Småbåtshamn


Canon EOS 450D + Sigma AF 28-80mm f/3.5.
1/1000 sek, f/11 & ISO400 (28mm).


Hej, nu är det äntligen heeeeeelg!
Jag hade inte tid att skriva när jag kom hem eftersom jag såg att det fortfarande låg frost kvar på marken. Jag har liksom sett att det varit frost varje morgon men när jag kommit hem har det inte varit så mycket frost kvar men det var det nu så det blev några sköna frostbilder som ni får se lite senare.

Ovan är det två sköna bilder från Skanör i Skåne. Det var en otroligt fin och mysig småbåtshamn.
Bakom mig när jag tar dessa foton är det en otroligt mysig strand som ni kommer få se bilder på lite senare, vet inte om det blir idag men ni ska få se dom.

Nu ska jag göra lite framsteg i bloggdesignen.
Om en stund ska jag väll åka och handla till min morfar och då ska jag köpa en glass! ;)
Kommer fler bilder om en liten stund. Kram så länge.

Ystads Skörd


Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/1500 sek, f/1,8 & ISO200 (50mm).


Hej, nu har jag kommit hem från skolan.

Idag fick jag gå hem vilket jag är inte är speciellt bortskämt med att behöva. Men den här gången var det faktiskt väldigt inspirerande att gå hem. Det är ju så sjukt snygga färger utomhus nu i höst så jag fick en del inspiration till min bloggdesign men även att fotografera så det ska jag göra efter att jag publicerat detta inlägg. Jag ska gå en rätt lång fotorunda så det kommer bli många fina bilder. Ska bland annat fotografera älven Ljungan. Ni ska se hur underbart snyggt det är nu när träden speglas på vattenytan.

Idag är det torsdag och jag ska redigera massor med bilder.

Jag ska även fortsätta att söka praktikplats. Jag har en rätt lovande nu men för att vara säker måste jag maila några till så att jag kan vara säker att jag får en intressant praktikplats och att den är i Stockholm. Det är ett måste. Jag pallar inte att vara här hemma i Sundsvall, det är så tråkigt! Jag vill vara i Stockholm ♥

Jag ska även hinna med att ladda hem sims grejer (försöka få igång mitt sims) och att kankse göra nått litet på min design som jag egentligen hade tänkt publicera denna vecka men jag tror inte att jag kommer att hinna få klar min tills dess. Imorgon åker jag till Uppsala för att hämta en bil och till helgen brukar det ju nästan alltid vara nått annat som kommer i vägen men jag ska försöka att göra framsteg.

Bilderna ovan är från Skåne och Ystad.

Jag älskade verkligen det här gräset. Det var så sjukt snyggt, speciellt när det blåste i gräset. Man såg liksom inte att det var gräs utan enbart att det var nått snyggt grönt på sidan. Man skulle nästan kunna säga att det såg ut som en tavla då man målar ett landskap, man får ju inte till gräset så man målar bara ut lite sköna färger. Ungefär så såg det ut. Galet snyggt. Jag har några fler bilder som jag tänkte att ni skulle få se lite längre fram, kankse senare idag eller imorgon.

Nu ska jag ta kameran och Laban ut på en fotorunda.

Stenar


Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/1500 sek, f/1,8 & ISO200 (50mm).


Hej. Äntligen tar jag chansen och modet att skriva.
Jag vill först och främst säga att jag faktiskt inte riktigt har någon bra anledning till varför jag inte har skrivit de senaste 6 dagarna. Det enda jag kan säga är att jag har haft fullt upp och då det funnits tid till bloggen har jag inte orkat sätta mig ner och skriva. Men nu tänkte jag att det skulle bli ändring på den fronten. I detta inlägg tänker jag sammanfatta hur de senaste 6 dagarna har sett ut för mig.

OM JAG BÖRJAR MED TORSDAG SOM VAR DEN FÖRSTA AV 6 DAGAR UTAN UPPDATERING.

Det var nästan en helt vanlig dag. Jag kom till skolan 8.10 och vid 9 tiden skulle min klass och klass 8 åka in till stan för att titta på någon rätt tråkig spelnings som någon orkester gjorde.
Efter att det var slut var det stress tillbaka till skolan för att få lunch. Efter lunchen var det matteprov tills vi slutade så dagen var faktiskt rätt skön. Dock gick det sådär på matteprovet.

FREDAG SOM ÄVEN DEN VAR EN BLOGGFRI OCH FÖRÖVRIGT RÄTT SLAPP DAG.
Efter att jag varit i skolan tills 14.00 åkte jag hem och typ bara nöjt av att det var helg. Det gjorde jag tills efter fyra, då jag och min bror åkte och handlade åt min morfar och därefter var hos han i kankse en timme. Efter det skulle jag och min bror skjutsa mina föräldrar till några vänner.
Sen på kvällen tittade jag på idol och lite senare blev det Valentine's Day och en stor Ben&Jerry. Mums.

LÖRDAG BLEV EN VÄLDIGT SKÖN DAG MED MIN SYSTER.

På morgon åt jag lite med av min Ben&Jerry och målat trappen. Det blev en toppen morgon. En liten bit in på eftermiddagen kom min syster och vi åkte till Birsta City och handlade lite. Det var jätte trevligt.
Efter några timmars promenerande hoppade vi in i bilden och åkte tillbaka till stan där vi köpte godis och hyrde två bra filmer. Den första vi såg var Upp och den andra var Sista Kontrakten med Mikael Persbrandt. Efter att vi hyrt filmen åkte vi och köpte mat på en wok restaurang och kvällen spenderades med mat, film, godis och några goda skratt. Mys! ;)

På söndagen var det bra en lugn dag. Jag var hemma med familjen.

Under dagen målade jag lite men annars gjorde jag inget speciellt. I måndags var det dags för prao. Jag kom aldrig till Stockholm, tråkigt. Men jag åker dit 10 December.
Min prao blev i alla fall här hemma i Sundsvall och det blev på Scandic och det är roligt. Än har jag bara varit i köket men imorgon kankse jag får vara på själva hotellet.

Det är ungefär så här mina dagar har sett ut och det har liksom inte varit något att blogga om faktiskt.
Även om jag kan erkänna att igår var jag otroligt sugen på att blogga när jag kom hem.

Det blev lite att läsa... Nu ska jag titta runt på lite bloggar och därefter fortsätta att redigera bilder.

RSS 2.0