Första advent!
   0 Kommentarer     // Stilleben  
1. Babblar jag för mycket om min design?
2. Fotar jag bra?
3. Ska jag börja skriva minst 3 inlägg per dag?
4. Ska jag ta mer bilder på mig?
5. Ska jag ha 1 bild i varje inlägg?
6. Ska jag kommentera på era bloggar mer?
7. Ska jag göra några utmaningar?
8. Ska jag lotta ut designen någon dag?
9. Ska jag ha min design länge nu när den nya kommer?
10. Ska jag sluta belasta bloggen med problem?
11. Ska jag sluta skriva efter 00:00?
12. Redigerar jag för sällan?
13. Redigerar jag bra?
14. Gör jag bra bloggdesigner?
15. Läser du min blogg varje dag?
16. Bloggkollar du mig?
17. Är det jobbigt att jag aldrig har min design klar?
Här är några frågor jag vill att ni svarar på...
   2 Kommentarer     // Läsarfrågor  

Redigerings tid..

Jobbigt jobbigt... Bilderna som ni ser på bilden är bara hälften så mycket jag ska redigera.
Det är runt 80-90 bilder. Fattar inte när jag ksa kunne lägga upp dom :P
Jaja nu ska jag redigera så att det finns någon tid till annat sedan...
   1 Kommentarer     // Photoshop CS4/CS5  
Sitter och lanar nu.
Jag, max och linn sitter nu och lanar... Vi spelar inte något men vi sitter endå och lanar. Lanar är ju inte bara att sitta spela något utan man kan bara sitta och blogga om man vill :P
Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade typ vid 10 sedan så pratade vi lite (jag och linn). Vi skulle modellfota idag men vi pallade inte rikltigt utan vi gick hem och sjung singstar sedan har jag ätit och nu sitter vi här och lanar bdb och lite blogg.se.

Jag tänkte sätta mig och redigera lite sen så lägger jag upp på min bdb.
Tror att dom bilderna kommer upp här i morgon... inte säker kanske i kväll med men ajg tänkte att jag skulle göra lite på min bloggdesign men ja ni ser väll. Puss...
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

As bra!
Snart sönder spelad...
Hej käääääära venner......
Jag håller på att installera mina sims spel så det är därför jag är lite oaktiv..
Idag har jag varit hemma. Kände att jag inte hade kraften att gå på skolan så det fick bli hemma. Inte gjort så mycket. Skruvat upp mitt sängbord,moterat ner min sänggavel, stält tvn på tv-bänken,lagat kyckling till mamma och mig sen bara typ bäddat min säng och suttit den på ben i stället för en sänggavel.

Spelade sims igår så det blev inte något inlägg. Skulle skriva på kvällen men pallade inte.
Har svarat på dom två frågorna jag fick. Vad roligt att ni ville veta saker om mig... Man ja så är det ibland. Man har jute inte alltid läsare och det får man vänja sig vid. Själv ska jag försöka leta efter sidor så man får hjälp att få många läsare för jag har blogat i ett år nu och jag har typ 20läsare. En på min skola, hon slutade blogga för att hon hade bara 50besökare per dag! Asså  snacka  om...
Nu ska jag spela lite tror jag... ha en bra eftermiddag.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
När blir du klar med designen?
Den kommer att bli klar i december 2008.

Och hur många objektiv har du?
Vilket gillar du bäst?

Jag har ett och då tycker jag så klar att det är bäst :P

Älskar du att blogga?
Ja jag älsakr att blogga. Det är mycket roligare en att sitta och skriva i en dag bok. Man får visa vad man vill och kan...

Vad gillar du mest av allt?
Jag gillar mycket men om jag ska säga något så får det vara Laban<3

Det var inte många frågor jag fick....
Tack för frågorna jag fick i alla fall. Jag fick några och det är ju bra.
Är inte alltis man vill veta någon om sin blogg man läser så... Men ni kan fråga på endå så kan jag kanske svara på dom frågorna till er själva eller i ett inlägg men kommer inte att kallas en frågestund då.
   1 Kommentarer     // Frågestund & Svar  

Bild: Jag
Utrustning: Canon EOS 450d | EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS
Inställningar: Närbild | ISO 400

Nu ska jag gå och sova.
Denna dag har varit roligt men endå inte....
Jag har ju berättat hur min dag har varit redan typ. Nyss kom jag in från en promenad med laban. Var jätte skönt kan jag lova. Han fick springa i snön och jag tittade på och skratta. Haha hundar är för lycklig ute :)


Jag har städat och varit rätt kreativ idag måste jag dock säga.
Haft det lite jobbigt på morgonen men annars helt okej. Jag har kämpat på lite.... Imorgon vet jag inte om jag ska vara hemma funderar på det men jag är inte riktigt säker. Kan behöva en dag till så att jag vet att jag är riktigt frisk.

Mamma och jag fixade ju jul som jag sa. Det bleev jätte bra. Ska lägga upp lite bilder i morgon hade jag tänkt. Mycket röda bilder kommer det att bli. Även några bilder på våran söta tomte vi har i köket som är högre en laban. Haha lille Laban! Undra om han blir rädd för den. Hehe det måste jag prova någon dag. Han kankse springer in i sin bur och gömmer sig. Vem det, inte ni och inte jag...?


Jag såg på lite tv förut också.
På morgonen vad det typ nills karlsson pysslig som jag såg. Han är så liten den dära nills. Fett söt. det såg så gått ut när allt var så stort dom tog ner. Men den dära råttan skulle man ha gett till katten förlänge sedan.

Jag såg också Oskyldigt dömd. Tyckte dock att detta fall inte varit det bästa men det var rätt bra. Diggar alla polis filmer. Mest svenska för dom har alltid dom bästa skådisarna typ... inte alltid men nästa.
Handlade typ om nått homo som hade slagit ner någon som inte var homo och då var det något där.. En åkte in för misshandel och han skulle sedan utvissas till nått land där han skulle få döttstraff. Men ja dom lyckades att få han fri tror jag. Vart ett rätt så kostigt slut.


Nej nu ska jag sova lite. Har dock varit rätt aktiv denna dag så Tack Sebastian för en bra blogg dag.
en ska till. Kom igen nu. Frågor..... Jag har inte fått en enda och jag ska svara på dom i morgon. Blir lite svårt att svara på frågor som inte finns. Men om ni inte har något att fråga har ni inte. Men tänk så här..... Om ni frågar mig någon gång när det inte är någon frågestund, då kanske jag inte svarar på den frågan men nu när det är frågestund svarar jag på alla frågor men dumma frågor får dumma svar......


Nu sitter min bror i ett plan på väg till mexico.
Hoppas att det går bra för han. Han ska träffa en tjej kompis som han aldrig har träffat förut men hon värkade vara rätt snäll satt allt går nog bra. Nu säger jag god natt....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Idag köpte jag mitt The sims 2 Herrgård och Trädgård.
Jag tror att det kommer bli jätte roligt att spela. Jag har inte testat de för att jag gjort en massa annat men till helgen ska jag någo testa det. Tycker det är bra att dom ger ut ett nytt spel nu..... Dom släpper ju The sims 3 i februari och då är detta spel ett bra i mellan spel så att man inte får tråkigt.

...Om man spelar sims mycket tycker jag att det är tråkigt så att det är bra att dom ger ut ett sådant så jag inte tröttnar på sims även om jag vet att jag aldrig kommer att tröttna på de. Kommer typ spela det till jag minst blir 30. Haha jag och mina bran kommer bråka om vem som ska få ha datorn och spela sims på. Nä då vi ska ha en vvarsin och vara den så kallade "sims-nörd" familjen. Sitter hela familjen tillsammans och spelar... Haha min framtid det!

PS: Fråga nu....... Jag kommer att svara i morgon i stället. Det gör jag för att ja ginte fått en enda fråga och då måste jag ju ge er mer tid så en dag till...
   4 Kommentarer     // The Sims 2/3  

Idag har varit en ganska bra dag men bara ganska.
Jag har spytt en gång sedan så har jag typ haft lite ont i huvudet annars bara bra. Jag har städat en massa och det är fett roligt att jul städa och se hur fint och mysigt det blir. Bilderna är tagna med min brors dator webbcam eller vad det heter. Dom blev inte i besta kvallite men vad spelar det för roll. Är man sprallig och vill skriva inlägg då orkar man inte sitta och redigera! Jo do det göra man för de ska jag göra om en stund.


Var nyss på ica och köpta mat med mamma.
Vi ska äta pepparlax och potatis. Det är så jävla gått så man dör ju! Snabbt och enkelt är de också. Imorgon ska jag bara ta det lungt. Funderar på att åka med mamma och sanna till ikea och shoppa in mina saker till mitt rum men jag har bara 1000 kronor och det kommer att kosta 1500kronor. Men jag funderar på at bara köpa möblerna och de andra och sedan låta ramar och de vänta tills jag har pengar till dom. Eller så lånar jag pengar det är  några sätt jag måste tänka på tills i morgon.

Nu om en stund ska jag gå upp och fixa med min säng för att jag ska inte ha någon sänggavell på mitt rum så den måste bort. Sedan ska man damsuga och lite annat inna det är helt färdigt. Kommer bli så fint. Kommer att storm trivas där. Det gör jag redan nu när jag går in dit även fast det ser ut som fan......
   0 Kommentarer     //
Kläder: Underställ och svart tröja.
Frisyr: Ny tvättad så paltt....

Hårmedel: Inget.
Bild: Våra rosenbuskar ↓Tråkigaste:
Att man mått lite dåligt idag.
Roligaste: Att få tid till att städa och bara vara ut i naturen som jag har varit lite idag. Skönt efter en kort magsjuka.
Dryck: Appels dryck.
Jobb: Julstäda...
Jobbigaste: Haha jag har aldrig något som är jobbigt nu för tiden :)

Saknad: Jag har skrivit min katt alla gånger nu så det får bli min katt igen.....
Besvikelse: Jag är typ aldrig besviken på någon utan bara mig någon gång iblan i veckan men inte nu vad jag kan komma på.

Låt: Anna - Ower The Rainbow
Köp: Jag ska till ika nu och köpa pepparlax.
Planer: Inga..........

Måste: Jobba på min design.
Mående: Jag mår bättre en vad jag gjorde i morse i alla fall.
   0 Kommentarer     // Fashion  

Nu är jag aktiv här på bloggen och jag har inte så mycket att göra så jag drar igång en frågestund så nu kan ni fråga vad som hälst och jag svarar i ett inlägg sedan....Snälla fråga nått, gå inte bara in och läs fråga :) Jag besvarar ikväll så kom igen  nu gått folk. Ni har fått en chans nu får ni en andra!
   1 Kommentarer     // Frågestund & Svar  Hur röstar folk......
Sista var helt fantastisk......


Nu har jag fått spratt i mig.
Jag har städat toan utan att jag ens har behövt. Men jag är lite kreativ idag så det är bra att städa då.
Ser ut som fan hos oss rätt ofta med nu är det rätt fint. Julen hjälper oss på traven och snart blir mitt nya rum klart också... Det var inte nå jobbigt. Jag bara torkade av lite och städade bort lite saker.... Vi har ju en hel del saker som inte behövs vara där men ja de fick vara med på bild endå.

Från borjan var det ju saker överallt men om man ger toan lite tid så blir det rätt bra och nu är den städad och fin på bara typ 30 minuter om inte mindre. Så ni som läser mig blogg, haha gå och städa toan :) Närå städa toa är inte så roligt även om jag älskar att städa till folk men inte till sig själv...Dom här som stod öppe på vårat skop/spegel fick åka ner till bänken brevid handfatet och det blev väll rätt bra va? Lite fint så där. Har lite smycken i den. Mamma har så jävla mycket smyckn satt man vet itne vart man ska lägga dom ens, så att det fick en plats på nytt....
   0 Kommentarer     // Hemma Hos Mig  

Bild: Jag.
Utrustning:
Canon EOS 450d | EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS
Inställningar: Närbild | ISO 400

Jag vart hemma idag....

...måde inte så bra. Spydde så jag är hemma med i mrogon är det skolan hela veckan som är kvar hoppas jag!

Jag och mamma håller på att julpynta.
Går riktigt bra. Fint blir det också. Vi har gått i en massa olika rum. Allt från tv-rummet till köket och nu vet jag inte riktigt vart vi är för jag sitter på min brors dagor och skriver detta... Ska snart gå och titta. Jag tycker om när det är mycket jul saker som jag skrev i det andra jul inlägget :) Det ska vara mycket rött och massor av tomtar. Men på vissa modärna ställen kan man leta efter någon tomte som passa in. Behöver inte ha massa olika på ett och samma ställe om det inte passa. Det ska vara mycket av allt när det är jul. Mycket godis också......

Jag vill att det ska komma mycket med snö nu. En jul med massor av snö och en helt fantastisk julkalender. Det skulle ju vara det bästa som kan hända en jul. Inte sant?
   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Det är natt nu......

Idag har varit någon rolig dag. Vaknade vid 7 sen så somnade jag om till klockan halv 12.... Jobbigt.
Varit med Mamma och Laban sen fotat lite. Jobbat med min nya design och gjort en massa annat skit som jag inte har haft tid till igentligen.

Nu har jag fått upp mina lister också.
Dom blev dock rätt bra.
Nu är det bara inredningen på torsdag eller fredag sen så är det lite målning kvar.
Jag måste måla på min fondvägg en gång till för att det var typ tre år sedan jag fick den fondväggen men jag tycker den är så fin så jag sparar den och använder den till det ljus gråa i stället för det börkgråa.

Måste bara säga en sak till er.
Mitt photoshop har försvunnit så jag måste fixa det och jag har försökt hela dagen typ..... men det går inte!
Min pappa har ju vista internet och jag hade xp och nu visar det sig att det är någon speciellt med vista så man måste ha något för att kunna ha de och de har jag inte.... jobbigt! Och det är därför dett är brist på bilder...
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Jag ska in till stan en stund nu.
n bror ska klippa sig sen så ska vi äta mat och göra nått annat.
Sedan när jag kommer hem ska jag redigera tills pappa kommer hem för då ska han hjälpa mig med att spika upp listerna. Det var inte lika lätt som jag trodde. Jag ska typ köpa en typ av block med en massa papper som jag kan skriva och rita på. Sedan ska det vara som en plast sak över tror jag. Men ja om jag handlar något kommer det upp bildeer i kväll. Vet ej om jag har råd att handla fär att jag ska handla på fredag, saker till mitt rum :)
HEJDÅ!

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Det kommer att bli bra.
Jag har redan sätt filmen men den är jätte bra så jag har inte något i mot att se den igen.
Måste bara säga att Johanna sällström som är med i filmen. Hon är helt fantastisk. Synd att hon inte ville leva mer. Hon tog livet av sig. Gud vad jobbigt.
Jag blev as ledsen när hon dog. Jag tycker att hon har varit den bästa skådisen....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Mamma har börjat hemma hos oss nu.
Blir riktigt mysigt. Jag ska ockå fixa lite fast det blir i december tror jag.
Måste bara bärätta hur jag brukade ha på mitt rum förr. Jag hade fått en plast gran av min morfar så den har jag haft i typ 3år sedan så har jag haft typ 40 tomtar och en massa ljus och glitter. Men nu gör jag om mitt rum så nu blir det tyå någon tomte sedan nån kula i fönstret tror jag. Blir också en jul lampa.  Men  jag  tycker  om  julen  lika  mycket.
Är det jul ska de vara RIKTIG gran inte plast.... tycker jag!
   1 Kommentarer     // Stilleben  
Tjo hejsan.
Nu sitter jag i vardagsrummet och bloggar, Eller jag sitter och väntar på att mina lister som jag målat ska torka men det tar 6 timmar för en list att torka helt säger pappa så det kan bli rätt tråkigt för min del.

Mitt rum blir klart på måndag tisdag. Jag är ledig då ;)
Jo men lite till de jag skrev. Det är bara mina lister kvar. Dom ska torka sedan ska jag spika upp dom och sedan, ja då är det klart. Då ska jag fixa med min säng sedan åka på ikea och köpa lite nytt sen MÅSTE jag försöka få de jag ska sälja sålt. De är typ lite inredning sedan är det en cross och en fyrhjulig. Nej nu ska mamma och pappa flytta på min bord jag sitter vid. Dom har byggt värsta snycka altan typ... fast innne och men riktigt inne golv. Som en dansbana.


          ↑ Så såg den ut först  


      Ser ut så här nu!

(Bilderna är lånad från google.se)
   1 Kommentarer     // Hemma Hos Mig  
Denna dag har varit rätt bra.
Jag har målat klart mitt rum och mamma fyller år. Ingen tårta har det blivit men en Singstar kväll kommer det att bli :) Rolig, roligt...... Mamma ska snart öppna sina paket. Annars har pappa för övrigt gjort en fantastisk mat så Tack pappa <3. Jag har inte sjungt singstar så mycket så det blir nog roligt.  Lite  bilder  kommer  i  morgon. 

Imorgon ska jag inte bara visa bilder utan också måla lite till.
Ska måla lister och sedan ska alla lister bli vita och fina. Sen så på typ måndag, tisdag ska jag åka på ikea tror jag. Även fast jag och sanna funderar på att åka i morgon. Men jag har inte fått pengarna en så måste låna och det är så jobbigt.
Ha en bra kväll gått folk!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Tänkte gå ner till köket och fotoleka lite nu.
Måste bli gladare nu.... blev jätte sur och ledsen när Anna åkte ut så jag tänker sluta titta på idol. Ni röstar ju jätte dåligt! Inte för att vara dum, men alla bra är ute nu så jag säger som Jakob "Hejdå idol 2008". Hoppas du lyckas på sidan Anna. Jag kommer köpa din skiva på en gång när den släpps...... för det borde komma en skiva!
Nej men jag tänte ta några olika glas och lite annat och fixa till lite.
Nu har ag sorterat upp bildinläggen i t.ex Foto - Människor, Foto - Natur och lite så där så titta. Imorgon kommer mer vinnter bilder. Håller på att redigera lite men jag fick idéeeeeen att fotoleka lite nu så då gör jag det.
Sitter i soffan nu med mamma, pappa och bror. Vi ser idol.
Nyss sjungde Johan tycker inte att han är bra längre. Han har blivit tråkig tycker jag.
Han gjorde ett tråkigt... men inte vara sur nu sebbe.

Jag har fixat en del med min design. Snart är den klar och då KAJSA ska jag bara blogga och fota :)
Jag ber om ursäkt om jag tappat en massa läsare för att min design aldrig är klar eller att jag skriver sällan. Men det ska det bli ändring på. Efter att jag gjort klart min design ska jag bara fota och blogga. Sedan när det finns tid ska jag lottaut min designutlottning sen ska jag göra klart min portfolio sedan är det inte mer en blogga och fota.... (redigera)
Nu ska jag fortsätta att titta på idol. Var Alice Svensson och hon var bra!
(Kajsa... jag menar inte någon illa)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
http://www.bloglovin.com/widget/subscribers.php?id=11519

Jaaaaaa :)
Jag har fått en till prenumerant jeeeeeeeeeeeeh! Älskar er.
Lägg till mig på http://www.bloglovin.com/blogg/11519/sebastian-bergstromse
Jag bli så glad.
   1 Kommentarer     // Bloggrelaterat  

Goooood natt!
   0 Kommentarer     //


Idag var det finfint med snö ute.
Har fotat massor av vinnter bilder, kommer inom kort.
Jag tycker att det är lite svårt att fota snö :P det är liksom vit sedan måste det typ vara någo stark annan färg på sidan för att se att det är snö eller för att få en mysig känsla.....
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Idag kommer The sims2 Herrgård och trädgård.
Jag älskar att göra trädgårdar på mina spel så jag kommer att älska detta spel kan jag lova. Kostar inte så mycket häller, tror jag i alla fall. Har inte varit in och tittat. Kan skriva sedan vad det kostar.
   1 Kommentarer     // The Sims 2/3  

Lite av mina saker jag kommer att köpa till mit nya rum.
Har lite mer men jag har inte bestämt mig om jag ska ha de man detta har jag bestämt att jag ska köpa på ikea. Kommer att kosta mig 1500kr.... sedan lite mer. Är inte så billigt på ikea :/

1. Byrån behöver jag för att kunna lägga allt skit jag har sammlat på mig sedan tycker jag att dom är så jävla snygga.

2. Detta ska jag ha som ett säng bord. Bra att ha två lådor till böcker och annat små skit man har på ett sängbord. Kommer dock att vara samma färg som den stora byrån. Det är den inte på bilden här uppe.

3. Jag ska ju förstora lite bilder så att jag ville köpa två stora tavlor med tjock ram som jag ska ha ovanför min byrå sedan tänkte jag att jag köper dom andra billiga och målar dom i någon fin färg sedan sätter jag upp dom på något annat ställe. Så att det bara finns två tjocka ram tavlor sedan ska resten vara i lite plattare ramar. Kommer också att unska mig mer av dom platta för att dom varit så billiga :)

4. Hyllan vet jag inte vart jag ska ha. Har haft en likadan fast större som jag säljer nu. Den var för lång och den har suttit på min fondvägg men man ska inte ha någon på fondväggar satt nu ska inget vara på fondvägge utan fyllan får helt enkelt vara någon annanstans.

Har valt att ha dom här möblerna i vita för att jag har en tv möbel i samma tjocka tema som alla möbler jag ska köpa.... sedan tycker jag att dom är snygga. Andra gången jag säger snygga:P
Kommer  lite  mer  sedan  någon  dag  på  vad  jag  köpt....
   0 Kommentarer     // Hemma Hos Mig  
Sitter i soffan just nu.
Fyfan hur pedofiler håller på igentligen. Blir nästa upprörd!
Ser på insider och jävla idioter det finns. Säger att man är någon annan när man är typ 40.... hallå, skaffa ett liv!
Jaja nu ska inte mitt inlägg handla om despirat sexköpare utan någon mycket roligare. Min kväll.....
Nu sitter jag i soffan och tittar på tv som jag sa... tycker att det är rätt spännande även fast det är lite stört. Innan jag ska lägga mig tänkte jag att jag skulle fixa några små saker på min design så att jag kanske hinner göra klart den i helgen. Ska också måla klart mitt rum och försöka att inreda det nästa vecka. Men ja nu måste jag sluta skriva..... pappa ska ha hjälp med att få till sin mejl och jag ställer klart upp till min älskade PAPPA <3

EDIT: Måste sova märker jag nu dock. Men ha en bra natt... Sebbe, 23:57 (klockan)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Idag fyller min bror år.
Hehe han kommer att få en tråkig 19års dag :P Jag ska måla mitt rum..... fast ska också äta tårta och gratta honom så klart. Han åker ju snart till mexiko i två veckor med en tjej. Så att man får väll gratta honom. Skulle kännas jobbig om a inte kom hem från mexiko och jag inte hunnit gratta honom. GRATTIS SIMON! kommentera det så kommer han bli glad när jag säger att mina läsare grattar dig :)

Skolan var fett tråkig idag. Sov över sedan hade jag ett glos förhör som jag inte tränat på, på mårgonen. Sen så blev hela våran klass anklagad för att ha ritat på ett bord i matsalen och jag var inte där ens... Lite jobbigt var det, men sedan så fick jag se texten och namnet som plingade då var min bästa kompis Mikaela. Men hon sa att hon inte gort det. Sen så kan det ju varit någon idiot högre upp i klasserna som ville vara dum med na... vem vet?

-------

Pappa kommer snart hem från gävle och då ska han hjälpa mig med lite målning så idag kanske det börjar likna något där inne. Han ville hjälpa mig så att inte någon annan färg kommer i taket eller på fondväggen för att de ska jag inte måla om utan bara det mörkgråa runt om. (De ska bli vitgrå :D)
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Jag har aldrig tyckt om ett klädes plagg så mycket som denna halsduk!
Är fin, mysig och väldigt lätt att ta på sig om man fryser plus att jag inte ser ut som en ko i den!
Nu när det är kalt är det toppen att ha en sådan att bara ta på sig när det är kalt och att den är fin. Massor av andra halsdukar jag har ärinte fina satt jag använde aldrig dom men denna går mer en gärna på :P
   1 Kommentarer     //
Nu ska det redigeras i höga mängder....
Hehe kanske inte så jäkla mycket men rätt mycket. Tror att jag gör ett bild kollage och här upp här sedan. Vad säger ni om de? Jo men jag har ju inte gjort ett enda kolage förutom sims2-kollaget men det blev typ inte något riktigt..... jaja ni får väll se vad som kommer. Om inte kolage så en hel del andra.. Sedan en drösssssssss på bilddaboken också.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
http://www.frontweb.se/fwDocs/poster/images/variables/logo_poster.gif

Idag ska jag försöka att beställa min bilder jag ska ha på väggen.
Det kommer att bli jätte fina. Ska vara på Min hund och min katt i temat svartvitt. Kostade inte så mycket så jag kommer rredan idag att kunna köpa dom om jag vill. Tror att det kanske blir i 30x40 eller nått annat.... kanske större. Min vägg där dom ska vara på är inte så stor så de får bli som de blir men bra blir det :)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Eftermiddagen blir nog bra.
Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv. Har typ varit på skolan och haft tråkigt sedan hem och sett på lite film.
Sitter här nu och inte riktigt vet vad jag ska göra.
Funderar på att börja göra klart min design men jag måste också måla en del idag så att de kankse blir målningen nu....
Ni kan få se före och efter bilder sedan nä mitt rum är klart.
Ååå gud jag vill att det ska bli klart! det kommer att bli så fint. Ljust och grått det är så vakert. Ska in rätt mycker grönt i de också.

Dagen lilla fråga: Vad vill ni se mer av på min blogg eller vad vill ni se som jag inte har på bloggen?
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Tjosan jeeeeh glad hallå! :)
Måste bara säga förlåt för den ultimata nåliga uppdateringen... Men jag har varit på Ikea och tittat lite. Måste ju hitta ny inredning för mitt rum är helt tomt nu. Sen så har jag hämtat ut min färg satt jag har börjat måla lite nu. Ska förtsätta lite imorgon, tror att det kommer att vara klart till veckan eller nästa.
Är ledig måndag och tisdag nästa vecka så det finns lite tid kvar till piffet då om jag inte skulle bli klar till helgen.
Ska ta massor av inredningsbilder... Har inte något inlägg i kategorin inredning nu satt den ska bli lite uppdaterad om man säger så. Sen kanske jag ska göra en video och visa hur det ser ut i rörelse i stället för på en uppstoppad bild...

Vi ses i morgon med mer uppdatering och kanske en design.
Skulle dock tro att den får bli efter mitt rum är klart. Sedan ska jag bara blogga, blogga och mera blogga hela tiden! Är trött på att hålla på med design hela tiden. Skönt att bara få blogga och veta att designen är bra...
(Detta betyder att jag är less på mig själv, att jag hela tiden gör ny design. Mitt intresse är kvar)
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Nu har det varit rensning.
Har gått igenom alla bilder jag har på denna acer dator. Var  rätt  jobbigt  men  det  måste  ju  göras.

Snart är det måndag också. Gud vad helgen går fort. Blir trött på att det går fort. Är bara skönt att det går fort på vardagarna inte på helgerna. Då kan det gärna stå still.
Är skridskor imorgon, blä....... hatar det. Är så jobbigt att man inte har några också är lärarna på en hela tiden om att man måste vara med på idrotten annars får du inte kodkänt.... man ba, lilla du jag veeeeeeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Söndagar blir lätt en dator dag....
Bild: Linn.
Utrustning: Canon EOS 450d | EF-S 18-55/3,5-5,6 IS.

   0 Kommentarer     //

Vill ha mermer!!
Ligger fett efter. Hade 10 nu har jag 9 varför? Har min blogg blivit dålig?
   2 Kommentarer     // Bloggrelaterat  

Bild: Jag.
Utrustning: Canon EOS 450d | EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS


God dag.... har varit en lång mårgon!

Har gjort en hel del nu på morgonen även fast det är eftermiddag snart....

Nu idag håller jag på att renovera mitt rum. Kommer bli jätte bra tror jag starkt själv.
Min mamma är lite trött på att jag kreativar mig hela tiden satt hon tycker inte om att jag ska renovera mitt rum (själv)!
Det kommer att vara vita väggar förutom min fondvägg jag har nu, den ska vara kvar. Sen kommer det att vara svarta, gröna och blå inredning. Ska bli roligt att få inreda om igen.
Har typ aldrig desigat ett rum eller renoverat alldelles själv satt de kommer bli spännande.
   0 Kommentarer     // Hemma Hos Mig  


Idag var anna riktigt bra.
Duetten och den enskilda låte var fantastisk. Finns inte några ord för kvällen....


Mitt första gissa prylen.
Nå...... kan ni se vad det är för något?
Det är inte något mitiv med ja gissa på gått folk :)

RÄTT SVAR: Mitt hår!
INFO: Det är en bild som är jätte in zoomad och ser ut som en prynadsak man anväder till blommfat..
   1 Kommentarer     //
Jeeeeh! Dagen har varit braaa....
Inte gjort så mycket mer en att blogga, fota, redigera, gåt ut med Laban sedan typ inget mer.....

Imorgon är det NO omprov.    Det kommer gå piss... Jag har inte tränat för att jag inte riktigt vetat vad jag ska träna på :/ hur ska detta gå när jag får betyg.
Jaja nu vägrar jag snacka skola här. Är så tråkigt..... Vad kan jag säga mer? Jo idag har jag varit aktiv inom bloggen.. har typ publicerat 5 inlägg och så många inlägg brukar jag skriva på en veckan. Jag måste skärpa mig. Minst 15 inlägg på en vecka ska jag ha skrivit nästa fredag... okej, kom ihåg det åt mig nu. Fråga nästa fredag om jag skrivit så många på en vecka! :)

EDIT: Jag har skrivit 10 nu denna vecka. Men jag har helgen kvar också satt kanske den hinner bli 15-20.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Tycker om mammas halsband.
Denna bild tyckte jag blev jätte bra om jag får säga det själv.
Tycker om färgerna och de fina suddiga där och jaa? den är fin. Eller vad tycker ni gått folk?
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Får ni inte den mysiga jul känslan av bilden?
Det får jag kan jag säga. Längtar som en jävla ko till att det ska bli jul och man ser snö, gran, julklappar, mat, godis/cupcakes och en massa annat som allt rött och vitt man ser. Det är ju mysigt..... Nä jag kan inte säga annat mer en att jag vill ha "mer jul, ge mig mer jul" som någon låt heter. Vet ej om texten stämde där men skit i samma!
   1 Kommentarer     // Stilleben  


Hejsan hoppsan!
Som ni ser så ser mitt rum ut så här även fast jag städade igår men ja jag hade inte någon stor städning utan jag damsugade och sedan plockade lite hit och ditt. Ville bara få städat för att kunna ställa upp alla foto saker jag använder vid en fotografering.
   1 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Bild: Jag
Utrustning: Olympus X-820
Redigering: För ljusning i bakgrunden.


Har ni inte tittat in i min kamerautrustning.
Jag har gjort rätt mycket dom senaste dagarna och det hr är ett av de jag gjort.
Jag uppdaterat min lilla kamerautrustning satt nu har jag standard objektivet, kameran canon, blixt, stativ och ministudios 2x så att titta in och läs alla jag har gått folk.

Kommer att inom en snar framtid att köpa en kameraväska och ett objektiv men jag vet inte riktigt vad jag ska välja. Om det är någon foto intresseras person som läser min blogg? Skriv en kommentar med alla foto hemsidor du vet.
PS: Man måste kunna beställa kamera saker på den...
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Vilken dag gått folk.
Jag varit fett aktiv idag. Har gjort typ allt jag skre att jag skulle göra igår....
Jag skulle alltså göra:
* Städa mitt rum [ X ]
* Fixa Kameran [ X ]
* Äta något [ X ]
* Gå ut med Laban [ - ]
* Blogga [ X ]
* Redigera [ X ]
* Fota [ X ]
* Träna in för ett omprov [ - ]
* Spela The sims2 [ - ]
* Ta det lungt [ X ]

Jag tycker att jag lyckats rätt bra med de jag lovade. Sedan måste jag säga att alla som jag legat efter med har jag jobbat ikap nu nästan. Har något kvar med det tar jag i morgon hemma eller på skolan...... Har uppdaterat kamerautrustninen nu också satt titta in gått folk.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Imorgon ska jag vara kreativ.
Jag ska gå på skolan (det gör jag endå men...men)  sen ska jag hem städa mitt rum, fixa kameran, äta något, gå ut med Laban, blogga, redigera, fota, träna in för ett omprov, spela sims, ladda ner saker till sims och sedan ska jag bara ta det lungt och vara glad och lycklig!  För  det  är  den  sebbe  jag  är!

Nu måste jag sova satt detta blev kort med två inlägg idag... det är bra tycker jag! Sov gått alla nattroll..:)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hejsan gått folk!
Jag är så dålig på att blogga nu satt det är inte sant! Men ska ta tag i det där om en stund.
Har lite att göra... spelar fett mycket sims och annat, det är ett problem och det andra är orken. Pallar inte riktigt att redigera alla mina bilder. Måste försöka att hitta på något sätt att jag slipper att redigera en massa fast då är det ett krav på folk där ute också!  RÖR INTE MINA BILDER!!!!!!  Jag har inte haft någon som tagit mina bilder EN men det kommer säker fram över..... satt   RÖR INTE MINA BILDER!!!.
Ska någ då lägga upp en hel del bilder fast utan namn. Sedan kan det ju koma någon med ett namn men ja de får bli när kreativiteten flöder ut över mig. Nu är jag jätte torr på kreativitet! synd med så är det.... får titta på en massa bloggar och försöka få igång kreativiteten. Brukar titta på några bloggar ibland och sedan får jag massor av foto idéér ;)

En  sak  till  gott  folk..... jag ska fixa satt jag har illustrator igen och försöka om på nytt. Det ser ju inte så svårt ut häller? Jag såg idag på sabbas blogg hur han hade ritat av en canon och FYFAN vad han var bra!!! Jag vill inte låna bilder av folk och använda på min blogg satt jag länkar bara till han :) hoppas de är okej sebbis! :)
Sedan snälla folk vart är ni? kommentera.... jag går under när jag inte har en enda kommentar på flera dagar! :'(
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Har varit dåligt med uppdatering nu.
Jag har haft så mycket att göra. Jobbar med en hemsida till ett band som heter Green Boys satt jag har itne riktigt tid med bloggen men jag tar inte någon paus utan jag bloggar  när det finns tid okej?
   0 Kommentarer     // Vatten & Macro  


Natti natti.

Har inte gjort så mycket idag mer en att sett på idol och spelat sims.
Imorgon ska jag ladda hem en massa saker till mina sims spel eftersom att Elin Kero (nevnarien) har skrivit en massa bra länkar som jag ska ladda i från så tack Elin. Är roligt att du har samma intresse som mig!
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
Kläder: Hehe nu har jag underställ och en blå munstrad t-shirt men på skolan hade jag understället, varta mys byxor, vit t-shirt och en vit mönstrad tröjja.
Frisyr: Jag hade inte riktigt så som jag brukar ha utan lite slappt lite upp men endå mest neråt.

Hårmedel: Asså jag har sett eller jag har märk at jag använder rätt mycket spray nu för tiden. Vet ej vad det är för nått men ja.... får sluta med de.
Bild: Bild sedan vi var i ävle och badade på hotellet.... ↓Tråkigaste: Jag vet inte riktigt..
Roligaste: Ja kanske att jag och Dan har spelat mycket sims och tagit massor av tagningar idag.... hehe blivit jagad av en gammal gubber också. Han var farlig värkade de som...
Dryck: Vatten och mjölk till maten.
Jobb: Inte nått idag bara blogga lite extra med det kommer ju inte gå så bra tror jag!
Jobbigaste: IngeT!

Saknad: Inget mer en katt mamman men jag tror hon är död satt jag får tänka om....
Besvikelse: Ingen!

Låt: Idag har jag inte någon favvo låt återkommer med en...
Köp: Jag har inte köpt något på as länge nu.
Planer: Fixa designen.

Måste: Fixa inom bloggen.
Mående: Jag mår bra idag och hoppas att jag gör det i morgon också när det är fredag :)
   1 Kommentarer     // Fashion  (Jag hittade en bild eller flera med dom andra kommer nått fram över...)
Det är mysigt på vinntern i sundsvall!

Denna bild är sedan jag var men min bror och syster på någon resurang och åt go mat....
Den är lite mysig på nått sätt tycker jag?!
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
Hej! Har precis kommit hem från skolan.
Det har varit en rätt bra dag idag på skolan. Var inte någon bråk utan allt har gått som det ska.
Gjorde kanske inte allt jag behövde göra idag med lite:P

Ska spela sims snart vid de mysiga bordet jag gjort. Har blandat saft och värmt en pizza sedan till det spelar jag sims på datorn med en massa ljus är fett mysigt. Kanske tar en bild på de. Appppprroo på bildeeeer..... vart är dom någonstans. Ena stunden har jag jätte mycker bilder sedan andra stnden dör allt och jag inte har nått att lägga upp men jag kom på nu att jag har nog någon bild på datorn som jag kan lägga upp. mmm snart kommer en! Ha en härlig dag så kanske vi ses sedan....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Idag har jag varit hemma och haft ont i nacken vet  inte  vad det  är  för  fel med  mig  nu  i  november..
Jag har haft en rätt så bra dag.
Har spelat sims och tränat lite glosor.... hoppas jag kan dom nu snart!

Har fixat lite med min design men inte mycket.
Var lite små fix med ja den måste göras klar snart..... vet exakt hur jag vill ha den men var är tiden eller orken?
Ska äta lite mat nu och se lite tv. Vet ej om det är någon bra på tv:n idag... jag får hoppas det.

Blev ett kort inlägg men det blev ett i alla fall. Var ganska säker på att jag inte skulle palla att lägga upp en inlägg med nu har jag gjort det eller jag ska!
Måste bara säga att jag tagit en prommenad med laban också. Var jätte skönt att gå ut lite har haft ont hela dagen nästan satt det var skönt att få gå ut och få luft. Hoppas också att jag kan sova sedan. Jag har fått ont i nacken för att jag sovit fel och nu har det gtt över lite så då vill jag inte att det kommer att vara samma som idag fast i morgon....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Dagen hemma från skolan...
Det brjade med att jag vaknade av att jag hadde ont i halsen och det var inte mysigt satt jag var hemma idag sedan så har jg skrivit klart min sims besättelse som jag har jobbat med på svenskan och det gick jätte bra.
Skrev klart den på 15 minuter och i skolan hade det kanske tagit en timme. Är inte riktigt hemma i skolan.
Tycker det är skönare att skriva på datorn hemme en på skolan.
Skolans är liksom jobbiga att skriva på, tangenterna går knappt er och lite annat gör att det är jobbigt att skriva på dom.

Jag  har  varit  hos  tandläkaren  och  de  var  inte  så  roligt.  Tog  ett  tag  att  fixa  mig  som  det  ofta  tar.

Hade två hål men dom är borta nu och det känns jätte bra.
Har haft rätt ont i dom ett tag nu så det var en lättnad att kliva av stolen och inte ha någon värk.. Känner mig som en lite unge när jag pratar.
Har bedövning satt det går typ inte att prata men den går väll snart bprt hoppas jag. Hehe är lite jobbigt att höra mig prata som om jag inte kunde prata med min mun...

Nu  ska  jag  bara  softa  och  spela  lite  sims  tror  jag  men  ja  ni  får  ha  en  bra  dag  så  ses  vi  sedan.  Måste  börja vara  lite  aktivare. Ha  en  jävla  massa  att  redigera  satt  kanske  blir  en  bildspammmmm.....
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


(© Bilden hör inte till inlägget.....)

Nu ska jag ut med Laban och Linn.

Ska sedan hitta på nått roligt hoppas jag. Vi vet inte en satt ja vi hitter på sedan.
Men ni får ha en trevlig dag allesammans och hoppas det blir fina frost bilder hos jonas sedan.....
   4 Kommentarer     // Djurliv  

(© Bilden har inte något med inlägget att göra)

Hej, nu ska jag sova.

Det har varit en rätt okej dag idag tycker jag, inte gjort så mycket vid datorn och det är skönt.
Jag följde med mina kompisar på bus eller godis men jag pallade inte de!  Tråkigt det var att stå på sidan för att jag inte ville klä ut mig. Nä så kul Halloween har jag inte haft...

Det kommer nog att bli en lungn och bra dag i morgon.
Ska sova hos Sanna så de blir nog bra hoppas jag. Förvänta er inte att min desin dyker upp i morgon för de tror jag inte. De ska vara om jag vaknar som den kreativa och utvecklings bomb jag brukar vara men de tror jag inte. Kommer nog att se på TV4 Nyhetsmorgon för det tycker jag är mysigt och bra på Lördag och Söndag att se på. Blir kanske en mysig morgon med ett tidigt inlägg eller en sen morgon med ett sent inlägg.

Vill fota med vinter bilder med de får dock bli i morgon skulle jag tro. Nu är klockan mycket och det är 1 November och snart kommer sims nya spel (Herrgård och Trädgård och The sims 3) för jag vill ha dom!! Men ja det är dock några månader tills de kommer till mig och jag kommer att ha en ny dator då som är snabb och jag kan spela en massa sims. En fråga till er alla sims-nördar eller ja det är dock jag med med endå... Ska ni avinstallera alla sims2 spel och bara spela sims3 när det kommit ut? Jag vet inte hur jag ska göra... kanske lite i förvägs fråga med jag vill veta!
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok