Canon EOS 450D, Sigma 28-80mm MACRO

Blir inte mer inlägg en detta idag. Ska lägga mig.
Har inte haft tid idag för att jag har en uppgift i skolan att bygga en lägenhet i en kartong, men väggar och inredning. Mycket rolig uppgift. Men det tar lite tid och eftersom att jag ska vara klar med den tills på lördag måste jag ha all tid jag har. Har glömt att berätta att min skola fyller 10år på lördag. Jag ska fotografera då. Blir nog nice. Men vi ska typ ha en utställning på saker som vi gjort och detta hus som jag bygger på ska då ställas ut. Lovar att mitt kommer att bli snyggast. Jag har typ de bästa ideérna till min lägenhet. Jag ska försöka att göra så som jag vill ha min lägenhet i stockholm. Denna lägenhet kommer alltså att ligga där. En två :) Kan ta bilder på det när jag är helt klar.

Njut av mina sommar bilder nu och sov super gott! Skriver nog i morgon, kommer dock bli rätt sent för jag ska träffa en vän klockan 18 och kommer nog hem vid 21 skulle jag tro. Kram. Har en porträtt bild på linn att visa er men det kommer i morgon. Tänkte också försöka att byta bilder i headern. Har tagit så många bilder nu så att jag måste ändra på de. Lite mer sommar bilder ska det bli. GOD NATT!
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Frida:

vilka underbara bilder!

Frida:

Förlåt att jag måste behöva skriva igen men jag har fortfarande inte fått min tavla som jag vann i din bildtävling för ett x antal månader sen.. funderat på att skicka den snart?

jeanette:

tja! här var det inte mycket uppdatering :/

ha de fint

kram

Freja:

gud vad duktig du är,älskar dina bilder :)

Kommentera inlägget här: