Canon EOS 5d Mark II & Canon EF 50mm f/1.8 II + Canon RM-E6L IR-Fjärr + Ficklampa
+ Bländare 1,8-2,0, Slutartid 1/8, ISO 200


Hejsan!! Den här veckan har jag inte orkat fixa med designen. Känner att jag få ta det till helgen!!
Jag har iallafall gjort en massa annat som vanligt... Det finns alltid massor att berätta om när man varit borta från bloggen ett tag som jag har varit. Det är dock rätt skönt att ha det som reserv.. Det är ju inte varje dag som man verkligen känner att NU ska jag blogga yippie!!

Designen börjar iallafall ta sig tycker jag?!!
Nu fattas naturligtvis en header sen är det lite andra sköna saker som ska på plats. Det ska fixas i kamerautrustningsinlägget samt om mig-inlägget och lite annat som ska in i side samt kommentarsfältet som behövs fixas till lite men det kommer nog bli riktigt bra!! Har ni märkt att det snöar väldigt mycket på min blogg?
Vill bara säga att jag har använd mig av två olika koder. Den ena snöar fort och mycket och den andra snöar lite långsammare och lite blandade storlekar på snöflingorna.
Hoppas ni blir nöjd med designen för det kommer jag nog bli. Skönt att få en lite mer prydlig design igen. Dom senaste har ju varit väldigt vita, även om jag faktiskt tycker att det är stil rent och jävligt snyggt!! Men nu ville jag ha snöfall och lite mer vinter så då fick det bli ny stil igen!

Bilderna ovan tog jag igår sent på kvällen.
Kände att jag var tvungen att vara kreativ!! Så jag tog min lilla ficklampa och gjorde några små bilder. Har några fler... Det var dock inte det lättaste. Försökte ett tag innan jag fick till mina hjärtan och stjärnor. Jag är ju inte GRYM på att måla så...


Nu ska jag skriva på ett till inlägg där jag ska avslöja en sjukt rolig sak som kommer ske nästa vecka!!!
Kommentera inlägget här: