Dagen har varit tråkig vill jag säga.
Eller inte tråkig utan kort...
Jag kom hem vi 4 tiden sedan så gjorde jag inget. Skrev ett inlägg åkte och köpte list.
När jag kom hem var mamma hemma. Jag pratade lite med hon och vi åkte till ica och köpte så att jag kunde baka lussebullar. Jag kommer hem. Ska laga maten till oss i familjen, jag gör det. Vi äter och tycker att det är gått. Sedan så känner jag av på ica att jag knapt kan stå på benen så när jag kommer hem äter vi och sen lägger jag mig på soffan och tittar på julkalendern en gång till sedan somnar jag och glömer allt! Jag skulle ha suttit upp mina lister, sett livet i fagervik och bakat. Inte ett skit blev av utan jag fick lite +sömn.. Vakade 5 imorse så kunde behöva det. Men jag vaknade bara för någon minut sedan så jag vet inte om jag kommer att kunna sova för att jag har sovit 2 timmar!

Linn bakade inte med mig...
Hon hade bestämmt med någon anna som hon inte han säga till mig igår så där stod jag och inte hade någon att baka med. Men jag tänkte göra det själv endå så... Men alltid roligare när man är fler som börjar bli lite gammalt nu tycker jag.... :P

Måsa bara berätta detta också.
Nästa vecka (vecka 50) ska vi på skolan ha typ elevensval och då får vi vällja vad vi ville göra.
Då fans det en massa men det jag tog de var Powerpoint/Hemsida. Där kommer jag att få typ fotografera lite och jobba i ett program som är som photoshop.. Roligt, roligt mera roligt.

Nu har jag berättat mitt.
Ha en trevlig kväll. Ska upp imorgon klockan 05:45.. Skriver då!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Kommentera inlägget här: