Vad tycker ni om dom här bilderna då? :) Har så mycket bilder som är färdig redigerade så hädan efter kommer jag att publicera en massa bilder :)
   7 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Hejsvejs!! Idag är det ju sista april och det ska bli roligt. Jag och min vän Linn ska spela sims en liten stund under kvällen sen ska jag väll se på alla majbrasor. Vad ska ni göra idag?

Vad tycker ni om bilderna då? Jag tycker att dom är rätt så fina. Mycket roligt att fotografera Ellinor.
Nu ska jag gå ut och spela tennis så ni får ha det skönt. Har spelat tennis 3 dagar i rad nu :) En mycket roligt sport! KRAM.
   2 Kommentarer     // Porträtt  Hej på er vänner. Nu måste jag ta och ge mig!!!! Jag har ett sug att blogga och jag har massor med bilder. Dagen idag har varit skön eftersom att det är sista april imorgon. Jag ska vara med Dan i morgon och det kommer nog att bli roligt.

Jaja vad har jag gjort dom senaste dagarna så.
Jag har börjat spela sims igen. Mycket roligt. Har hittat en massa hemsidor som man kan ladda hem sims saker på nu så att jag håller på att dö!! Tänkte länka i slutet av detta inlägg. Annars så har jag börjat spela tennis på fritiden men min vän linn. Mycker roligt. Spelade med Linn och Laban igår, det var mycker roligt att ha en hund med tycker jag! Han springer efter bollen hela tiden. Han är så söt!

Vad tycker ni om bilderna då? Några är lite halvfina men vissa är nice eller hur? Dom är i alla fall fotograferade med Canon EOS 450D, Sigma 28-80mm MACRO.

Bra sidor som man kan ladda hem en massa fina saker på:
Justsims2, thesimsresource, pimp-my-sims, siluettasims, xmsims, (kommer mer under dagen)

EDIT: Detta inlägg skrev jag igår kväll men jag publicerade tydligen inte det då så jag gör det nu i stället.
Sitter på skolan och har tråkigt!! Vill hem och spela sims! Kommer med mer sims länkar sedan! ;)
   6 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Övere eller nedre!?
   7 Kommentarer     // Porträtt  


Nu ska jag och min syster åka till klampenborg och gå en prommenad med vovven. Åter kommer sedan :)
   3 Kommentarer     // Laban  

Bilder är fotograferad av mig men publiceras utan namn. EJ KOPIERING!


Ligger ute i solen och har det bra. Fick min nya dator igår så jag är glad idag. Detta blir mitt första inlägg på denna dator.
Datorn är hlet underbar. Det är jätte skönt att sitta och blogga på datorn. Knapparna är super sköna så detta är ett utav mina bästa köp :)

Idag skall jag vara ute och njuta av solen. Tänkte att jag skulle fixa lite på gården. Kanske klippa gräset... Annars snygga till i rabatter och att smått och gått. Ska städa rummet idag också. Har varit så himmla fint på mitt rum men det var före innan skolan hade börjat så nu ser det ut som om en bomb hade kommit in i rummet och exploderat. Men jag får nog till det idag.

Måste berätta en till sak. Jag har varit i gävle stan för första gången!!!

Det var dock för två veckor sedan men det är endå en bra nyhet. JAg har massor med bilder jag ska visa er sen. Fotograferade linn i gävle. Mycket fina bilder blev det.


Men jag redigerade 132 bilder förra lördagen som jag ska visa er. Så det kommer bilder :D
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Hej gott folk. Nu är ni säkert less på att jag lovar en massa saker men i morgon ska jag börja blogga på riktigt. Får nämligen min nya dator i morgon så jag tänkter börja blogga allvarligt nu. Är så less på att jag inte bloggar något mycke nu. Och om jag bloggar så skriver jag enbart några rader medans jag för ett tag sedan skrev en massa text :) Men jag tänkte försöka skriva ihop ett inlägg om vad som har hänt dom senaste månarna. Och en massa annat. Bjuda på lite mer bilder per dag och sedan kommentera och svara på kommentarer.

Ha det bra och ha en god kväll. Vi ses i morgon. K R A M ! :) <3
   4 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Hejsan. Sorry att jag ej bloggat så mycket men jag tänkte blogga igår men jag hade så tråkigt att jag gick och la mig. Men nu bloggar jag. Sitter i min säng och är lite kreativ. Håller på att fixa ihop en fin lite sak som jag kommer att ha användning av på skolan och på fritiden. Vill ni veta en till sak? Jag har nu beställt en dator. Det blev en HP Compaq Presario CQ50-112eo mycket bra dator om jag får säga det själv. Kan ha en massa bilder och den är snygg tycker jag också.

Vad tycker ni att jag borde göra med min blogg. Ska jag börja skriva längre inlägg eller ska jag göra nått annat. Skriv vad som hälst? :)
   6 Kommentarer     // Vatten & Macro  
Ett lite bildregn.. God natt bloggers :)
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Nu sitter jag på skolan och tar det lugnt. Kommer att komma hem klockan 4 typ. Ska ha utvecklöingssamtal. Mycket tråkigt. När jag kommer hem ska jag visa er några bilder som jag har redigerat.

Redigerade 131 bilder igår. Kan ni förstå vad jag har klickat på datorn- Jaja biler kommer sedan. Ha det bra så ses vi vid 4 hoppas jag.

   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


God dag mina vänner. Nu sitter jag ute med min bärbara dator i solen och bara har det allmänt skönt. Solen lysser och det är inte alls speciellt kalt utan bara helt lagomt. Njuter av att det är helg. Snart är det ju skola igen. Jobbigt men rätt okej. Har lite att jobba med hemma som jag tänkte göra idag eller i morgon. Vet inte så mycket. Har idag tagit det väldigt lugnt. Jag och min mamma har städa inne i huset och jag har börjat få till det i mitt rum nu. Jag har städat undan hela studion så om jag ska sjunga så får jag ta fram mikrofonen som ligger under sängen och om jag vill fotografera studiobilder får jag ta det mot en av mina väggar och sedan redigera resten. Inte så dåligt. Mycker skönt tycker jag. Ha allt i ett o samma rum. Börjat sova i mitt rum igen har jag gjort. Härligt. Sov på en soffa i studion för inte så många dagar sedan.

Vad tycker ni om bilden ovan. Den redigerade jag på kvällen igår. Tänkte att jag skulle redigera nu lite här ute i det fina vädret. Vad ska ni göra i den härliga solen?
   4 Kommentarer     // Vatten & Macro  
http://h30067.www3.hp.com/Portals/0/AdContent/preview/G8551004032008_JPG_P.jpg
http://h30067.www3.hp.com/Portals/0/AdContent/preview/G8551003032008_JPG_P.jpg
http://h30067.www3.hp.com/Portals/0/AdContent/preview/G8903002052008_JPG_P.jpg
http://h30067.www3.hp.com/Portals/0/AdContent/preview/G8859010052008_JPG_P.jpg
http://h30067.www3.hp.com/Portals/0/AdContent/preview/G8551009032008_JPG_P.jpg
Alla bilder är från google.se


Först vill jag bara säga att det snart kommer bilder. Jag har bara en lite för seg dator så jag kan inte redigera mina bilder. Men snart kommer det. Har skickat över en massa bilder till min pappas dator så jag ska snart sätta mig i min säng och redigera.

Som ni ser här ovan så är det bilder på en dator som jag ska köpa. Jag är väldigt glad att jag nu har pengar till en dator. Min dator är typ helt sönder så jag längtar tills den kommer. Lär ju vara vista i men tror att det fungerar rätt bra om man bara har mycket data minne. Tror att detta kommer att bli min bästa köp förutom alla mina objektiv och min canon kamera. Håller sammtidigt på att göra om min rum så det kommer att bli extremt bra med en bärbar dator.  Hoppas ni tittar in i morgon så ska ni se att jag har bilder.

Vad tycker ni om datorn här ovan? :)
   3 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Dagen har varit underbar. Jag har varit en sväng till gävle med min far och kompis.
I gävle var vi i parken och hade det skönt. Gick på stan och tittade runt i gävle. Jag har aldrig varit i själva gävlestan utan bara untan för gävle men nu fick jag se vad det gick för och jag tycker inte att det var så jätte snyggt och bra där men det fanns en hel del ställen att fotografera på i allafall. Grymt bra ställen om jag får säga det själv. Jag fotograferade linn i parken och det var väldigt fint däg. Som en lite stor stig ute på vattnet. Mycket bra bilder tror jag.

Här ovan ser ni en bild från den soliga fredagen förra veckan.
Jag och min vän Ellinor drog ju upp dit på berget och fotograferade när det var som varmast. Höll på dö. Men det var extremt vakert för att fotografera. Blev en del bra bilder.
Jaja. Vad tycker ni om bilden ovan? Jag diggar den för att det ser ut som att Ellinor håller på att rammla ut från berget och första gången jag såg bilden rös jag till för att det såg verkligen ut som att hon låg med armet rakt ut vi stupet ner till marken! Grymt bra kort.

Nu ska jag göra nått sköjj så ha det bra så hörs vi ikväll eller i morgon :)
   4 Kommentarer     // Porträtt  

   6 Kommentarer     // Porträtt  
God morgon. Igår var jag uppe till klockan 5 typ.
Linn sov hos mig. Vi bloggade, tittade på rederiet och en massa annat. Idag ska bli en bra dag hoppas jag. Andra avenyn och mycket annat. Tänkte redigera lite också. Om jag har tid ska jag färga håret men jag vet enu inte.

Vad tycker ni om mina bilder här ovan. Dom är fotograferade i det fina vädret för någon dag. Kommentera dom med vettja! :D
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1,8 II


God kväll. Jag har haft en fantastisk dag idag!
Som jag skrev åkte jag med familjen till ett ställe med klippor. Det var helt underbart. Vi grillade korv, fiskade, solade, fotade, lekte med laban,  titta på när laban badade och massa annat. Det var strålande sol. Vi var där 5 timmar och det var sol hela tiden under dom fem timmarna. FANTASTISK DAG är bara två ord man kan beskriva denna dag med.

Bilderna här ovan då. Jo dom är fina. Fotograferade i fredags och jag diggar dom. Vad tycker ni? STORKRAMPÅER!
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Ska vi väg nu. Ska åka någonstans och grilla korv med familjen och en granne så vi ses sedan.
Vad tycker ni om bilden? Mer kommer...
   3 Kommentarer     // Porträtt  
God kväll. Vad roligt att ni tyckte om min blombild jag publicerade förut.
Jag har haft en trevlig dag idag. Varit på en promenad med Linn och sedan varit  med Ellinor. Mycket trevligt. Vi satt vid datorn en stund sedan gick vi till hon för hon skulle äta och där efter hem till mig för att spela in en låt och det gick ganska bra. Låten är lätt så det går rätt fort. Nu har hon gått hem för att hon hade bestämmt med någon annan.

Jag ska snart ner till resten i familjen och softa. Alla i min familj är ledig i morgon så det är gött :D
Hoppas ni tycker om dom här bilderna. Jag personligen älskar dom. Skarpa, färgglada och härliga vattendroppar. Kommenter vad ni tycker.

Storkrampåer! :D <3
   15 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Canon EF-S 18-55mm f/3,5


Hejsan alla glada och trevliga läsare!
Nu har jag haft lite bloggledigt och det har varit skönt. Jag har kunnat fotografera och tagit det lungt. Nu är det lov! Jag sitter med min vän Ellinor Lindblom och fixar vid varsin dator. Ska redigera en del idag. Har så EXTREMT mycket bilder att redigeriga. Och det är sjkut snygga bilder också. Har fotograferat Ellinor två gånger två dagar i rad. Roligt. Två olika teman.

Sommaren har börjat titta fram också. Hos mig är det strålade sol och jag är bloggsugen.
Jag vill skriva massor och det ska jag verkligen göra! Känns som om alla min lust har kommit tillbaks. Jag var helt ivrig att få klar denna bild så att jag kunde lägga upp den. Nu ska jag uppdatera som en jag vet inte vad. TOPPEN BLOGGARE!!

Ny logga har jag också till mina bilder och en ny design också.

Kände att det behövdes en ny design för nu känns det som en helt ny start. Ny logga, ny design, nya bilder och en helt ny blogglust. Kan det bli bättre! Hoppas ni alla som läste min blogg innan pausen, kommer tillbaks. JAG SKA BLOGG MYCKET NU!

Superstorkram!! <3 :)
   9 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Jag tar en lite bloggpaus.
Tycker att jag inte har bloggat på jätte länge och jag har inte haft ork att redigera. Nu skall jag redigera en massa bilder så att det är redigerat några veckor framåt... Så att man hinner mer skolan också. Har rätt mycket att göra inom skolan så en paus kommer att bli mycket bättre. Jag kommer tillbaks på torsdag eftersom att jag är ledig på fredag så kan förmodligen blogga då. Fungerar på att börja om. Lägga in en ny design så att det blir fin här igen. Tycker inte om den designen jag har nu. Tycker att den är tråkig och skit ful.

Åter kommer på torsdag så titta in då vettja :;)
   6 Kommentarer     // Bloggrelaterat  


Nu är jag hemm igen. Håller på att packa upp så vi ses kanske idag eller i morgon. Har lite att berätta.
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet