Gott Nytt 2008!
Nu sitter jag och är med dan.
Vi ska snart spela lite sims. Håller på att installera dom på våra datorer nu...
Känner mig lite stressad för att jag ska hinna göra så mycket nu och det är snart 2009 men ja det är en fin kväll och min pappa har fått kommit hem från sjukhuset på typ en permition tills på fredag. Han ska tillbaka då och göra något hjärt sak.. Det är roligt. Hoppas att allt går bra nu.. Vill också säga att det helvete jag haft hemma har börja lagt sig nu. Har inte berättat att det varit ett helvete hemma men jag orkar inte dra det nu utan så fort det är över så är det över och inte några frågor om det hoppas jag på :)


Min nya design kommer upp i morgon!
Det kommer att bli en bit av 2009´s design. Kommer säkert göra någon till men jag är ganske nöjd med den jag har nu så jag tror att jag kan ha den ett tag. Sedan måste jag säga en sak. Det är att när jag har min design så kommer jag ju inte att ha någon design jag behöver koda så då tänkte jag göra några designutlottningar och då vill jag att ni ska vara med och tävla på dom inte vara en för då blir det inte kul. Jag kommer säkert att göra en hel del så ni som vill ha snygga designer kan ju börja titta in lite oftare nästa år ellerhur?


Måste också säga att jag är inte säker på att det kommer att bli bra bilder ikväll..

Jag har inte fått mitt stativ så jag vet ej om jag kommer att kunna ta så fina bilder men jag tror att jag ska göra en egen variant och fixa något på balkongen och sen stå där och fotografer på reckt.. hoppas det går nu. Är min sista räddning. Har inte hunnit tänka efter för dan kom typ vid 18:00 om inte lite för.

Jag vill önska alla er ett riktigt gott nytt år!!
   0 Kommentarer     // Stilleben  

Jag vill tacka...
www.aredhel.blogg.se
www.jonnee.blogg.se
www.blckviolin.blogg.se
www.emmee.blogg.se
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
http://www.rfsl.se/halsa/images/10666.gif

Jag vill inte blogga idag.
Min dag kommer bli jätte jobbig och jag vill bara ta det lunget.
Söger inte varför jag vill ta det lungt utan jag vill vila mig lite. Annars kommer jag aldrig klara av detta.
Jag mår så dåligt. Jag skakar och går runt och är nervös.... håller nästan på att SPY så nervös är jag.... men ni kan ju kommentera fint så kankske jag blir lite glad att ni stötta.. puss!
   6 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Jag orkar inte skriva mer en ett litet inlägg idag.
Min dag har varit jobbigt men endå rätt bra.
Jag har funderat och jag vet ej om min design blir klar tills januari. Jag sa att det skulle bli klar december med det har hänt så mycket annat.
Det är rörigt i familjen. Går inte in på detalj utan jag låter det kvitta.
Nu ska jag i alla fall ner och spela wii.
Imorgon kan det bli min värska dag i hela mitt liv...... Det här är sanning. Nu tycker ni att jag är jobbig som inte säger vad det handlar om men det handlar inte om mig nu utan en annan person som betydet allt för mig.... Förlorar jag hon är jag förlorad..... så är det! Nu orkar jag inte säga mer för att det kommer att bli så hemskt imorgon så det räcker med att säga att jag lever, mår skit, bloggar och god natt älsklingar!
   14 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/433935/images/2008/34_23240386.jpg
Bjuder på en bild..

Jag sitter hos Linn nu och vi typ inte gör nått.
Såg fär en stund sedan Selma eller vad den heter, på datorn. Inte så bra..
Ha en fin kväll!

EDIT/PS:
Detta har inte med inlägget att göra med eftersom att klockan nu är 01:00 och inte orkar skriva ett inlägg så skriver jag lite här. Jag har haft en fin kväll och den kommer att sluta ganska bra. Ska se selma filmen. Del2... Tänker sluta min edit med att säga att jag kommer att försöka koda ihop en design i morgon. Har fått inspiration nu så det räcker. Fin natt alla som är vaken.
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Det händer saker i mitt liv varje dag nu för tiden.
Igår var min faster och hennes pojkvän här och åt. Vi spelade Wii sjung singstar och typ lyssnade på musik. Hela familjen hade så roligt så jag och hela andra familjen somande nog vid 5 tiden på morgonen....  Hon bor i stockholm så det är inte alltid man träffas och gör något roligt med när vi träffas har vi alltid kul min familj/släkten....

Jag har och ska beställa kamerasaker...
Kameraväska: Jag har köpte en kamera väska från cyberphoto.se och det var en kampanj på så den var ganska billig. Den hade hyra fack (eller hur man kan säga det) som man kunde ha 4objektiv i plus kameran på sidan. Sen utan på väska var det fack för blixt och ett annat för typ fjärrutlösare och annat smått och gott man vill ha till kameran.  Och tillsist ett fack som hade några fack i sig så man ska kunna ha filter där... Min väska gick på typ 516:- men då kommer jag att kunna ha denna flera år också.... kanske tillockmed tills jag flyttar vid 19-20  årstiden.....

Stativ: Dagen efter julafton satt jag inne i sista sekunden på tradera och jag hittade ett stativ som var biligt så la jag bud på de och nu äger jag snart ett stativ. Det kostade med frakt och allt typ 225:-  inte säker men det är fett billigt för ett stort högt kamera stativ.. Ska sedan köpa ett bordstativ när jag har mer pengar.

Objektiv: Jag har ju hittat ett objektiv jag vill ha men det var slut och kom in någon gång efter nyår så jag ska in och köpa de där. Det värkar vara as bra zoom. Var typ 70-300.. Det kostar typ 1390:-

Batterigrep: Jag har hittat en affär som ligger nära mig här i sundsvall. Dom säljer batterigrep till Canon EOS 400 + 450. Dom är lika dan som om dom skulle vara helt nya. Kostar 699:- och i vanliga fall kostar ett batterigrep typ 1200 och inte mer... Så jag tycker att jag kommer att göra en bra affär av detta.

Fjärrutlösare:
Jag har sett ut en fjärrutlösare med sladd men jag vet ej om det kommer att bli bra att ha en sladd. Jag vill att den ska fota på en gång när jag trycker ner knappen men tror att det kommer att börja räkna ner... Inte säker. Men tror endå att jag täker köpa den.. Den kostar 99:- och det är inte farligt!

Blixt: Jag är inte säker om jag ska köpa en ny blixt. Dom är så himmla dyra och jag har ju en blixt. Kanske vara köper en sån där vitt sak man sätter på blixten... den hjälper nog lite mer. Använder nästan inte min blixt för jag tycker att den är så dålig. Tycker det blir för vita bilder och allt är typ fel. Jaja får se om jag har pengar. Går kanske på 2200:- vet ej. Har inte tittat så där jätte mycket på blixtar.

Ska ner och äta frukost. Kankse kommer mer kamera saker jag tänkter köpa då...Puss!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

...det har varit mycket dom senaste dagarna.
Jag han inte komma med en bild eller ett inlägg utan det blev en massa annat efter att vi uppnat paketen.

Julklapps lista:

1. Två böker som jag värkligen kommer att gilla.
2. En lagon stor skriv bok som kankse är 3-4 cm på bräddet... den vart jag glad för. I den ska jag skriva låtar, rita på designer och en massa annat bra!
3. Godis.
4. Pengar... jag älskar att jag fick pengar!
5. Kameraväska som jag ska lämna tillbaka för att jag redan hade sett ut en jag skulle köpa.. Här vill mamma och pappa vara snäll och ge mig en bra kameraväska i julklapp också säger jag att jag tittat ut en annan.. jag känner taskighet i mig... Men jag fick i alla fall pengarna som den kostade och de lägger jag på den jag har sett.
6. En grön soptunna till mitt rum.
7. Osis på spray.
8. Nintendo Wii.
9. Singstar 90´s.
10. En resa till riga....  (vi är dock inte säker om vi vill åka..)
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


...alltid gått!
Nu sitter vi vid bordet och har det bra.

Maten är god som vanligt.
Ska öppna paket lite senare... hoppas jag får mycket pengar och hoppas jag får nått jag kommer att ÄLSKA! Kommer paket bilder sen..
   1 Kommentarer     // Diverse Fotografier  God Jul alla söta bloggare!
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
http://www.elgiganten.se/is-bin/intershop.static/WFS/store-elgigantenSE-Site/-/sv_SE/images/mx/hama300076_mx.jpg

Kraftig telezoom med SLD-glas för Canon kameror.

Kraftig telezoom med SLD-glas (Special Low Dispertion) för kompensation av kromatisk aberration ger klara fina färger och mycket god kontrast. Närgräns 1,5 meter i normal-läge, 95 cm i makro-läge. Ett utmärkt val för porträtt, natur och sport

SIGMA OBJEKTIV 70-300/4-5.6 DL MAKRO S II.
Objektivtyp: Tele - Zoom.
Linskonstruktion (linser/grupper) 10/14.
Bildvinkel: 34,3°-8,2°.
Brännvidd: 70-300 mm.
Största bländare: f/4-5,6.
Minsta bländare: f/22.

Närgräns: 150/95 cm.
Förstoringsgrad: 1:4,1 (1:2).
Filterdiameter: 58 mm.
Fokusering: autofokus, manuell fokus.
Bildstabilisator: Nej.
Mått (längd x diameter): 119,5x76,6 mm.
Vikt: 530 g.

Finns på Elgiganten och vet ej om jag ska köpa de...
EDIT: Jag ska köpa det efter nyår..
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
http://www.cyberphoto.se/canon/digital/bg-e5.jpg
Undra om denna är värd det den kostar..
Kan inte någon nån sida där det finns billiga kamera skaker...?


EDIT:
Ska köpa ett sådant fast inte för 1200 utan 699:-

Då var det städat och fint.
Har inte städat mitt rum på en månad typ. Kan ni förstå.
Skönt att vakna upp i ett städat rum måste jag faktist säga... Hoppas jag kan hålla det så här rätt länge nu.
I alla fall över julen.
   1 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  God morgon alla sovissssar!
Idag ska det blir bakande kan jag lova. Ska baka en massa saker till jul. Bland annat ett bröd min morfar ska få i julklapp sedan en massa chocklad och en annat massa go saker men kan äta på kvällen ;)

Fotograferings jobb har jag nu också.
Måste fota nya bilder till min kamerautrustnings upp visning här på bloggen.
Sen lite mer produktfoto som det inte har kommit upp en enda bild på.

Har massor av saker jag ska köpa efter jul.

Jag säka sälja min fyrhjuling och min cross så jag får mer pengar till mina kamera saker.
Ska betala av mina skulder sedan köpa en kameraväska,objektiv,stativ,blixt och batterigrepp. Kommer nog att få spara lite mer till en del av de... Men man köper ju det man värkligen behöver först...

Imorron är det julafton!  Ha en fin dag idag med....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  Idag har jag gjort en hel del.
Varit och lagat köttbullar hos min morfar. (Vi brukar varje år göra egna köttbullar för att icas smakar skit om man genför med våra.) Sedan har jag varit med Linn. Bloggar en del och fota.

På morgonen vaknade jag av att laban slickade mig iansiktet sedan hoppade jag upp, tog på mig mina kläder och tog kameran och laban och gick till skogen. Medans han sprang runt och roade sig LÖS fotade jag allt möjligt...
Allt från is till snö och gran, kvistar och en massa annat.
Sen var jag med Linn och typ gick till ica med Laban sedan lana lite fota lite som vi faktist gör just nu!
Hon letar lite bilder som hon vill att jag ska käpa något så likt... fin och bra dag har det varit!

   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
   0 Kommentarer     // Landskap & Vyer  


Nu är det fjärde advent.
På onsdag är det julafton det kommer bli roligt.
Känner lite press på mig själv.. Har sakt att jag skulle göra klart min design i december och nästa vecka är det första janurari 2009... jobbigt!
Men jag försöker i alla fall. Är lite koder som jag inte kan... men det blir nog bra.
   0 Kommentarer     // Stilleben  

Utrustning: Canon EOS 450d | EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS
Inställningar: ISO 400 | Närbild
   0 Kommentarer     // Landskap & Vyer  För några dagar sedan fick jag ett julkort av min faster.

Hon önskade mig gott nytt år och en god jul.
Alltid roligt att få julkort. Jag skulle villja skicka ett julkort till någon nästa jul :)
Skicka post nummer och adress så kan jag skicka kanske till er iår... fast det har jag nog inte tid med men det kan alltid vara roligt att veta varit ni bor så kan mam kanske tillochmed bli brevkompisar.
Tänk och sitta med en bloggares brev i handen... som kanske bor långt ifrån en.. SKIT KUL! :D
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Det ökar.. JAG ÄLSKAR ER!
   0 Kommentarer     // Bloggrelaterat  
Nu skulle jag fota en massa och vad står det på kameran då?
Jo BYT BATTERI!
Jaja, jag ska inte vara sur måste låta den få ladda nu fotar senare.
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Jag ska städa mitt rum nu snart, ser ut som fan...
Jag vaknade klockan 09 typ sedan såg jag julkalendern sen vart jag trött somnade om och vaknade klockan 15 nått.
Jobbigt tyckte jag att det var men så kom ja gpå att det är lov och jag behöver inte gråta för att min dag snart var över utan jag sa till mig själv.... gö det du har tid med det är lov, också fick jag ett leende i mitt ansikte :)

Jag har bestämt att jag ska vara jätte aktiv nu för tiden...
Det är lov så nu ska jag fota massor och redigera massor och vara jätte aktiv i mina kategorier för jag skaffade inte mig en blogg för att få problem utan jag skaffade den för jag ville skriva och ha ett sätälle för mina bilder och det har jag så räkna med bild + text spammar... fast inte liksom skriva ett inte lägg sedan ett efter det utan skriva ett inlägg fota elr redigera lite sedan lägga upp efter en timme eller nått. Sedan lägga upp vättiga saker inte bara lägga upp för att jag ska lägga upp utan bilder med text till inte typ "denna bild blev mysig". Kanske någon men itne alla.... 

Fin eftermiddag alla.
Sedan stör jag mig på att jag säger gott med (Å)... hjälp! är nått jag måste tänka på :P
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Alltid roligt med nya prenumeranter och jag blir alltid lika roligt.
Fortsätt.... ni kan få svara på en fråga ;)
Vad är det som är läsvärt på min blogg. Nämn kategorin så ska jag skriva mer i den kategorin :)
Kanske någon foto kategori vem vet? Jo ni vet! :P

LÄGG TILL MIG ÄR NI SÖTA!
   2 Kommentarer     // Bloggrelaterat  


Linn vann min designutlottning!
Det var bara typ en som sa att dom ville vara med så nu har Linn vunnit den.
Hon blev nöjd och jag blev nöjd!

BLOGG: www.fotolinn.blogg.se
   2 Kommentarer     //


Föstår inte varför jag inte skriver något mycket nu för tiden.

Jag har inte så mycket att göra med endå blir det inte mer en typ tv per dag. Det ska hädan efter börja bli 5 och uppåt inlägg per dag tycker jag. Blir ju roligare för er att läsa när det nästan alltid finns något att läsa... ellerhur?


Dagen har varit roligt eller ja den har inte varit så kul på skolan men hemma... eller kanske inte hemma häller men ja den är bra.
JAG ÄR INTE SUR I ALLA FALL OCH DET ÄR JU BRA.


På skolan idag hade vi typ yoga eller hur det heter... inte roligt. Sträckte mig fett mycket och fattade yp inget så när mitt alarm på mobilen gick igång gick jag ut och kom aldrig tillbaka dit.... fiffig jag var!

Jag hade tänkt att jag skulle ta min kamera se om jag hittar något fint att fotografera sedan in och skriva en låt kanske sedan sätta mig på kootorer och titta lite. Läsa kevin borgs hemsida sedan fixa på min blogg och sedan green boys hemsida så ja vi ses sedan och jag ska försöka skriva lite mer för jag har tid...
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Jag vill ha kameran!
Den kan spela in videos och det vill jag att alla system kameror kan göra.
Jag dör....

Den kostar säkert mycket.. har inte tittat. Men ja jag får väll titta vidare men nu vet ni att jag vill ha denna kamera!
   4 Kommentarer     // Diverse Fotografier  Lika rolig som bilden är är min dag i skolan.
Ses hemma!
Snart juafton skönt! :P
   0 Kommentarer     // Stilleben  

Bild: www.google.se.
Redigering: Bort klippning av andra bilder är gjord av mig!


Sitter här och tittar på lite bilder på google.se.
.
Behöver ha ikoner till hemsidan jag gör också hittar jag denna. Finfin...
Det var några bilder till också men jag tog bort  dom. tyckte att denna var finast av alla bilder som var på den bild jag såg.
   0 Kommentarer     // Bloggrelaterat  Hejsan kära venner!
Nu ska jag börja göra min bloggdesign eftersom att jag inte har något att göra
Ni kan ju kommentera lite så får jag lite mer att göra....
Tänkte skriva låtar med ringde dag och pratade med han och på han låter det alltid som att han tycker att det är jobbigt när jag ringer och pratar om vårat band så jag tappade lusten...

Ha en bra dag kommentera för jag är online nu !!

EDIT.... jag går ut nu men kommer snart... komentera endå:D
EDIT2 .... nu är jag inne och ska börja med bloggdesignen igen:D
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Ha en fin kväll för det ska jag.
Uppdatera lite på greenboys hemsidan och sedan ta det lungt:D


EDIT:
Den här la jag upp igår och kommer upp idag men datumet är fel.... jobbigt!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Så jävla skön!


Denna bild ska vara en del av designen på www.greenboys.se.
Det går jätte bra så måste fortsätta nu snart.
Det går inte att besöka www.greenboys.se en... utan om någon dag när vi har fått pengar ska vi köpa den!
Ha en fin dag. Kommer nog tillbaks när det är Wallander - Hemligheten på tv


Kram!

EDIT / Hemsidan finns inte längre, pga. Vi finns inte mer!
   2 Kommentarer     // Bloggdesign  


Förlåt för den dåliga uppdateringen men håller på bygga greenboys.se
Idag har jag inte gjort så mycket. Fixat på hemsidan.
Snart ska jag åka upp till Dan som jag har bandet med och typ spela in råat nya album sedan hemsida jobb igen anntar jag... Den ska vara klar senast februari 2008 + att jag har min blogg som måste fixas...
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Igår Köpta jag hem en massa musik saker...
Det kostade inte så mycket. Gick på typ 500 - 600...


Mikrofonen.
- En sådan mik har jag haft en gån förut men jag råkade förstöra den för att jag inte hade något stativ så att det åkte runt lite här och var, och till slut gick den sönder.

Stativ.
Jag har behövt ett stativ as länge så jag är super glad att jag äger ett nu :)

Filter.
Detta hjälper till så att det inte låter en massa annat skit i låtarna och det är ju bra.
Man måste dock sjunga hårt för att det ska låta högt menmen ett filter är ju alltid bra :)

Puss...
   4 Kommentarer     // Nyinförskaffat  


Sitter i skolan nu :)
Vi har elevensval så jag har valt powerpoint/hemsida så jag har fixat med min egna hemsida i tre dagar nu...
Kommer dock inte använda hemsida för att jag vi lite ha den designen jag har nu på min hemsida....

När jag kommer hem ska jag skriva.
Tror det blir något vid 14...
Jag ska fixa en massa till Green Boys... Fett roligt. Ska vara med dan hela helgen måste jag också säga.
Därför ska det skrivas en massa låtar och även spelas in... ;)

Ha en bra dag !
   0 Kommentarer     // Stilleben  
Tre hårda klappar:
1. Canon EF-S 55-250mm F/4-5.6
2. Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
3. Samsung VP-D381 (videokamera)

Tre mjuka klappar:
1. Pengar
2. Pengar
3. Pengar

Tre viktiga klappar:
1. Pengar
2. Pengar
3. Pengar

Jag utmanar alla er kära vänner :) Haha många har skrivit så...
Jag utmandes av mig själv av jonnee :P
   1 Kommentarer     //


Kommer tillbaka med en mysig bild.
Detta lju är så fantastiskt på ett sådant bord.. Titta och njut!
   2 Kommentarer     // Stilleben  
Måste bara skriva att www.musikborsen.se är bäst!
Handlar alla våra musik saker där.. Till bandet alltså. Ni som är med:)
   4 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  Det rullar in kommentarer :)
Roligt är det kan jag bara säga. Jag har redan fått några bra blogg vänner utav dom som kommenterat... Fortsätt att kommentera så blir jag lyckligare och lyckligare..

Jag kommer tillbaka i eftermiddag.
Jag har fixa en massa med Green Boys denna helg så det har inte blivit av att jag skrivit.
Har skrivit låtar, fixat lite på hemsidan och sen så har jag räkat på vår ekonomi. Den är ju inte så bra så att jag har fått tagit itu med det nu och det börjar gå rätt bra. Vi har inte börjat sålt en men snart. Som jag har räknat på allt så ska vi känna 6000:- på att sälja saft, musik, film, youhurt och en bok som kommer om en snar framtid. Riktigt roligt. Då kan vi köpa det vi behöver ha. En ny videokamera, mixer bord sedan en massa skivor så at man kan bränna ut låtar och filmer på. Men också köpa in lite möbler till vår studio kanske... vem vet? Inte jag, vi har inte pengarna en :)

Måste bara säga att jag är glad att ni kommenterar även fast jag inte skrivit så mycket denna helg. Fortsätt så ... Eller ja kommenter också när jag skriver en massa. Men ja jag är glad för varje kommenter så skriv en kommentar så blir min dag toppen :) Kanske eran också:) Men så ni vet så är jag vid min blogg hela tiden typ. Bara att jag inte skriver för jag bara uppdaterar och ser om någon har skrivit och då svarar jag :) Hej då. Ses i kväll när det är Wallander på tv.
   13 Kommentarer     // Bloggrelaterat  

Haha snygg bild vah? :)

Hej. Fölåt för min frånvaro men jag håller på att jobba.

Jag har tänkt lite om min fram tid som låtskrivare och den är rätt bra. Så nu skriver jag 13 låtar till Green boys.
Några låtar heter så här, Release Me, Wake up, Strong och You are white too me sen så jag inte kommit längre med låtnamnen. Ska skriva klar Release Me nu idag. Fortsätta med resten efter...
Kommer tillbaka i kväll. Ha lite att berätta :)
   13 Kommentarer     //
Sitter och ser julkalendern nu.
Det är bra tycker jag.
Alla på min skola tycker typ att den är tråkig men jag gillar den.

Idag vaknade jag sent..
Skulle vakna vid 5 men sov till 6... Jobbigt... Han inte riktigt med mig men nu sitter jag och äter frukost så nu måste jag sluta men vi ses imorgon.

Hade inte tid i igår att skriva för att jag hade köpt min byrå som jag talat om... Tog lång tid det...
Hejdå :)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


God kväll...

Jag tycker att dagarna går jobbigt fort.
Idag har jag inte hunnit med så mycket. Har typ bakat, fota och klätt granen....
Imorgon ska jag försöka att måla mina lister så att jag kan ha ett listat rum till helgen... Måste till ikea också!

Idag har jag spela julkalender spelet.
Jag tycket att det var rätt tråkigt. Men det var kanske för att det var för +3 men endå.. Man vill ju pröva!
Det har ju bara gått två avsnitt av julkalendern så man har itne så många koder och man måste ha koder för att kunna spela det så nu har jag nästan spelat klart det jag kunder göra idag med mina två koder.
Det är ju as stressande..... Jag har suttit och dampat på mu8sen för att det har gått så fort i spelet.
Man ska liksom jag en massa klick saker med musen som man måste var as snabb på för att klara av.. Fattar inte hur en 3åring ska sitta vid datorn och slå halft sönder datamusen för ett jävla spel..
Haha nu ser jag en bild framför mig hur en förbannad lite kille sitter och dampar på musen. Haha! :)

Jag har inte lyckas göra min julkalender en häller.
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
JAg måste få kalr den i morgon... Hoppas ni kommer att villja öppna luckorna med mig då varje dag :)

God natt. Nu ska jag upp till min hund och se på tv/dator sen sova till de...
Ha en bra dag i morgon. Jag vet ej om jag hinner skriva. Brukar vara så trött så att jag brukar villja sova en halv timme till och då blir den halv 7 och då hinner jag inte skriva och göra frukost. Sorry...
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  Idag ska det hända saker.
Jag ska nämligen göra en egen julkalender..
Sett att massa andra bloggar har det också tänkte jag göra lite lite egen..
Tänker inte säga vad den kommer att inne hålla eller vad den kommer att vara eller se ut..
Den kommer kanske upp idag eller i morgon.
Kommer den idag kan ni öppna två luckor. Kommer den i morgon kan ni öppna tre luckor..

Ska baka lussebullar snart.
Kommer bli bra de hoppas jag.
Vill ha dom som icas men det lär väll aldrig gå.... Men ett försök kan man alltid göra.

Ska fixa i mitt rum också men ni måste jag gå. Kommer sedan.
   3 Kommentarer     // Stilleben  


Dagen har varit tråkig vill jag säga.
Eller inte tråkig utan kort...
Jag kom hem vi 4 tiden sedan så gjorde jag inget. Skrev ett inlägg åkte och köpte list.
När jag kom hem var mamma hemma. Jag pratade lite med hon och vi åkte till ica och köpte så att jag kunde baka lussebullar. Jag kommer hem. Ska laga maten till oss i familjen, jag gör det. Vi äter och tycker att det är gått. Sedan så känner jag av på ica att jag knapt kan stå på benen så när jag kommer hem äter vi och sen lägger jag mig på soffan och tittar på julkalendern en gång till sedan somnar jag och glömer allt! Jag skulle ha suttit upp mina lister, sett livet i fagervik och bakat. Inte ett skit blev av utan jag fick lite +sömn.. Vakade 5 imorse så kunde behöva det. Men jag vaknade bara för någon minut sedan så jag vet inte om jag kommer att kunna sova för att jag har sovit 2 timmar!

Linn bakade inte med mig...
Hon hade bestämmt med någon anna som hon inte han säga till mig igår så där stod jag och inte hade någon att baka med. Men jag tänkte göra det själv endå så... Men alltid roligare när man är fler som börjar bli lite gammalt nu tycker jag.... :P

Måsa bara berätta detta också.
Nästa vecka (vecka 50) ska vi på skolan ha typ elevensval och då får vi vällja vad vi ville göra.
Då fans det en massa men det jag tog de var Powerpoint/Hemsida. Där kommer jag att få typ fotografera lite och jobba i ett program som är som photoshop.. Roligt, roligt mera roligt.

Nu har jag berättat mitt.
Ha en trevlig kväll. Ska upp imorgon klockan 05:45.. Skriver då!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  För några dagar sedan så köpte jag två ramar.
Till dom här ramarna ska det vara svartvita bilder dom ska hänga ovanför min byrå jag ska köpa.
Dom hä kostade 119:- tyckte att det var rätt dyrt men så är det. Snyggt är dyrt..
Jag ska förstora bilder till den nått frma över.

   1 Kommentarer     // Nyinförskaffat  


Tjenixen på er gått folk.

Nu har jag varit hemma i en halv timma typ.
Suttit och redigerat... är snart klar med alla 80-90 bilderna... Det blir jätte bra.
Jag har massor av inne bilder som jag kommer att vissa. Som jag skrev så har jag varit på två affärer och fotat en del. Var liksom värsta fint när det var juligt så jul bilder kommer att underhålla min blogg under december.
Sen så måste jag bara berätta att detta är första julen jag har en blogg på... Måte man bara säga. Är lite tråkig som inte gör min blogg julig som jonnee.blogg.se har gjort... Men jag jobbar på min design så att det blir bara jobbigt om jag ska hålla på att ändra om för att jag ska göra juligt i min blogg. Utan i stället så får det vara en massa jul bilder och det är ju roligtare att se bilder en en design tycker jag i alla fall...

Jag och min far ska snart åka en sväng till någon som säljer lister.
Vi ska köpa lister som jag ska ha på min fondvägg sedan ska dom målas och göras klar så att jag räknar med att mitt rum är i allafall frädig målat till helgen. Sedan vet jag inte om jag kommer till ikea nått denna vecka så... Men kanske det blir ett ika besök och då ska jag handla ben till min tv-bänk sedan min 4-lådiga byrå.. Den som jag visade  för er med 3-lådor blev för låg så måste ha en högra.

Ha en bra dag för de ska jag...

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Snart ska jag klä på mig.

Idag är det julkalendern och jag ska ta på min mina kläder och gå ner och göra en riktigt bra frukost.
Ny månad igen är det också.. Nått annat kan man ju inte säga.
Idag ska jag gå på skolan och vara där tills vi slutar sedan ska jag hem och redigera klart mina bilder sen så ska jag ringa Linn och fråga om vi ska baka och vad vi ska baka. Tror det blir något som handlar om julen...
Det kommer att komma några vakra inne bilder sedan... Jag var på två affärer igår där dom hade en massa fint till jul. Så där har jag fotat lite så kommer ni få se.
Fint, fint och fint...

Iår tror jag faktist att julkalendern kommer att bli riktigt bra..
Jag har sett en lite snutt vad den kommer att handla om så att den kommer nog bli jätte bra. Det är vad jag hoppas på i alla fall.
Den bästa julkalendern enlikt mig är Lassemajas detektivbyrå. Tycker att den var fett bra. Jag har också klarat ut spelet till den julkalendern och det var också skit roligt... Nu ska jag klä på mig. Syns när jag har slutat.
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok