Linns header så vi ses sedan. Kram! :)
   6 Kommentarer     // Porträtt  Fotade med Sigma Zoom och Canon EOS 450D.


Dagen i går var en utav mina bästa dagar.
Jag var med min kompis Linn och vi hade skit roligt. Vi fotgraferade på henne först sedan lite på kvällen fotade vi mig, vet inte riktigt hur resultatet blev men vi ska fota mig igen om någon dag för jag ska snart klippa mig och färga håret. Mitt hår var verkligen fulast i hela sundsvall. Det är långt och jobbigt så jag får inte till det nå bra men jag hoppas att jag kan klippa mig så snart som möjligt.

Vet inte vad ni har gjort under dagen som gick igår eftersom att jag inte var vid datorn så jätte mycket.
Tycker själv att det är tråkigt att jag inte har så många bilder att redigara. Idag ska jag i alla fall redigera Linns bilder jag tog på hon och dom kommer säkert upp lite idag och nästa veckan. Sedan som jag har sagt snart tre gånger så ska jag fota lite mer inomhus. Vill fota lite detaljer och nu har vi blivit klar med våran nästa toa och nu håller vi på att renovera i köket :)

Nu ska jag titta in på mina favvo bloggar och se om dom har skrivit nått bra. Kram! :)
   1 Kommentarer     // Djurliv  

Oredigerad bild..

Hejsan. Nu har det gått två dagar sedan jag bloggade och det är för att jag jobbar med hemsidan och den blir typ klar idag så jag vill helst jobba med det tills den är klar.

Just nu sitter jag och äter mat vid datorn. Var för en stund sedan ute med Laban och sprang i snön och fan vad jobbigt det är att springa i en halv meter snö.. Jag höll på dog. Annars ska jag inte göra så mycket. blir jag klar med hemsidan så tror jag att jag ska sätta mig och leka lite i photoshop. Har varit inne på Moderskeppet´s hemsida och lärt mig lite så tänkte jag testa det. Tycker att det sidan inte va bra förut för att jag typ inte fattade nånting med nu älskar jag sidan. Hur jag inte kunde fatta någonting när dom visar massa saker på video det vet jag inte. haha..

Jag kommer nog att blogga om en stund igen. Om jag har något vettigt att säga:) kram
!
   6 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Vad tycker ni om alla dom här då? Jag älskar verkligen klipp ett i detta inlägg.


Ojojoooj vilken dag!
Jag har inte gjort så jätte mycket och det har varit väldigt tråkigt väder. Jag har i alla fall bloggat, gjort lite på en design som kommer i juni eller juli, lagat mat, varit ute med laban och sedan suttit och tittat bloggar. Som vilken dag som hälst. Lite tråkigt. I morgon tänkte jag att jag ska städa upp studion, städa mitt rum och fotografera lite inne bilder. Har inte gjort det på ett tag nu så jag tycker att det är dags nu.

Vad gör ni? Hoppas ni har en roligt måndag. Kram!
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Haha jag sitter och skrattar nu! :)
   3 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Låten är grym!!! Lyssna på den. Ni kommer att fasta för den :) Så jäkla härlig.Presentation på sin blogg:
"Jag har en ganska så nystartad blogg och vill ha fler besökare! Min blogg besår mestadels av bilder, eller ja. Nästan allt är bilder. Foto är något som jag verkligen älskar och det skulle vara sjukt kul att få fler bösökare till min blogg!"


Bloggen drivs av Sofie Eriksson, Hon är 15 år och tycker om att fotografera.
Jag har valt att Sofie (http://myrocknroll.blogg.se) ska bli veckans blogg för att jag tycker att hon tar fantastiska bilder och det är en färsk fotoblogg. Jag tycker att hon som är så begåvad inom foto ska få sig fler besökare för det är hon värd. Mycket av det jag fasnade för var dels för att presentationen var lockande men själva bloggen... Den var ju toppen. Hon skriver jätte bra också. Jag valde hon för att jag tycker att sånna folk som är begåvad inom någonting ska få synas och i detta fall var det inom foto och Sofie fick synas.

Besök hennes blogg vettja! Ni kommer gilla den.Bli veckans blogg ni med! Maila till mig och skriv vad din blogg handlar om så läser jag och väljer om just du ska bli veckans blogg.
Roligt att en hel del skrev in till mig. Var lite svårt att välja men jag kom fram till ett beslut. Nästa vecka kanske det är din tur. Vem vet?
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Fotograferade med Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5,6


God morgon. Det blev en tidig morgon även fast jag gick och la mig vid 2 ungefär.
Idag har jag tänkt att jag ska ta min hund Laban och gå till affären och köpa hårfärg och lite annat bra... Men jag vet inte om jag pallar. Tycker att det är tråkigt att det inte är någon sol menmen, sommaren kommer väll snart. Tror dock att det blir en promenad. Kan behövas. I fredags åkte jag nästan 1 mil på skidor och efter det har jag fått bättre kondition och det måste man ju använda sig av nu när det är sportlov.

Tänkte släppa en lite rolig nyhet.
Vecka 14 drar jag till Åre och bor där 5 dagar tror jag att det blev. Mycket roligt!! Jag hade dock inte tänkt att jag skulle åka så mycket slalom även om jag är bra på det. Haha där skrött man lite... Jag tänkte koppla av. Åka lite längdskidor, njuta av solen (om vi får någon), njuta ett tag att vara i ett riktigt vinter ställe och sedan få åka hem och allt smälter så jag får sommar och sommarlov! :P

Nu ska jag titta min mail och se vilken som ska bli veckansblogg! :)
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Foto: Jag
Redigering: Jeanette
Modell: Mikaela Wikberg


Jag ville visa er några bilder som bevisar hur bra Jeanette är på ett ta bort saker i ansiktet.

Tycker att bilderna blev jätte lyckade. Finare en den bilden jag hade men saken är att jag inte är så bra på det där men jag ska sätta mig nu och testa när jag har lov och allt. Vad tycker ni? Den översta är den jag hade redigerat :)

Riktigt fina bilder så jag säger det igen, Tack Jeanette!! :)

   3 Kommentarer     // Porträtt  


Vinnaren är nummer 5, Frida Östberg.

Jag tycker att hon var en värdig vinnare. Hon hade en jätte fin bild och den säger många saker denna bild. Själv tycker jag att den är jätte fin och att det är läker med ringen som gör en skugga som ett hjärta nästan. Jätte vaker bild tycker jag.
Frida kommer att få denna bild ut skriven på ett A4 ark men naturligtvis med bra kvallite. Ska skriva ut ur en foto skrivare och naturligtvis blir det på fotopapper. Hoppas att du har en ram som passar till detta foto för det kommer verkligen bli en jätte fin tavla. Nästan så man själv skulle vilja ha den men det är din vinst :) haha..På tredje plats kom Hannas humelbild.
   3 Kommentarer     //


Färglada kvistar, fotade med Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5,6 DG APO Zoom Macro.

God morgon alla trötta och pigga.

Jag har insett att jag har rätt mycket jobb att göra så jag måste snart sätta i gång.
Igår han vi inte så mycket men vå sålde i alla fall för 465 :- och det tycker jag var bra gjort av oss. Vi höll på att dö av kylan. Det kändes som om det var -30° men det vet jag inte om de var. Men när vi kom hem blev vi jätte glada och nu håller vi på att spara till en videokamera och sedan efter att vi fått ihop till en kamera ska vi spara till en studiomik som vi kan ha alla år vi ska hålla på och det tycker jag är bra, och efter det så blir det en resa fast vart det säger jag inte, det är hemligt :) Annars hade vi en trevlig kväll. Åt god mat och vi spelade in en låt som tog hela 4 timmar att spela in typ. Fattar inte alls hur det kan ta så lång tid att spela in texten till melodin. Jaja.. så arbetar vi i alla fall :)

Nu ska jag ner och äta lite räster sen i går. Blev så hungrig nu när jag inte ätit frukost och jag skrev att jag ätit god mat så... Kram på er :) Har fler bilder så ses under dagen.
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet