Hejsan. Som ni märkt har jag inte bloggat på jätte länge och jag vet inte om jag orkar blogga nu häller. Ska försöka men eftersom att jag har det lite jobbigt vet jag iinte om jag pallar. Är mycket i mitt privatliv just nu. Jag mår inte så jätte bra men  har börjat hämta mig. Varit hemma från min skola idag men kommer att gå i morgon. Jag kämpar på och jag tycker att jag lyckats rätt bra. Dock inte med bloggadet. Men jag kanske skriver nått mer inlägg denna vecka. Lever på ett hopp om att allt ska bli bra och har blirvit låvad det också men man vet inte. JAg behöver stöd och jag stöder andra. Tycker att det är jätte roligt att ni besöker och jag vill inget annat en att ni fortsätter. Mår så dåligt och skulle ni lämna mig vet jag itne vem jag ska skriva till eller prata med. Nu vill jag bara ligga lågt och ta det lugnt så kan jag berätta en annan dag när jag vet om det någonsin kommer att bli bra. Lägger upp någon bild då och då men glöm mig inte, stöd mig i stället.

Kram på er. Ni finns i mitt hjärta och det är skönt att man kan prata med er.

Jag mor toppen nu igen. Allt inom familjen har klarat upp sig och jag mår toppen. Snart en ny vecka och i morgon är det första juni. Jag ska blogga ett inlägg till innan jag ska sova. Håller på att måla om min stuga så har dock ej tid.
PUSS!

   5 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Cecilia:

Visst är det konstigt hur mycket lättare det är att skriva på bloggen än att prata med vissa av sina närmaste vänner...

Frank&Rémy:

sjyssta bilder du har på bloggen

Elin [ n e v n a r i e n ]:

sv: SKitbra ju! Tack för att du kollade upp de :)

Aaah jag ska försöka hitta sidan där jag laddade hem denna "vridgrej". kommer inte ihåg på rak arm men ska se :)

ELLEN:

Det låter inge vidare, och jag hoppas verkligen att det blir bättre snart. En bloggpaus kan vara en bra grej att ta. Alla behöver lite avkoppling och lite avstånd ibland :) man klarar inte hur mycket som helst.Som sagt, jag önskar dig all lycka till.

sofia:

Fin design !:)

Kommentera inlägget här: