Bilderna togs då vi åkte runt på den den norra delen av Gotland.
Stället på bilden heter Lickershamn. Intill på ett "berg" står Gotlands högst belägna rauk "Jungfrun".


Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Åååh äntligen är det fredag, nu har jag en hel vecka ledigt framför mig.
Den här helgen ska bli den bästa på väldigt länge. Tänker bara mysa och göra det jag vill göra, städa rummet, blogga, göra min design, slutföra tvättstugan, fotografera och framförallt vila upp mig.
Veckan har varit enormt stressig och seg, känner mig slut från topp till tå. Ska nog föreslå ett spabad ikväll.. Det kan göra gått på min kropp, sen blir det massor med sömn imorgon förstås.

Vi fick sluta 25 minuter tidigare idag för att det var fredag och vi var helt slut.
Så jag kom på bussen som gick 13.30 vilket var väldigt skönt. Dock kom jag inte av vid den hållplatsen som jag skulle. HATAR ATT DE INTE TITTAR OM ALLA STOPKNAPPAR FUNGERAR. Jag tryckte två gånger på knappen, tillslut kände jag bara dööö.. Jag åkte vidare till nästa hållplats då någon annan hann trycka före mig så jag kunde kliva av där. Fick då gå en bra bit tillbaka, men som tur var hade jag mammas cykel stående vid den hållplats som jag egentligen skulle klivit av på.


Nu ska jag springa till toaletten och sen blir det mer bloggning.
Känner att vintern närmar sig och jag vill gärna publicera alla Ystads- och alla Gotlandsbilder innan det är minusgrader. Blir lite fel känsla som ni förstår..
Kommentera inlägget här: