Tjenixen på er gått folk.

Nu har jag varit hemma i en halv timma typ.
Suttit och redigerat... är snart klar med alla 80-90 bilderna... Det blir jätte bra.
Jag har massor av inne bilder som jag kommer att vissa. Som jag skrev så har jag varit på två affärer och fotat en del. Var liksom värsta fint när det var juligt så jul bilder kommer att underhålla min blogg under december.
Sen så måste jag bara berätta att detta är första julen jag har en blogg på... Måte man bara säga. Är lite tråkig som inte gör min blogg julig som jonnee.blogg.se har gjort... Men jag jobbar på min design så att det blir bara jobbigt om jag ska hålla på att ändra om för att jag ska göra juligt i min blogg. Utan i stället så får det vara en massa jul bilder och det är ju roligtare att se bilder en en design tycker jag i alla fall...

Jag och min far ska snart åka en sväng till någon som säljer lister.
Vi ska köpa lister som jag ska ha på min fondvägg sedan ska dom målas och göras klar så att jag räknar med att mitt rum är i allafall frädig målat till helgen. Sedan vet jag inte om jag kommer till ikea nått denna vecka så... Men kanske det blir ett ika besök och då ska jag handla ben till min tv-bänk sedan min 4-lådiga byrå.. Den som jag visade  för er med 3-lådor blev för låg så måste ha en högra.

Ha en bra dag för de ska jag...

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Kommentera inlägget här: