Har i snart en veckas tid sovit på balkongen under solcellsslingor och en natthimmel som bara finns om sommaren. Det känns nästan fel att vara inne när sommaren är så här bra som den är nu, så jag kommer fortsätta sova ute så länge det går. I dag blev det då frukost i min utomhus-säng. Granola med mandlar, russin, torkad ananas, mandlar och kokos. Apelsinklyftor mer persikoklyftor, rostat lantbröd samt blåbärssmoodi.
 
Varför jag varit ifrån bloggen i två dygn är för att jag har fotat och lagt ner dygnets alla timmar på mitt alldeles egna magasin, Mosebacke Interiör. Ska bli så kul att berätta mer om det för er inom kort. Håll ut! Ska i magasinets första nummer ta med dig på en rundvandring i mitt hus där jag bor, så att du har en klar bild över hur det ser ut. Då kommer det sedan bli lättare för dig att förstå vart jag fotar mina bilder osv. 
 
Nu ska jag gå ut i trädgården och pilla lite med ogräs. Sen blir det väll ett och annat bad, kanske skriva lite om sommaren... Ja, vi får se helt enkelt. Finns ju så mycket att pilla med så här års! Ha det bra så kikar jag in i kväll.
   0 Kommentarer     // Sommaren,   Ätbart  
Kommentera inlägget här: