Hej idag har jag mixat och fixat med en design som jag ska ha sedan, den blev jätte bra allt gick bra. Nu i morgon ska jag bara fixa en header och lite i inläggsidan också ska den upp på bloggen och  sedan kommer det att bli min första designutlottning hoppas någon vill komma till mig blogg och tävla om min design, (snälla gör det, och informera många om det eller är ni ego och inte gör det så kommer det att bli lättare för er att få den menmen det gör ni som ni vill..)  Den kommer i alla fall bli jätte snygg, och sedan har jag min hunds blogg också ! Den måste jag fixa en header till  ocså. Men nu måste jag sova för jag ska på skolan och sedan hem och spela The sims2 Fritid ett tag och sedan börja med designen. Sedan en nyhet !!! Jag är ledig Torsdag och Fredag, då kan jag lägga upp designen och börja skriva jätte många inlägg, för er som läser min blogg. För det är roligare om man har en favorit blogg också skriver den bloggaren varje timme eller minst fem inlägg då är det roligare och läsa hans eller hennes dag, jaja hejdå sov så gott så ses vi i morgon och jag älskar att ni ville titta in på min blogg.

Puss med Mvh: Sebastian. Bergström
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hallå idag har jag och min hund varit ute på promenad lite bilder kommer nu xD


433935-315

Lite fler bilder kommer också nuuuuuuuuuuuuuuu xD

433935-316
Foto: Jag.
Utrustning: Olympus X-820.
Där var lite bilder på när jag och laban var i skogen och hittade lite saker ...
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Hej nu ska jag sova jag har inte gjort så mycket blir mer uppdateringar i morgon, puss älskar att ni läser min blogg <3


Mvh: Sebastian
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Jag kunnde bara inte hålla mig att lägga upp den hära videon. Jag tyckte att den hära videon och låtaen var så jävla bra när jag såg den och lyssnade på den xD Lyssna ni ocks´å och tycktill eller ?

Jag tycker hon är bäst på att sjönga i alla fall tycker ni det med ?
Hallå jag tycker att det har varit så varmt , som det brukar vara på sommaren sådant tänker jag på xD Här kommer bilden som påminner extra mycket om sommaren och solen och vatten och varmt.

image313

Vad tycker ni var det inte sommrig så säg xD (Ni gillar säkert öl också sat då blir den ju änumera sommrig för er antar jag själv då)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Hallå på er. Idag har min design blivit klar fasst det är lite mer kvar jag ska göra t.ex fixa lite  med headern och sedan lägga in mer bilder i sido kolumnen men det hinner jag fixa i morgon xD. Men det här inlägget blir litet nu men vi ses i morgon pusshej <3 !!!

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Neeej men halllå vad roligt att jag har tid att skriva lite nu eller hur? jooo , men jag har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit att skirva utan har typ bara gjort bloggdesignen och sedan annat och sedan så har klockan barat ramlat pååååå men nu hinner jag skriva och i morgon med, för vad kommer att hända i morgon joo du blir hela min bloggdesign klar Xd kommer att bli roligt. Sedan efter det ¨så ska jag bara göra en header till min hunds blogg sed an är både min blogg design klar och även min hunds bloggdesign xD Fasst efter det ska jag sätttta mig och göra en header till designutlottningen som kommer snart och det kommer att bli så bra, kankse man blir sed för en gång skull , asså det jag menar är att folk ser att jag gör bloggdesigner och då kommer dom till min blogg och anmäler sig eller mailar att dom vill ha en design så kan jag göra en till dom om dom vill. Och då får ni eller dom säga hur det ska vara så gör jag den designen som du vill ha xD. Idag har jar inte gjort så mycket mer än att sitta vid datorn och sedan tv:n och tittat på Andra Avenyn :P som var as bra titta in på hemsidan. http://svt.se/andraavenyn det hemsidan finns det jätte mycket på jag lovar er ;D men nu ska jag sova så jag årkar dagen i morgon också men vi ses i morgon så får ni se min snygga bloggdesign eller jag tycker i alla fall att den är snygg vad tycker ni kommentera <3 !! Sov gott puss Sebastian . Bergström xD<3 :)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Hej måste skriva fort nu ska på skolan så vi ses sedan men ha en bra dag och titta på min nya blogg design sedan närr jag kommer hem ,  Sebastian    ( Jag slutar 15:15 så ni vet )

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej jag har inte haft tid att blogga och det har jag inte nu häller. Min design är snart klar ni får se det i morgon.
Men nu ska jag sova hej då besök Labans blogg xD http://labratinlaban.blogg.se 
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej hej jag måste gå och titta på Debatt kan inte bli något långt inlägg idag men vi ses i mogon och då är det 'FREDAG ååå vad skönt och bra puss på er och sov gött <3 / s.Bergström
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Vill ni ha Amanda jenssens " Do you Love me " till din mobil ja klicka här nera då... !

http://se.celldorado.com/SE/ADS/1985159832/index.php?trackid=380931597

God morgon nu ´ligger jag är med min hund och min dator i sängen vaknade nyss. Jag ska på skolan kl 8:00 och det kommer att bli roligt hoppas jag. Idag slutar jag 13:10 så jag har mycket tid att fixa med bloggdesignen som jag fixade lite i att gå men gick inte så bra så texten vart liten så allt ser jävligt konstigt ut nu tycker jag men det kommer att bli bra i alla fall. Men jag kommer att fixa det dära med länkarna också ska jag även fixa lite annat. Jag ska också gå ut med laban idag också vi ska nog gå ner till vattnet och han kanske kan bada igen som han gillade så mycket, hoppas det vaar roligt när han gör det . Amanda Jenssen som ja hälsar som ni vet hon har släppt en ny singel som är as bra jag lovar ni kan lyssna lite på låten på hennes hemsida och där kan ni även lyssna på hennes första singel som heter Do you love me som är as bra tycker jag i alla fall. Hennes nya singel heter i alla fall Amarula tree och den är as bra men här får jag sätta stop för dagens inlägg så vi ses nästa gång vär jag kommer hem klockan 13:10 men då säger vi så för nu måste jag gå och ficka så Hejdå.
Amanda Jenssen.se
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Ååååh gud vad jag är trött på att det är skola och att man ska sova så tidigt ........ Idag har inte jag hunnit blogga så mycket eller jag har i alla fall gjort amanda fakta menmen ja jag tycker att jag inte har skrivit så mycket men nu ska jag försöka skriva lite nu. Jag har varit med linn idag och vi var ute i skogen och sprang och det var skönt sedan så gick vi in till mig och var hos mig och fixade lite med våran blogg och var med laban lite sedan så var det ju Andra Avenyn och det var bra tycker jag, Hamza kommer nog att få stanna i sverige xD. Det kommer att bli bra ...
Och sedan efter det så gick vi ner och fikade och sedan gick hon hem och sov, Jag ska vara med hon i mogon också kommmer att bli lika roligt tycker jag i alla fall. Idag så var jag inte på skolan för att jag inte kände mig bra men jag ska dock gå i morgon till 15:15 men jag dör inte av det eller ? , nää det kommer väll inte bli så bra för er som läser min blogg, hahahahaha.


Info i för morgondagen...

Amanda jenssen släpper sin singel Amarula Tree och den är as bra jag kommer att köpa den själv och lyssna söder jag lovar er , gö det ni också ni kommer att tacka er själva att ni köpt den ...

Länkar som ni kan titta in på idag....

1. Amandas nya singel
2. Labans blogg
3. Amandas info sida
4. Låt som kommer att vara med på Amandas album


Här kommer en liten snabb fakta om Amanda jenssens album igen , men den hära gången är det låt namnen.

1. For The Sun
2. Amarula Tree
3. Greentings From Space
4. Do You Love Me
5. So Far Away
6. Don´t Worry
7. Darling, Go Home
8. Numb
9. Come On
10. Rising Up
11. Our Lost Goodbey

Så hejdå sov gott <3

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
1. Amanda Jenssen - My home


 


2. Amanda Jenssen & Marie - Don´t Let The Sun Co Down On Me

3. Amanda Jenssen - Lockdown

4. Amanda Jenssen - Johnny's Song
Här är några men jag årkar inte lägga upp mer för hon har så jävla många men lyssna på det hära klippet...

Här :  Amanda Jenssen - Numb

Besök Amandas hemsidor

Här: Amanda Jenssen.se
Här: Amanda Jenssen.com
'Hejhej lite fort amanda jenssen fakta xD


Studio vidio med Amanda och låten Numb

http://www.youtube.com/watch?v=eimZfefbOBQ


Hennes hemsida kommer här xD


http://amanda-jenssen.se/amanda


Mer fakta om amanda får du i morgon och även om det nya singen som heter Amarula Tree och hennes album som heter Killing my darlings.


Hejdå puss/ Från Laban och Sebastian i Sundsvall
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Hej nu kommer mer info om Amanda Jenssen som jag tycker är så cp braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  xD


Här kommer all fakta ni behöver veta om amandas sommar turne titta nuuuuuu !!

image292

PRESSRELEASE: Amanda Jenssen, vars förstasingel "Do You Love Me" rullar frekvent i svensk radio och tv, beger sig ut på stor sommarturne´. Städer från norr till söder kommer att bjudas på finbesök från Sveriges just nu hetaste nittonåring.

Amanda Jenssen är stjärnskottet från Lund som i höstas tog hela Sverige med storm genom sitt deltagande i idol. Men musiken har hon hållit på med mycket längre än så, både genom sitt rockband Oh Hollie Neverdays och ytterligare ett band. Nu är dock dags för Amanda Jenssen att bege sig ut på soloturne´.

Ett tjugotal Svenska städer får i sommar finbesök av Amanda Jenssen och hennes nya band som består av flera namnkunniga musiker. En av dom är Pär Wiksten, sångare i norrländska popbandet Wannadies och även två av musikerna från Damn följer man på Amandas sommarturneå´.

Amanda själv har kommenterat: "Det känns grymt härligt. Vi har satt ihop ett riktigt skönt band och jag är helnöjd Håll i er!"


Några platser Amanda kommer att vara på i sommar är dock dom här:

31 maj - Kalmar Springbreak
03 jun - Göteborg Liseberg
05 jun - Söderhamn Stadsparken
11 jun - Lycksele Torget
13 jun - Nyköping Rosvall Arena
26 jun - Borlänge Peace & Love
27 jun - Kiruna Kirunafestival
28 jun - Skellefteå Stadsfesten
03 jul - Borås Torget
05 jul - Sundsvall Sundsvalls gatufest
19 jul - Mariehamn Rockoff festivalen
24 jul - Stockholm skansen
25 jul - Piteå Piteå dansar & ler
26 jul - Helsingborg Helsinborgsfestivalen
01 aug - Varberg Socitetsparken
02 aug - Mariestad Klubb Kaliberg Fylla fem
09 aug - Arvika Arvika hamnfest

Amanda  släpper album i maj den 7 och det heter Killing my Darlings

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej    jag    ska   sova   snart    kommer   att   bli   bra,   idag har jag inte gjort så mycket utan jag har bara varit hemma från skolan för jag hade ont i halsen och sedan lite ont i huvudet och måde även lite illa , men det gick över sedan och jag var med linn och det var roligt att vara med hon, vi gjorde inte mig så men sedan så brakade deet lossss och vi gick ut med hunden laban och vi gick ner till vattnet och han badade för första gången och det var as roligt att han ens vågar att göra det han som är en lite skit. Han gick ut i vattnet och då var det bara några sentimeter i från hans hela ben, det var typ bara 3 sentimeter i från så var benen borta såg roligt ut.. Hans tjock mage tog också i vattnet så han blev ganska blöt och det var roligt. Sedan efter att han hade badat och hoppat runt där i vattnet så gick vi upp och gick in till mig och satt på mit rum ett tag och sedan ringde linns mamma till mig och linn fick gå hem och prata med sin mamma och pappa för att dom hade sett hennes blogg och hennes mode bilder så hon fick ta bort bloggen och det tyckte jag var synd för att jag gillade att designa hennes blogg, men men nu har jag och linn en egen blogg som vi skriver på till sammasn utan att hennes mamma och pappa vet att hon har en blogg men mig, haha blåst dom är tycker jag ...  Ja nu ska jag sova men laban ska upp på skolan och jobba sedan hem och vara med linn ... men ha en bra kväll puss bloggare <3 / Sebastian. BBra    länkar    att    besöka    tycker    jag :

- Labans egna blogg
- Linn och min blogg

- Amanda jenssens nya hemsida
- Amandas studio video

God natt puss !!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
'Hejhej lite fort amanda jenssen fakta xD


Studio vidio med Amanda och låten Numb


http://www.youtube.com/watch?v=eimZfefbOBQ


Hennes hemsida kommer här xD


http://amanda-jenssen.se/amanda


Mer fakta om amanda får du i morgon och även om det nya singen som heter Amarula Tree och hennes album som heter Killing my darlings.


Hejdå puss/ Fårn Laban och Sebastian i Sundsvall
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Hejhej nu tänkte jag säga god natt men även vissa några bilder xD
Men det kommer sedan, idag har jag varit med Linn och vi har fixat lite på hennes design och sedan så har vi varit och hämtat min kamera och sedan så har vi varit polis ett tag eller hon har varit det? Men änu senare så ville vi ta mode bilder eller hon ville och då så ville hon att jag skulle vara fotografen och det ställer man väll upp på sa jag, så jag tog min kameran och flyttade lite saker och Linn tog på sig sina kläder som hon skulle ha på fotograferingen sedan så ställde hon sig framför min väg och gjorde sig snygg och jag knäppte och knäppte  å knäppte sedan så vart det andra avenyn då tittade vi på det och sedan la vi in bilderna på min dator och hon började sedan där efter att publicera som bilderna men alla han inte komma ut på bloggen för att jag skulle ha min dator för att kunna skriva till er och det gör jag nuuuuuu..

Laban är här och det är as roligt som vanligt när han är här, jag får hans sällskap så jag är inte rädd när jag sitter här med fönstret bakom mig . xD


Men huru glöm inte att titta på Linns blogg nu då klicka HÄR NU: Linn


En mode bild jag tog på linn var den här: 


image289


Här är Laban idag :

image290


Här är jag idag i bilen, Jag är farlig i bilden jag xD

image291


Pusshej ses i morgon efter 15:15 då xD / Sebastian

   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
Hej och god morgon...  Idag ska jag vara med linn och vi ska kanske åka in till stan och köpa lite saker kommer att bli roligt, Sedan ska vi åka och hämta min kamera som gick sönder men har kommis nu och är klar och det är as braaaaaaa för jag har fått tagit kort med pappas och mammas kamera och den är as dålig så min blogg bilder har inte blivit bra så jag har inte orkat att fota saker till bloggen men nu kommer min blogg förändras för nu kommer det ligga så jävla många bilder på min blogg så den kommer att bli as rolig att titta på..
Sen så kommer jag att åka hem och ta as många foton som ni kna få se på bloggen sedan hoppas jag ..

Ja nu ska jag fixa klart linns blogg så vi ses sen med mina nya bilder xD
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Ja nu ska jag sova så jag säger god natt har haft roligt idag och ska fixa lite mer med min bloggdesign men vi ses i morgon 5 timmar kvar tills jag kommer at vakna typ, och det käns inte så bra menmen hejdå ha en bra natt / sebbe


image288
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
I kväll har vi tittat på film och allt här kommer några bilder men inte många här kommer dom då .. :D
Sedan så var vi as trötta så tog vi ja vad då :
Jooo kaffe xD
image287
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej nu är jag så vakeen så nu kan jag visa er lite bilder fårn sälen ,,, kommern nuuuuuuuuuuJa jag har fler bilder från sälen men jag har bara inte årkat lägga upp dom men ja nu är det uppe i allfa fall xD
   0 Kommentarer     // Gamla Resor  
Hejhej nu ska jag gå och lägga mig snart är så jävla trött , Linn sover hos mig och vi har haft as roligt man dör nästan vad roligt vi har haft :D Har detsignat lite mer på Linns design och det blev as bra , det är snart klart kommer kanske att bli klar i morgon eller något... as kul att lägga in massor av smink bilder och saker i sido kolumnen åå jag älsakr web deisgn :D hejdå ses i morgon ...
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej nu står jag i köket och ska göra kyckling och det kommer att bli as bra ;P
hoppas jag i alla fall.  Det kommer nog att smaka som fan för jag älsar att krydda maten :P
Ja sedan så ska jag äta det så klart sedan ska jag och min kompis Linn titta på körslaget och det kommer att bli as bra hoppas jag i alla fall men jag ska väll göra min kyckling nu jag så ha det bra puss Sebastian....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej nu är jag galen jag skriver igen , jag har gjort klart min header och det käns skönt :P i morgon ska jag fixa men menyn på bloggen sedan fixa lite i sido kolumnen sedan är min design klar. Men jag får inte glöma att jag har linns kvar plus att min hunds design är inte häller klar men dom gö jag fort, det är bara min design jag måste vara as noga med fö att jag inte ska vilja byta på ett tag ;P men jag ska titta på min hunds design nu och linns och skriva ner på ett papper vad jag msåte göra på deras designer :P så ha en bra natt puss <3 / Sebastian

Labans blogg
Linns blogg

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej nu sitter jag och fixar det sista på min header och det går bra jag äter också Glass och det är as gott headern kommer upp snart sedan sover jag så vi kommer nog inte ses mer ideg men hej då ..


Glassen Jag äter :

image265
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
Hejhej idan har jag inte gjort så mycket varit med linn och max och inte gjort något typ. har inte fixat något på bloggdesignen och kommer inte göra det idag häller för nu ska jag sova så jag kna få sova länge i morgon eller inatt.
Header har jag inte häller gjort och inte laggt upp några bilder eller något :P men kommer kanske i morgon bara kanske eller så kommer dom på fredag, eller kommer dom inte i morgon så lägger jag upp dom på fredag titta då på min resa i sälen :D Pus god natt Sebastian ...

image259

Idag har min planering varit tom fast att jag skrev tiller en massa saker jag skulle göra idag igår åååå vad jag blir suuuuuurrrrrr jag kommer alldrig få en ny och brqa design för jag har faninte tiddddddddddddd !!!!!!!!!!!!
Och nu är det Green Boys också ... men jag får försöka i helgen men inte på lördag för då sak jag till Liiiiiiiiiiiinnnnnn cp mäniska , hon är så tråkig åååå vad jag hatar hon !!!!!

-Jaja ses i morgon ...


image260
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej det här blir lika kort som vanligt jag har fixat lite med min blogg design och allt gich bra har hittat på lite saker kankse syns .... kommer kanske en header i morgon ., ;D
Min födelsedag har varit bra fasst jag inte önskade mig något, det äör ju så när man blir större då önskar man sig inte så mycket :P men jag fick kläder och mssor av pengar och godis ...
Men det bästa jag fick det var ett bank kort så jag kna sätta in mina penagr på banken och ta ut när jag känner för det ... men en ska som ockås var bra det var att jag fick ett mines kort till min mobil så nu kna jag ha aaaaaaaaaaaass många låtar och bilder och det är bra ses i morogn kommer bilder på vad jag ficl då plus vad jag gjorde i sälen och kanske header och desingen klar och även knaske linn ockås eller laban .. :D eller så skriver jag bara på bloggen och är med dan men det vet jag att jag inte kna så jag fixar på bloggen i morgon det blir bra det hej då Sebbe<3
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hej och hej då ska sova har hållt på lite med min design men även med min skiva oc film men ha en bra natt sov gott / sebastian
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

image257


Olympus FE-290 är en tunn och snygg kameramodell med 8.0 megapixel, 5x optisk zoom och dubbel bildstabilisator som ser till att bilderna inte blir suddiga på grund av ofrivilliga kamerarörelser.
Funktionen för Ansiktsigenkänning (Face Detection) ser till att ansikten i bilden blir perfekt exponerade, och den 6.9cm / 2.7'' stora HyperCrystal LCD'n gör att fotografen snabbt och enkelt kan granska och komponera bilderna - även i direkt solljus.


Pris : 2500 kronor
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hejhej alla bloggare idag ska jag vara med min farfar hela dagen för han fyller 75 och då ska hela min släkt
gratta honom så det kommer att bli as roligt ;D hoppas jag..
han bjuder på mat och dryck och även en jävla fest :D hoppas jag att det blir min syrra fyllde år i fredags och farfar idag och jag på tisdag kan ni fatta farfar , syrran och jag i samma månad det kna inte bli bättre :P
Fasst det som min släkt kanske tycker är jobbigt det är att köpa saker till alla på en gång för det är trotsallt bara några
dagar i mellan oss tre som fyller :D så då måste dom åka på tre fester på typ 5 dagar och det kna ju bli jobbigt med tårta och allt, och en sak till min syrra fyllde ju 23 i fredags och jag sak ha likadan tårta som hon hade så det kommer att bli samma tårta för min släkt när dom kommer .... men jag tror att dom gillade min syrras tårta så dom kommer
nog inte dö om dom får den en gång till , det tror jag inte :;D

Men jag ska väll snygga till mig som jag gjorde i går när jag hade fest ...
och en sak till jag har glömt att lägga ut sälen bilderna som jag sa att jag skulle lägga upp ;O
men jag kna lägga upp dom i morgon eller sedan i dag om jag inte kommer hem för sent ;D

Pussar från bloggfavorit eller vad jag är för er , ää det där blev fel . Skit i det nu men ha en jävligt bra dag, hahaha.


image256
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hehej idag har jag haft fest med några kopisar och det var as roligt nu måste jag sova så jag kan vara meed dom i morgon men vi ses igen i morgon då jag fortsätter med min blogg design och även labans bloggdesign okej bra puss hej ;Dimage255
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hejhej nu är jag hemma från sälen och det käns bra att vara hemma ;D
det vaar jätte roligt i sälen men jag kommer inte att lägga upp några bilder från sälen fören i morgon så
att ni vet det i alla fall men i morgon kommer massor av bilder och en video ;D
ja i alla fall lite kort om vad vi gjort i sälen jag och min familj då ...
Vi har åkt skidor typ alla dagar för utom när vi då kom ner till sälen på söndagen.. för då satt vi typ
bara i stugan och skrattade :D kommer lite bilder på stugan i morgon ...
sedan så har vi haft as bra väder om man kan säga det :D det har snöat
och soligt har det också varit och en sak till när vi skulle åka till sälen från stockholm så kändes det lite konstigt
för i stockholm var det typ vår inte en stö hör ingenting men i sälen var det ju jätte mycket så då
kändes det liksom konstigt att man ska åka från vår till vinter men det gick bra poch allt var skönt och braa ;D
men jag ska gå och lägga mig men Laban han har kommit till mig också och det är as bra så han och jag ska ta en lång promenad i morgon men kompisen man jaja god natt då att bloggare och puss ;Dimage254
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok