I tisdags fyllde Reidar även kallas "poppen" ett år och det firade vi på skansen med första glasskulan, klappa getter, titta på björnar och sälar. Senare på kvällen stannade jag och syrran Sanna kvar och tittade på Allsång på Skansen samt delar av Lalehs uppträdande efter. En bra dag, en sån där dag då en inser att det är sommar.
 
Glest med inlägg? Ja och som jag har tyckt det varit tråkigt, att veta att ni som tittar in här aldrig får se något nytt. Men nu sker en förändring må ni tro! Ska fota allt som händer och visa det för er, berätta om allt för er, fördjupa mig med er. Så fortsätt kika in så ska vi nog lära känna varandra på ett så där härligt sätt. 
 
Sen kom jag på en till sak. Mina sköna och öppna brevvänner som jag tappat kontakten med i och med att jag varit oaktiv i bloggen och dålig på att svara på era brev. Tycker det är synd att inte höra av er... Men jag mäktade inte med att svara på alla brev när skolan och mycket annat tog min tid. Men om det är någon som är sugen på att brevväxla kör jag gärna en omgång till. Vi kan även bli mejlvänner! Jag vill så gärna höra hur du har det i sommaren, vad du har för planer för kommande veckor eller vad du har upplevt för äventyr under de sommarveckor som passerat. Vill du bli brevvän eller mejlvän, skriv till mig på mosebackes@gmail.com
   0 Kommentarer     // Fotografier,   Fotografier,   Sommaren  
Kommentera inlägget här: