Kvalitetstid vid datorn


Ligger i sängen och ska försöka få till någon design som kan utmana min nuvarande. Jag vill att min nya design ska vara lite proffsig samtidigt som den är vardagligt snygg. Jag vill ha en bra fotoblogg som även har en inrikting mot mode och fashion, inte bara strikt foto, utan lite mer vardagligt och som sagt, lite mer mode.

Nu ska jag även se om det fungerar att blogga som folk. Har inte bestämt mig för vilket typsnitt som jag ska ha på min blogg. Det jag har nu är lite Blondinbella inspirerande. Har testat ett annat som är lite mer Cimon Lundbergs inspirerande. Får se vilket det blir... Nu ska jag även se hur det fungerar men länkar i inlägget. Det är ju en rätt viktig punkt. Ska även försöka felet med twitter panelen på sidan om här på bloggen...

Mysiga sommarbilder

Ligger i sängen och försöker fixa min kanske blivande bloggdesign, det är inte helt lätt! Just nu tittar jag hur det ser ut när jag publicerar lite andra bilder en vita sköna bilder. Får se hur det ser ut! Är rätt nöjd med de jag har hunnit göra just nu iallafall menmen. Det kan förändras riktigt riktigt fort. Bara jag hittar en annan sida med lite bättre ideér så ändrar jag på skeppet och styr åt ett annat håll.

Måste testa och se hur det ser ut om jag gör såhär. Safari har ju en tendens att göra vissa funktioner som fungerat perfekt förut, helt omöjliga att göra nu. Men av det jag sett hitilis så ser det ut att fungera rätt bra. Pallar inte att behöva gå in och koda varje gång jag ska blogga.

Middag på Jop´s Bar

I onsdags då min syster fyllde 27 år, firade vi på en restugrang som heter Jop´s Bar och dom hade riktigt god mat. Jag tog fläskfilé, har blivit en favorit när vi är ute och äter. Riktigt gott med vinsås och ett perfekt stekt kött, mums! Längtar tills vi kommer till Stockholm igen, då blir det lätt en middag på Borgmästaren i Gamla Stan. Min personliga favorit i Gamla Stan!

Måste ju testa på det här inlägget också och se hur det fungerar. Vill verkligen att man ska behöva slippa hålla på att koda en massa när man ska blogga. Ska man blogga så ska man bara blogga och inte koda...