god morgon! jag blev uppe till strax efter tolv igår, fullt upp med min uppsats nu! testade proactiv igår för första gången och jag hoppas innerligt att det kommer att fungera! är så less på mina finnar som jag haft en lång tid nu. allt hopp till proactiv :)


här är bilderna som jag pratade om. blev två stycken om jag får säga det själv, riktigt fina vattenbilder. efter-regnet-bilder har alltid varit en av mina favoriter! är alltid så häftiga droppar på blad och växter ute i trädgården. och med rätt optik så kan man få riktigt stiliga närbilder. funderar faktiskt på att framkalla dessa två och hänga upp någonstans i huset :) vad tror du?
 
visst är det häftigt med dropparna! mitt fotointresse har varit tappat för länge sedan men det är sådana bilder som får mig att vilja komma tillbaka till det där momentet när man ligger och kryper på marken för att få den perfekta bilden... vem vet, sommaren är mitt framför oss och min lust till fota växer för var dag som går.. :)
 
nu ska jag kliva upp ur sängen och göra en stor och god frukost. är hemma från skolan i dag. känner att jag inte kan fokusera på annat än att verkligen slutföra den här uppsatsen, så jag ger 100 procent på den! :) vad ska du göra i dag? lill-lördag :)
   0 Kommentarer     // Fotografier  
Kommentera inlägget här: