Att det ska vara så svårt att kika in hör och skriva ett litet inlägg då och då. Ska inte skulle på något annat men det kan bero på att jag fixat och donat i huset väldigt intensivt denna vecka. Det har plockats in väldoftande sommarrosor, möblerats om och målats om. Förmodligen har du ingen aning om hur det ser ut det övriga huset som jag bor i, men lugn... Jag ska fotografera och visa.
 
Just för tillfället är jag och pillar i de flesta av alla husets rum. Mina föräldrars sovrum, glasverandan, vardagsrummet, köket och övre hallen i huset. Men så är det ju just det här jag gillar, att få tänka nytt, grubbla över hur jag ska få till den där känslan jag vill åt osv. Det är det som är inredning för mig, att återskapa känslorna som uppkommer inom mig när jag går in i ett rum. Ett rum berättar nästan direkt (iallafall för mig) vad det vill och så får jag förhålla mig till det. Ibland går det bra, ibland tar det år innan jag hittar den där känslan, men oftast beror det då på att det är något som jag inte kan förändra utan något som måste vara en del i rummets nya känsla.
 
Bilderna ovan är från en solig torsdag denna vecka. Ett gott fat med frukt, en somrig gröt, färskpressad juice och goda sesamknäcke med egenodlad rädisa. Sol och god frukost är bland det bästa med sommaren. 
   0 Kommentarer     // Sommaren,   Ätbart  
Kommentera inlägget här: