Hej!
Eftersom det varit så mycket den senaste tiden och i junimånad överlag, hade jag dagarna innan midsommar faktiskt inga riktiga sommarkänslor. Har känts som att jag bara stressat mig fram mellan dagarna och att det bara råkat vara just sommar. Men så igår på midsommar så kom den. Känslan av sommar! Lugnet, tankarna, stunderna, möjligheterna. Allt det där som sommaren gör möjligt kom på en och samma dag. 
 
Förra sommaren hade jag min hitintills bästa midsommar. Jag klev upp vid sju på morgonen och åt frukost i min ensamhet i strålande sol och fågelsång. Väl därefter besökte jag skärgården, band krans, promenerade vid vattnet och en massa annat trevligt. Men trots att det blåste kalla vindar denna midsommar, så kikade ändå solen fram. Regnet höll sig borta och det blev slutligen en väldigt bra midsommar. Bilderna får tala för det.
 
Men som nämt så kom känslan av sommar till mig igår. Så idag är jag sommar hela jag. Precis som jag gjorde förra sommaren gör jag nu, nämligen bestämmer mig för att vare sig det är regn eller sol ska jag njuta och ta vara på varje dag. Det gjorde jag förra sommaren och det var det som jag tror gör att jag i efterhand minns förra sommaren som en av mina bästa somrar. 
   0 Kommentarer     // Sommaren  
Kommentera inlägget här: