KICK - Ge mig lite mer


Kristinia DeBarge - Goodbye


Pussy Cat Dolls - Hush Hush


Alice Svensson - Lady LuckHejhej. Idag ska jag bygga mig en bokhylla.

Har en bra bild av hur den ska se ut.
Dagen i skolan har varit rätt tråkig. Vi har jobbat lite och haft idrott. I morgon blir det en lång dag. Ska vara med skolan från 8:30 till 19:30 på kvällen. Så på fredagen har jag LEDIGT och det blir riktigt skönt...

Vad gör ni nu för tiden då. Tycker att det är så många bloggar som slutat blogga nu... Jag kan bara 10 bloggar nu och det är fett lite. Vart är ni alla 1800 bloggar inom blogg.se/webblogg.se.

Det blir en lugn dag idag. Ska städa rummet och bygga en hylla. Ska ladda kameran, och fixa håret, och lite annat smått och gott, som t.ex att skriva shopping-lista till STOCKHOLM och lite annat. Är väll något bra på tv i dag hoppas jag. Annars kanske jag ska ta och se filmen "Män som hatar kvinnor" den ska ju vara SKIT bra säger folk som sett den.

Åter kommer under kvällen Kram så länge och länka gärna till era bloggar och andras också. Vill ha bloggar som skriver bra... Det behöver inte handla om foto eller design, personligt går alldeles toppen det med.
   0 Kommentarer     //

You don't like me, I don't like you, It don't matter (Who?), Only difference, You still listen, I don't have to (Who?), In one ear and Out the other, I don't need you (Who?) Your words don't stick I ain't perfect, but you ain't either (Who?)

Mr. Photographer, I think I'm ready for my close-up (Tonight)
Make sure you catch me from my good side

Kill the Lights!
(Take 'em out, turn 'em off, break 'em down)
Kill the Lights!
(Don't be scared, make a move, see me now?)
Kill the Lights!
(I've seen you, watching me, watching you)
Kill the Lights!
You can't handle the truth
What happened to you?

God Kväll. Lite två collage från förra veckan och bilder från Stockholm juli.
Bra text tycker jag!
Vad händer med er en kväll som denna. Själv firar jag min fars födelsedag och jag har överaskatt honom med biljetter till "Sommarn med Göran" den ska ju vara riktigt rolig har jag hört.

Idag har det varit vart och en ständig väntan på skolan. Vi har inte riktigt börjat med alla lektioner en så vi har haft typ 40 min rast sen har vi haft lekar, lite matte och ekologi. Inte speciellt roligt.

Det händer en del roligt i mitt liv nu.
På fredag är jag ledig från skolan, sedan på söndag ska vi på bio, "Sommarn med Göran" blir det, sedan nästa vecka på tisdag skall jag få 800 kronor, så jag har ungefär 5 000 kronor att handla för i Stockholm och det känns ju bra. Sedan är jag ledig på fredagen nästa vecka också eftersom att vi åker till Stockholm då, blir ledig på måndagen där också.. Mycket att se fram emot nu. Ska bli roligt att ha mycke pengar att shoppa för. För mig är det alltid tomt i plånboken när jag verkligen har hittat nått och i Stockholm finns det ju jäkligt mycket att handla så nu ska jag shoppa gärnet.
Hade också tänkt att hålla kontakten med er den helgen också. Kommer inom kort lite bilder också..
Varit så dåligt med de men ska se om jag ska ladda kameran idag så att jag kan ta lite regn bilder i morgon.

Kram och godnatt. Har kommit in i en rutin nu att jag skall gå och lägga mig vid typ klockan 22:00 och det har jag lyckats med rätt bra. Så himmla skönt att somna vid 22 tiden och sedan vakna 6:30 som jag ställer min klocka på nu för tiden.
   1 Kommentarer     //


... känns lite sådär, tycker att denna sommar inte har varit någton speciell sommar. Allt har gått så himmla fort. Känns nästan som om jag har haft sommarlov i enbart 2 veckor. Menmen, det är snart lovv igen. Nä skit långt kvar!!!!

Jag har haft som en enda lång bloggpaus denna sommar och det har varit rätt skönt men nu när skolan börjar täntke jag att jag skulle försöka mig på lite bloggning igen. Vad sägs om det.
Är medveten om att jag inte har så många läsare kvar med jag hoppas ni kommer tillbaks. Sedan kommer det säkert någon ny lite då och då.. Jag finns här i alla fall.

Har inte använt kamerna på 1 vecka.... KRIS!!!

Kram så ses vi i morgon om jag har tid, 08:10 - 15:15 har ju börjat nu... :S Efter det skall jag jobba till typ 18, 19 på kvällen för att ha pengar till vinter och till första helgen i september för då skall jag åka ner med min familj till Stockholm för att vara där till söndagen. Kommer att bli mycket trevligt. Jag älskar Stockholm och därför känns det så skönt att få vara i huvudstaden 2 ½ vecka detta år. Ska åka ner en vecka i november och praoa, kommer bli skit kul. SÖNDAG till SÖNDAG!! :)

KRAM BABBAN!! <3 älsk...!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok