Hallå! Det är ju snart 1 mars :)
I morgon publicerar jag bilden som vinner i fototävlingen. Kommer gå till så här.
Jag publicerar bilden igen i samma format och skriver lite om vinnaren och vad jag tyckte om bilden, sedan under de så kommer jag visa 2 och 3:ans bilder fast i lite mindre format. Kommer dock inte att länka bloggarna efter som att inlägget är enbart till vinnaren! :) Jag hoppas ni har röstat rätt nu då, går inte att rösta flera gånger.

Sitter i studion och latar mig. Lyssnar på lite mysig och städar.
Blev jätte fint här när jag gjorde om. Kanske kan få se någon dag. Kanske till och med i en video :)
Dan kommer ju typ klockan 6 säger dom men jag tycker att han ska komma tidigare och det hoppas jag också. Vi ska äta lite mat, se melodifestivalen, sälja våra filmer, spela in två (kanske 3) låtar och sen ska vi spela in två musikvideosar :) Roligt värre! Hittade ett gratis program på google som var väldigt bra. Jag hade ett annat inspelnings program sedan länge tillbaks men jag tyckte inte att det funkade någe bra när man hade ett filter för miken men så laddade jag hem ett annat program för en stund sedan och det var kung. Man kan göra egna melodier och sammtidigt spela in röster i det. Och det låter bra också... Filtret fram för miken går helt utmärkt nu och det är jag glad över för då behöver vi inte köpa en ny mik utan vi kan lägga alla pengar på en videokamera som jag sett. Den kostar 99 :- fett nice va? :)

Nu ska jag redigera typ tre bilder sedan börja duka och fixa snyggt här så att det ska vara en riktig lyckad kväll med dan eftersom att vi aldrig ses. Kommer in i morgon.. Kram! <3

psst: Ni kan fortfarande rösta om ni inte gjort det :)
   11 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Äntligen kommer sebastian men något vettig bild.
Nu är min dator hel igen och jag har fått tillbaks lusten att redigera igen så det ska jag göra under lovet.
Vet verkligen inte vad det var för nått fel på min dator för nu kan jag redigera i photoshop väldigt fort som jag inte kunde göra annars. Riktigt bra.


Idag började jag klockan halv nio och det var skönt.
Dagen med skolan var inte så jätte rolig tycker jag. Först sammlade alla sig så jag kunde fotografera. Efter det drog alla i väg och jag gick upp till mina skidor och tog på mig dom och åkte. Jag fick åka själv typ hela första varvett sedan efter det första kom jag in på det andra, då åkte jag också själv sedan kom jag i mål och skulle åka två småa varv och då hade mina kompisar redan åkt ett varv runt det lilla så där fick man också åka själv lite... Sedan där i mella åt vi mat så det vart liksom inte något riktigt mys dag med skolan utan mer stress en mys... Jaja så är det. Fick i alla fall sluta direkt efter att man åkt allt och det var ju bra.

Jag ska städa upp i studion nu snart eftersom att det ser ut som jag vet inte vad. Jag har ju använt det som mitt rum för det ligger fan kläder överallt.
Imorgon kommer ju danne så däför måste man ju städa upp så han inte rammlar och slår sig.. Haha, är nästan så att jag gör det. Man faller över en massa sladdar lite då och då.. Sugen på att renovera om den lite, dock inte grundlikt utan bara byta ut lite möbler och skit.


Rubriken säger väll inte nått om det jag skrivit i detta inlägg enu men jag kan förklara varför den är så underbar.
Jo dels för att min dator fungerar, det är toppen väder och det är loooooooooooooooooooooooov!!!
Solen sken för någon timme sedan och det var inte häller så kallt. Jag har fotat och varit ute med laban i nästan 1 timme. Så jäkla skönt. Hur har ni det i alla andra städer?

Haha nu kommer jag göra min kompis lollo helt paff men det skiter jag i :)
Jag tycker att längdskidor är så jäkla avkopplande. Som jag skrev i ett inlägg för någon dag sedan, så är det skönt att åka ut i naturen och bara svettas. Det var något jag gjorde i tisdag och idag så skönt! Nu när det inte är så kallt är det väldigt härligt.

Det går mot ljusare tider och det är inte något jag har emot kan jag säga!! :) Sommar.. Vill du komma?

Edit: sorry om jag skrev lite långt men jag hoppas att det var läsvärt! :)
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Ååå äntligen kommer jag in på internet.
Jag har fixat med min dator som jag formaterat om nyligen. Kan säga att det går så där.... Allt är typ skit med datorn så jag har inte kunnat loggat in på datorn eftersom att jag installerade internet på den för ungefär 30 min och har hållt på jävlas respektive av tiden... Tänkte ge datorn en chans till nu snart efter att jag skrivit detta.

Jaja vad har hänt idag då. En vanlig skoldag. Lite tråkig.
Imorgon är sista dagen för mig med skolan innan sportlovet och det är så skööööööööööööönt!!! Så i morgon ska vi åka längd skidor hela dagen och grilla, fota och annat smått och gott. Sluter vid 11, 12 tiden och det är värkligen skönt. Inte nog med dä.. Vi får börja 20 minuter senare också. Börjar alltså 08:30 så jag kommer att få som morgon. Vi ska hålla till några meter från mitt hus så jag kan typ sova till klockan 08:00 och det är verkligen något jag ser fram emot.

Bloggen går det så där med. Jag är sämst på att uppdatera för att jag inte haft min dator och sedan har det varit lite jobbigt att blogga för att jag inte hade en dator som fungerade. Nu för tiden kan jag inte redigera en bild på 3, 5 minuter men innan jag formaterade om den tog det tyå 20 minuter att både, leta upp en bild, starta photoshop, lägga in bilden, förminska bilden, och sedan börja själva redigerandet så det var lite jobbigt, men så fort jag får min dator att fungera perfekt kommer jag blogga mer igen. Så trött på att det hela tiden är saker som förstör bloggningen. 20 minuter för en bild liksom... Tar typ 10/15 minuter att skriva inlägget också om man inte har så mycket att skriva och har man mycket kan det nästan ta 20 min. Tävlingsinlägget jag skrev med alla bidragen, det tog 4 timmar att fixa.. Kan ni förstå....

Nu skall jag ge min gammla dator en chans till och går det inte nu då vet jag inte vart jag kommer att ta vägen.. Kommer bli galen!!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
God dag på er. Nu är det en ny dag och jag ska snart dra till skolan.
Jag hade lite problem med att publicera igår eftersom att jag höll på att dampa med min dator som snart är sönder. Jag blev så sur på att det hängde sig hela tiden så jag skog min hand i bordet och vad hände inte då?! Jo hela data innnehållet blev upp och ner så nu sitter jag här med en dataskärm upp och ner. Kan ta någon bild när jag kommer hem kanske. Blev så jävla sur. Men idag ska jag formatera om den så jag hoppas att den blir snabbare och bättre.

På skolan lär det väll vara lungt.

Vi har inte något speciellt utan lite jobb och sedan ska jag snacka med micke (lärare) om fredagens fotografering som jag ska göra. Förra fredagen fotade jag också till skolan och då gick det hett till. Jag ramlade med hela min fotoutrustning i en lång brant backe men så tur så hände inte någonting med utrustningen utan den mår bra idag. Men jag vill hälst inte rammla igen. Vill och tilllägga att jag tycker att det är roligt att åka längdskidor. Det är liksom så av kopplande.. Jaja jag vill endå ha sommar!! :D

Nu måste jag gå för vi ska tanka med jag kan försöka att vara med aktiv denna dag.
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
   6 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  God morgon. Sitter nu och äter frukost.
Igår räknade jag rösterna till tävlingen så jag har någon koll på vilken som ligger bäst till och sämst till... Jag tänker inte avsläjja vem det är som ligger bra till och vilken som ligger näst bäst till, utan det får ni räkna på själv.
Ska dra på skolan om ungefär 30 minuter jag hinner sitta och vakna ett tag till.

Idag när jag kommer hem ska jag sätta mig och redigera mikaela bilder.
Efter det ska jag nog göra klart min artikel till skolan om jag inte hinner klart den idag men det vet jag inte. Sedan ska jag ta det lite lungt, läsa lite bloggar och annat bra. Ikväll är det ju premiär för "Den rätte för rosing" klockan 20:00 och det kan nog vara bra så de ska jag se är på 5:an, sen klockan 22:40 är det "Victoria Silvstedt - My Perfect Life" på 4:an och det är väll ganska bra det med... Eller? haha.. Något att se i kväll i alla fall. Är ju andra avenyn också men den kommer jag att behöva se på webben om jag ska se den rätte för rosing och det ska jag ju så...

Nu skall jag titta lite bloggar, ta det lungt och sedan leta efter min skåpsnyckel. Kram!
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Modell: Mikaela Wikberg
Assistent: Louise Hägglund
Fotograf: Jag


Innan jag ska gå och lägga mig tänkte jag att jag bjuder på en bild.
Tycker att denna är väldigt fin och det tror jag att mikaela också kommer tycka. Hon har inte sett bilderna enu.
Har inte gjort så mycket med bilden i ps utan den var väldigt bra endå.. Bara lite färg ändringar. Jag börjar lära mig mer och mer inom photoshop nu och allt jag lär mig har jag lärt mig genom att sitta med en test bild och leka lite.. Sedan skriver jag ner på papper att så gör man för att man ska få de och de... Kan en del utan till så snart är jag mäster photoshoparen från sundsvall :)  Haha skojja!

God natt så ses vi i morgon! Kram <3
   4 Kommentarer     // Porträtt  

Modell: Mikaela Wikberg
Assistent: Louise Hägglund
Fotograf: Jag

En bild från fotograferingen i söndag! Vad tycker ni. Jag diggar den och tycker att det var jätte roligt att fotografera med en assistent så tack så mycket Louise Hägglund :) (hon har ingen blogg men kommer börja blogga nästa år. 2010)


God afton alla goda läsare.
Idag har det varit en lugn måndag. Som vanligt varje måndag är man trött men jag tycker att dagen har gått rätt bra endå. När jag kom hem satt jag mig och roterade en del bilder fron fotograferingen sedan läste jag bloggar och började där efter med maten till familjen. Dom gillar min mat välldigt mycket så jag tänkte att även dom är lite trött efter en dag på jobbet och en helg med renoverings jobb, så jag gjorde lite mat så dom inte behövde göra det... :) nice va?
Blev dock inte någon jätte fin middag men dom älskade den i alla fall. Blev hemma gjorda strips och korv till det.. Var nyttig så jag sket i dressing och annat skit man här på... Tycker att det var gott med lite krydda och en massa sallad på sidan.

Nu ska jag snart gå och duscha sedan klä på mig något mysigt och sätta mig och titta på 185 dagar. (serien som började på 1:an förra veckan.)
Sedan såg jag att det var öga mot öga klockan 9 så då är det perfekt att ligga i säng och se de tills man somnar.. :) Nu ska jag dra och duscha så vi ses... :) Kram!
   3 Kommentarer     // Porträtt  
Sitter hemma i lollos hus nu och det är roligt.
Vi har fotograferat en massa teman och vi kommer att fortsätta efter att min kompis vi plåtar kommit tillbaks från dansen.
Igår var det roligt att shoppa. Blev en del. Det har vi använt idag men vi har några teman kvar och det är t.ex. Fantasi, rock och sedan skulle vi ta något porträtt med katten lollo har också. Riktigt roligt. Tycker att vi fått många bra bilder så jag har något att göra nu till veckan.. Good!

Ikväll tänkte jag att jag skulle räkna och se vilken det är som leder i fototävlingen. Har inte gjort det för att igår var jag jätte trött med somnade fortfarande klockan typ 2 på natten.. Måste skärpa mig. Men jag kom upp och jag var här bara 6 minuter efter klockan 9 så det var bra gjort av mig.

Nu ska jag se vad lollo gör. Hon har min kamera + sin katt :) kram ses senare!
   2 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  Ett gäng härliga bilder från arkivet som man säger.
Man tar ju så sjukt mycket bilder om man är fotointresserad alltså... Tänk på ett år. Hur många bilder har man då inte tagit? Typ minst 10 000 bilder.. haha det låter mycket men om man tänker efter blir det ju det.... Jag tar ju kanske 1000 bilder i månaden och ibland inte alls lika mycket så runt 10 12 tusen är det ju... Haha man lägger ju upp as lite bilder på ett år för man lägger ju inte upp 10 000 bilder på bloggen varje år.. Jag läger inte alls mycket.. Eller jo ganska men  inte tusen hit och tusen dit.

Jaja en lite sammanfattning om hur min kväll har varit.

Den har varit lugn. Jag har sett melodifestivalen och jag tycker att alla som gick vidare var bra. Speciellt E.M.D även fast jag inte brukar gilla dom så var deras låt bäst av alla i kväll och är något bra.. Tycker kanske itne att det var någon låt som ska vinne men vem vet... Den hade ett bra gung i låten och jag tror att man kan dansa väldigt mycket till den.. Sedan tog dom tre stämmigt och det är ju mysigt att höra i band där alla sjunger :) Annars har jag spelat lite sims och bara tagit det lungt.

I morgon är det fotografering med mikaela och det ser jag fram emot och vi kommer att ses i morgon... Kram på er. Nu ska jag fortsätta med tjejen jag spelar på nu :)
   3 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Rubriken säger lite hur jag känner för att lägga upp samma bilder..
Kommer snart en massa människo bilder så snart har jag vettiga bilder at lägga upp.

Det är verkligen skönt att det är helg. Jag är helt slut och ligger i min säng med hel mörkt rum och sitter och spelar sims.
Tycker att sims är bra att göra om man behöver av koppling... Lite kort. Jag spelar på en tjej som nyss blivit mamma til en tjej som heter Elin Gynning och då kan ni kankse fatta vad mamman heter... Mamman är lite bimbo... Inte för att den rätta gynning är det men på sims är hon det i alla fall. Hon har mycket pengar som hon känat ihop själv, hon lever typ i ett rad hus, hon jobbar som konstnär, har blont hår i bland, svart hår i bland och brunt hår ibland.. Hon byter rätt ofta. Sedan har hon en massa fina kläder och mycket klänningar, smink, smycken och attan bra.. Hon har av långt hår:)

Ikväll blir det melodifestivalen med familjen, slappa.
Vet inte om det är några bra denna om gång. Får hoppas det. Agens är ju del tävling 4 så det längtar man ju till.
Annars inte något annat man ska se.. Jo kanske den dära filmen med killen som är tjej och de... Säkert alla sett typ :)
Roligt att så många röstar, som jag sa i ett inlägg ner så är det ju inte omöjligt att vinna bara för att 5 leder, och jag har inte hunnit räkna alla röster enu så jag vet inte. Måste göra det snart eftersom att i bland försvinner kommentarerna från blogggen för att det är belastning på blogg.se så man måste väll räkna och skriva upp snart :)

Rösta på ni som inte har röstat :) Kraaam kommer in lite senare kanske, inte säkert men håll ögonen uppen.
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Jag är utmanad av Hanna Kero!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sebastian

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Skål

3. Flicknamn: Sanna

4. Pojknamn: Sixten

5. Yrke: Säljare

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg:  Skjorta

8. Mat: Soppa

9. Sak i badrummet: Spegel

10. Plats/stad: Sundsvall

11. En orsak att vara sen:  Sovit över

12. Något man skriker: Skit

13. Film: Så som i himmelen

14. Något man dricker: Sprit

15. Band: Scotts

16. Djur: Spindel

17. Gatunamn: Södermalm

18. Bil: Saab

19. Sång: Som jag hade dig förut


Jag trodde att denna utmaning skulle vara mycket svår men det tyckte inte jag. I alla fall inte på s...

Jag utmanar:
Annika, Matilda, Emelie, Jakob och Sebastian
   1 Kommentarer     //
Sitter och tittar på lite tv. Har inte gjort så mycket. idag.
Sitter ju och spelar sims nu hela tiden... Har lärt mig hur man lägger in saker till spelet så jag har riktigt roligt... Annars så har jag inte bloggat så mycket denna vecka utan ett, två inlägg per dag och det är inte riktigt jag känner jag.... Men får väll ta igen nästa vecka kanske. Eller varför inte på mitt sportlov jag får vecka 10.

Imorgon ska jag på stan och handla lite...
Jag och min kompis ska dra och shoppa saker till fotograferingen jag ska ha på söndag. Vi ska shoppa in t.ex. Lös ögonfransar, lös naglar och annat smått och gått. Vi kommer att ha jätte roligt på söndag. Vi ska fotografera från klockan 9 till 13:30 om inte hon ska skita i sin dans så kan vi fotografera mycket mer. Vi ska ha massa teman. Några teman är fantasi, kärlek, rock. Jag tycker att dom är väldigt spännande och kommer älska det. Vi tänkte att vi skulle fotografera ute men vi tror att det kommer att bli jobbigt och att det kommer bli för kallt så nu tror jag att vi drar och in i stället.. Kommer bli mer studio känsla om man är inne så det blir nog det.

Jag kommer att försöka blogga mer under dagen i mrogon.
Kommer att komma massor med bilder på mikaela fram över... Eftersom att vi kommer att ha massa olika teman kommer det att publiceras i olika teman vid olika tillfällen så håll era ögon öppna.

Glöm inte att rösta på bilderna i fototävlingen. En så länge leder nummer 5, Frida Östberg. fridasplace.blogg.se men ni har fortfarande en chans så kom igen nu... Rösta och gör reklam.. Sedan en sak till. Jag ser eran ip-adress så det är inte någon idé att folk publicerar två röstningar från samma ip för jag räknar inte med två röster från samma ip så ni vet.

Kommer in i morgon då om jag hinner och har tid. :)

   3 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Nu kommer inlägget med alla bidragen.
Det blev väldigt många tycker jag. Kommer säkert bli jobbigt att ladda upp detta inlägg eller i alla fall skriva inlägget.
Jaja, hoppas ni förstår hur ni ska göra. Om inte drar jag det lite snabbt.

Ni ska alltså leta upp en bild av alla dom här bilderna och sedan när ni hittat en som ni tycker borde vinna så röstar ni på den bilden genom att skriva t.ex. "Nummer 6" Det räcker med att ni skriver så bara.. Inget mer.. Men det måste vara en siffra på det ni röstar på inte så här "Nummer sex".. Är lättare att se vad ni röstar på om det är en siffra...

Ps: Ni får inte rösta på eran egna bild men gärna någon annans :)
Sedan är det ju rätt bra om ni länkar till fototävlingen i era bloggar så kommer fler folk hit och röstar... Okej?


1. Amanda. amandiss.blogg.se2. Hanna Kero. aredhel.blogg.se3. Cecillia Rigvall. ceccaa.se4. Frida Lindvall. fridalindvall.blogspot.com5. Frida Östberg. fridasplace.blogg.se6. Ida Sjödin. idasjodin.devote.se7. Alexandra. julialex.blogg.se8. Linda. lindaskriver.blogspot.com9. Lolina. lolinas.blogg.se10. Mammakero. mammakero.blogg.se11. Mathilda. mathiildaas.blogg.se12. Malin Stålberg. meandthecamera.blogg.se13. Camilla Österlöf. millao.webblogg.se14. My Sundberg. mysn.webblogg.se15. Amanda Andersson. skandalism.devote.se16. Emma Flygare. sommarfreak.blogg.se17. Jeanette Lindvall. sunstreet21.devote.se18. Jessica Strömberg. whatyouwaitingfor.wordpress.com19. Emelie Svensson. emmestar.se20. Agnieszka Gackowska. agnieszka.blogg.se21. Irma Arvidsson. liiilly.blogg.se22. Cassandra Westergren. cazzis.blogg.se23. Jonas Ericson. jonnee.blogg.se


http://tiindraz.blogg.se/images/2009/lykta3_29633545.jpg
24. Tindra. tiindraz.blogg.se


Om det är någon jag har glömt nu så får ni säga till så lägger jag till er... Men det är bra om jag har missat eran skickning av bild innan den 19 för det går inte att komma och säga att man vill vara med nu.. Sorry :)

Det vart välldigt jobbigt att skriva detta inlägg men så är det... Glöm inte att göra reklam för tävlingen så ni får fler röster :)

DET ÄR COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER I INLÄGGET!!
   110 Kommentarer     //


Här bjuder jag på tre bilder sedan i sommar när jag var och såg brolle.

Han var så bra tyckte jag. Gillar ju lite retro duk på låtarna och det var det ju i detta fall. Tycker inte att han är så jätte bra men det går att lyssna på...

Idag ska jag sätta mig och skriva låtar.

Jag ska träffa min kompis dan inte denna lördag och inte nästa men nästa :)
Kommer bli roligt.. Men jag tänkte att jag ska skriva klart låtarna tills dess, så kan vi gå och sälja filmerna och sedan läsa igenom alla sång texter.. Skulle dock villja att vi sålde som lite före så vi kunde sjunga in på just den kvällen.. Tänkte att jag skulle käna ihop till min nästa macro och sedan ska vi köpa en videokamera som vi kan spela in en lång film vi håller på med.. Vi gör mycket men just nu inte ett skit!

Igår skrev jag as stressad för att jag såg på ett program och det var bara reklam.. Idag kommer det säkert att bli två inlägg, kanske tre är inte säker... Ska ju skriva om två fotograferings jobb jag ska ut föra veckorna innan sportlovet. Kommer bli gött... Kommer ett inlägg om det lite senare för nu ska det ju skrivas.

För övrigt sitter jag och lodar. Lyssnat lite på musik och bara dansat..
Kände för att dansa lite idag så jag körde på en låt och dansade.. Är rätt bra på att dansa om jag får säga det själv... Dock inte så folk skulle wow fan vad du är bra utan mer ja vad bra... Tycker om att hitta på egna danser. Är dock inte några par danser utan poprock danser ungefär :)

Kram på er så syns vi sedan! :)
   4 Kommentarer     // Porträtt  


God natt bloggen.

Tänkte att jag ska gå och lägga mig tidigt idag så jag går och lägger mig nu. Ska se ett program och det är reklam så jag får skriva fort. Idag har jag inte gjort så mycket. Snackat med folk och fixat en kompis bloggdesign.

Imorgon blir säkert en bra dag hoppas jag. Ska snacka lite mer med mina vänner som jag ska vara fotograf åt i helgen. Kommer bli riktigt roligt. Var ett tag sedan jag fotograferad folk men nu är det dags.. Berättar lite mer om det i morgon..

Kram och god natt! :)
ps: Kommer att blogga mycket mer typ till helgen om när det finns tid.. Det finns det inte nu :P
   3 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Fotade med Canon EOS 450D + Sigma 70-300mm f/4-5,6.

Idag har jag inte någon anning om vad jag ska göra.
Jag har jätte ont i huvudet nu och det är för att jag rammlade förut när jag åkte längdskidor på skolan. Ni kan inte förstå hur ont det gjortde. Jag kan nästan inte tänka på vad jag ska göra... Ska snart gå ner och ta ett glas oboy och sedan sätta mig och REDIGERA!! Jag gjorde inte det igår för att efter att jag sa att jag skulle redigera satt jag och jobbade på mickaelas design.. Sedan efter det så gick jag ner och åt efter det gjorde jag inte så mycket tills klockan blev åtta och det var dags för den nya serien 183 dagar tror jag att den heter... Sedan efter den så var klockan nio och jag sommade lite innan den slutade.. Så jag sov ungefär 13 timmar denna natt.. Och jag orkade värkligen inte stiga upp klockan åtta på morgonen... Varför det vet jag inte. Jag brukar inte en sova 8 timmar på en natt och nu 13 men endå inte orkar. Hur mycket sömn behöver jag. Haha! :)

Jag bjuder på några bilder jag tagit för någon dag sedan men inte hunnit redigerar alla enu.
Tycker att dom blev rätt bra, en del... Vad tycker ni om dom. Jag är rätt less på vintern eftersom att jag tycker att jag tar samma bilder hela tiden så jag kan inte riktigt se skillnaderna på bilderna men jag diggar dom lite :P.

Jag har en liten fråga till er läsare här nu.. Haha tycker att jag frågar jätte mycket. Man kanske borde göra en frågestund där jag frågar er, fast i min blogg.. Vem vet :)
Nä men frågorna lyder så här..

Hur vill ni att jag ska publicera mina bilder. Jag har sett att jag typ aldrig publicerar en bild utan alltid typ minst två men ofta tre fyra.. Vad tycker ni om det. Vill ni ha många bilder i ett inlägg.. Typ 4 eller mer eller mindre.. Och kanske att om jag har 6 bra bilder på samma motiv fast i olika vinlkar och annat, att jag lägger upp dom i två inlägg..
Hoppas ni förstod frågorna.. Man vet ju aldrig. Vissa kanske tycker att det är jobbigt att behöva se en massa bilder och bläddra hela tiden och andra inte.. Tänkte titta sedan vad ni mest tyckte att jag skulle göra så blir det så :)

Kommer in lite senare med några bilder.. Om jag har redigerat några :)
   7 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Fotograferade med Canon EOS 450D + Sigma 70-300mm.

Här får ni tre stycken härliga fågel bilder.

Tycker att dom är rätt fina för att vara tagen på vintern. Det är en vaker himmel och fåglarna ser men skarpt.

Kanske vara med dag idag... Vet inte riktigt om det kommer att gå.. Som vanligt!!
Vet inte om jag kan det för hans mamma var lite sjuk och han måste tydligen åka med hon. Alltså jag tycker att det är jätte kostigt hur tyå BÄSTA kompisar inte är med varandra på 3 månader när vi mor kanske ja vad är det 4, 5 gator i från varandra. Det är för att jag ringer en gång i vecka och kollar av om jag kan vara med han och han säger ofta att jag kan vara med han och då blir jag ju as glad och verkligen väntar tills den dagen kommer och när den kommer kom han på att han glömde bort att han hade besämmt med en annan!! Alltså jag blir ibland så jävla förbannad att jag slänger på luren för man kan ju inte hålla på lova en massa saker sedan inte göra som. Alltså ni förstår inte.. Man kan fan säga att han är falsk!!!!!! Rent ut sagt. Nu ska jag inte hänga ut min ja vad han tror är (kompis)...

Nej nu vart det ett lite upprörda känslor här men det är verkligen så här jag känner. Och varje dag vaknar jag och tänker på hur vi kan göra den och den saken i studion och vi kan göra så och så med det programet och vi kan sjuga så och vi kan gå upp i ton där så det blir rock.. Alltså jag går snart in i väggen. Jag får aldrig något stöd eller någon med känsla av han utan varje gång jag ringer sitter han och spelar spel medans han lyssnar på vad jag säger och det stör mig nå jävligt att jag flera gånger ha haft viljan att lägga ner bandet och då blir han hela tiden typ så här "Nej men jag ska försöka att vara med dig en gång i veckan minst" och så går det någon dag jag ringer och frågar om jag kan vara med han, han säger nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej och varje gång jag ringer och han säger att han inte kan vara med mig på denna vecka för att han har ishockey, eller han har bestämmt med den och den så blir jag skit less och bra kriver ner alla papper men låtar jag har skrivit och slår några gånger i bordet sedan kommer tankarna om att jag inte vill fortsätta och jag kommer att hoppas av så småning om för jag orkar verkligen inte mer. Jag gör verkligen alla och han gör inte ett skit. Jo han sjunger det jag säger åt han att sjunga, han är som ja jag vet inte vad...

Nej nu är jag lite upprörd så jag orkar inte bli mer upprörd genom att hänga ut han man jag tyckte att det var jävligt skönt.. haha :D Ska redigera nu så vi ses om en stund med djur bilder! :) och annat bra!
   10 Kommentarer     // Djurliv  
Bjuder på några vatten bilder på morgonen ockå! :)

God morgon. Det var verkligen ett tag sedan jag vakande så här tidigt. Var ungefär i december när julkalendern gick vid 7 tiden.
Idag händer inte så mycket. Jag ska på skolan om en stund. Vi har inne idrott på skolan och det är rätt så roligt... Annars vet jag inte vad som händer i skolan idag. Vi jobbar med tema - hälsa veckorna fram till sportlovet och förra veckan redovisade vi om alkohol och denna vecka tror jag att det blev något med hälsa aktigt även om alkohol förstör hälsan.. Haha nu vart det konstigt skrivet av mig tycker jag. Så nu lämnar vi det dag.

När jag kommer hem ska jag städa upp studion och sedan redigera lite bilder.
Under dagen hemma ska ju tydligen dan kanske komma till mig men det vet jag ju inte. Vi måste sälja våra 12 filmer som vi har kvar, då får vi 600 kr och det behöver vi när en studio mik kan kosta från 200 upp till 1000 kronor. Jag tror att dagen kommer att bli bra. Tror dock att den kommer att vara välldigt seg nu en stund fram över. Jag är alltid trött på morgon men så ska man ha idrott på morgonen också... Då känns det inte riktigt bra. Man står liksom och är helt trött några minuter sedan kommer man igång...

Nu ska jag läsa lite bloggar, fika och ringa en kompis och fråga om en sak. Kram så länge!

   5 Kommentarer     // Vatten & Macro  
Fotograferade med Canon EOS 450D + Sigma 70-300mm


Kväll är det nu och jag tänkte städa lite innan jag ska sova...

Dagen har väll varit så där.. Jag art deppp när jag inte kunde vara med dan idag häller även fast vi hade bestämmt det.. Men han är som han är. Man kan ju inte säga att han är en riktig kompis när har dag in och dag ut ljuger en rakt upp i ansiktet.. Och snart får det vara nog känner jag!! Jaja, jag har varit tillräkligt sur på det idag så att jag lämnar det nu.
Det jag ska städa är studion eller där jag sitter och bloggar. Vill göra den lite finare för en stund sedan. Hade inget att göra så jag tänkte snygga upp den men kom inte så långt så nu sitter jag här men saker överallt på golvet.

Annars då.. Roligt att ni gillade min design. Blir så glad eftersom att jag själv älskar den och jag tycker att denna design är den snyggaste jag gjort... Det är värkligen stort.. Jag är nästan säker på att den kommer att hålla åt minstonde till sommaren men jag tror längre.. Ja men det är väll det jag ska göra..

Imorgon slutar jag klockan 15:15 och kommer väll att åka hem och ta det lungt. Fortsätta snygga upp studion, blogga lite, skriva någon låt och sedan sätta mig och fixa ihop en melodi till vår nya låt som kommer att heta "Free me", tycker att låt namnet förklarar vad texten handlar om lite... Kan dra det snabbt. Låten handlar om att man aldrig får vara ifred när man vill det. En tjej som är efter en kille hela tiden när han inte orkar med henne.. Nått i den stilen.. Alltså att folk ska acceptera att man vill vara själv och att man ska få vara själv när man vill det. Är inte något ont mot tjejer om ni tror det.

Nu ska jag fortsätta så kram på er allihop!
   1 Kommentarer     // Diverse Fotografier  Haha jag kunde värkligen inte hålla mig.
Jag älskar designen så mycket att jag inte klarade av att vänta till mars så här har ni den nya designen. Jag tycker att det är jätte fin och kommer ha den säkert minst till sommaren men tror att jag bara byter lite saker på den på sommaren... Den är ju ur snygg tycker jag.

Tack Camilla för att jag fick penslarna i headerna av dig! Det ska du ha en länkning för! :)
   10 Kommentarer     // Bloggdesign  
God morgon. Jag var upp till klockan 5 typ så jag är lite trött nu... Men det fungerar och idag ska det jobbas.

Ska fixa klart omslag till en film som jag och dan har gjort. Det måste vi sälja annars har vi inte råd att spela in den nya skivan för att vi måste ha en studio mik.. Alltså en mikrofon som riktiga stuios har och därför måste vi sälja dom här filmerna.

Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag igår då. Det hade i alla fall jag. Satt och hade det så bra på rummet..
Nu är hela den nya designen klar och jag är så sugen på att lägga upp den man jag sa att den ska komma i mars men jag vet inte.. Vill ha upp den nu. Tycker att den är så fin så jag blir nästan lite sur att jag sa att den skulle upp i mars.. Det är ju 14 dagar kvar tills det är 1 mars typ.. Vad tycker ni? Gillar ni min som jag har så att ni vill ha den en stund till eller tycker ni inte om denna och  vill att jag ska byta :) ?? Svara jätte gärna om du ska kommentera något! :)

Jaja nu ska jag äta lite sallad för att jag ska gå ner några kilon så varför inte sallad och inte en  massa annat skit. Salladen är också god så det är ju jäkligt bra! :)
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
   3 Kommentarer     //Några vinter bilder. Tycker dock inte att dom är så jätte snygg men man vet ju inte vad ni tycker :)
Idag ska jag jobba lite, blogga MASSOR!!!, vara med Laban och redigera en massa bilder som jag kommer att göra i kväll tror jag... Kan vara skönt efter melodifestivalen att gå upp och sätta sig och redigera... Det låter bra tycker jag. Jag kommer att göra en inlägg om någon dag kanske, som kommer att innne hålla en lite bildbomb från junsele när jag var där.. Jag fotar ju inte mycket djur men nu kommer den kategorin "djur" ha massor med bilder snart.. Låter roligt.

Jag har tänkt lite... Jag tar inte så många inom hus bilder. Är oftast ute bilder.. Var ett tag sedan jag publicerad någn bild i kategorierna Stilleben, Blommor, Människor, Tema, Tips och Ät & Drickbart men det kommer snart bilder till en del. Har en fotografering med en kompis på gång så snart kommer människors bilder, djur bilder och annat smått och gott. Kommer säkert något tema foto om någon dag också :)

Kommer in om kanske en timme eller så :)
   2 Kommentarer     // Landskap & Vyer  

Jag kan inte sluta lyssna på låten... Lyssna på den tre fyra gånger kommer du att vara fast vi den.. Det är jag.. haha!


Tänkte att jag bjuder på en lite bild så här efter let´s dance.
Vad tyckte ni om att kitty åkte då. Jag kände på mig att det var hennes tur idag men jag tycker också att carl eller vad han heter, ska åka ut ut tävlingen. Han är inte nå bra tycker jag. Han suger :P

Jaja nu lämnar vi let´s dance.

Jag har suttit och fixat på min jätte fina nya design som kommer i mars... Jag älskar värkligen den.. Är lite kvar så jag kan ta det lugt för jag är endå snart klar.. Men tänkte fortsätta med den snart så den kanske blir klar för då finns det mer tid till min olch dans hemsida och min portfolio som jag måste fixa i. Har inte ens lagt upp några bilder i den så... Menmen det kommer det kommer. Jag har ju mycket tid på mig. Haha kommer säkert att vara jätte dryg dom är sista dagarna så att jag inte kommer att hinna med men det ska jag göra och hoppas också att jag gör det.

Jag har en fin kväll och det hoppas jag att ni också har.. Jag tänkte ta ett glas med något gott att dricka sedan ta lite chips och sätta mig och fortsätta. Vad gör ni för något roligt?

Imorgon blir en mer bloggar dag... Lär väll inte vara någon som vill läsa inlägg inatt så det är väll inte någon mening att man skriver vid 2 :P haha...?
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  Bjuder på tre vinnter bilder.. Fotade med Sigma 70-300mm f/4-5,6 + Canon EOS 450D.

Nu är jag äntligen hemma och fram för datorn.
Jag är helt slut nu även fast jag bara gått två dagar i skolan denna vecka... Menmen sjukan gör en väldigt trött och jag är fortfarande lite sjuk.
Idag på skolan var det ganska lungt. Vi hade en redlovisning som gick ganska bra. Jag hatar att redovisa saker... Men idag gick det ganska bra även fast jag as garva hela tiden typ. Haha, jag är en person som typ skrattar åt allt när jag är med mina kompisar och när jag skrattar skrattar dom och när dom skrattar skrattar jag för vi kan aldrig hålla oss för skratt. Det kan bli lite jobbigt ibland att man inte kan vara tyst men har man kul i skolan så har man.

Idag ska jag bara slappa. Det är fredag och det innebär mys..
Jag ska redigera massor eftersom att jag inte haft tid. Jag älskar att sitta med en filt, bra musik och ett glas oboy när jag redigerar. Då blir man glad och allt är bra bra. Det går inte på vecko dagarna för då kan man inte sitta still bara för att man vet att man måste göra en massa andra saker. I alla fall jag. Jag har full bokade veckor:P Menmen. Annars ska jag blogga lite, se lite tv och fixa med designerna. Tror nästan att min nya blir klar denna helg. Den kommer dock inte att komma en för det är ju ett tag kvar och jag har ju gott om tid på mig att göra green boys design då också.

Haha skrattar lite åt mig själv när jag tänker efter.
Jag är as rädd för saker och det har jag blivit för att jag sett så många skreck filmer så nu har jag sagt till laban att stanna nera så kan han skälla om det kommer någon.. Förut lät det något nere i köket. Som om någon skulle dra ut en låda med det var ingen och min bror är inte hemma och laban skäller alltid om någon kommer in så jag vart lite rädd. Nu sitter jag uppe i studion och jobbar, haha jag har en kniv brevid mig så hör jag något igen går jag ner med kniven. Haha jag är lite töntig jag vet. :)

Idag ska jag definitift blogga mer en vad jag gjorde igår. Det gick så bra med den nya designen så jag ville jobba lite extra på den och då blev det inte något bloggade. Haha ett inlägg. Jaja vi syns om en stund. Ska också titta igenom min mail idag. Är säkert en del bilder där :D Kramm!
   6 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Hehe dom här bilderna var inte super roliga att fota kan jag säga. När jag skulle ta dom så åkte jag igenom typ en meter snö.. Inte riktigt roligt med kamera väska och allt... Så där stod man och frös.. Haha.. ;)
Idag har jag mycket planerat och ska faktiskt försöka att hinna göra allt. Tänkte städa mitt rum efter att jag skrivit detta. Det är jätte stökigt. Är värkligen helt hemskt. Sedan måste jag lära mig några saker som jag ska redovisa i morgon, måste sätta mig och lära mig ett musikprogram som jag ska anväda till nya skivan som är på gång. Sedan måste jag städa studion, skriva låtar, redigera typ 300 bilder.. Och nu ljuger jag inte utan det är helt säkert 300 bilder. Alla kommer säkert inte att komma upp på bloggen men en del och jag ska faktiskt försöka att publicera alla lite då och då. Så fram över kommer det att bli lite bildbompar någon gång i månaden. Men det dör man ju inte av. Är väll alltid roligt om det finns nått nytt att läsa eller se på en blogg.

Igår skrev jag min längsta kommentar någonsin.
Jag är inte den som skriver jätte långa kommentarer när jag skriver utan jag svara bara och det kan bli kanske 3, 4, 5 rader men denna gång skrev jag en kommentar som var lika stor som några av mina inlägg här på bloggen va... Och dom brukar endå vara rätt långa :P Jag kommenterade i alla fall Emmas blogg och svarade på frågorna som hon svarade på i min blogg här om dagen. Frågade er två frågor..

Jag kommer att komma mer under dagen med bilder.
Igår dog jag eftersom att jag jobbar med ett litet hemsido jobb som behöver all tid i världen på att bli klar.. Tänkte också börja på en ny design till min blogg. Tycker att denna är lite tråkig även fast jag gillar den. Men så är det ibland. Kanske inte blir jätte stora förändringar men det blir i alla fall lite förändringar och det är ju alltid något. Men jag tycker att jag har varit bra med denna design. Annars brukar jag alltid byta flera gånger och jag hinner aldrig klart med dom men denna han jag klar och jag var faktiskt nöjd med den och den gillade ni med va? Dock blir designen lite kostig i vissas datorer eftersom att det är olika mått så i min är den jätte bra och i andras kan det till och med vara jobbigt att läsa min blogg i för att inläggen och allt blir så konstigt. min header är ju ochså väldigt stor.. Jaja jag gillar denna och jag kommer gilla den andra också. Tänkte göra lite mer utrustad nu i alla fall. Den jag har nu har inte så mycket saker i spalten på sidan och det gillar ju jag så jag ska nog försöka dra till något snygg där med..

Nu måste jag dra och städa för som jag skrev har jag mycket att göra och jag ska titta igenom min mejl sedan som det ligger 20stycken olästa mejl och väntar.. haha, en arbetsdag kan man säga! :)
Hoppas ni orkade läsa detta inlägg även fast det blev rätt långt. Kram!
   6 Kommentarer     // Diverse Fotografier  Som jag skrev i förra inlägget jobbar jag med en hemsidan som går väldigt bra. Så hoppas ni har det bra så ses vi lite senare. Och glöm inte att svara på frågorna jag frågade er i förra inlägger ;) Måste också säga att dom här bilderna är färgglada och mycket fina. Hoppas ni gillar dom!
   6 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Bilden här ovan kan man jag inte säga nått om mer en att jag älskar den. Tycker att den är skit snygg om man får säga det.
Jaja... Hejsan på er! Har inte blivit något bloggande idag utan mest sängen. Jag vakande av tv:n. Hade typ sovit någon timma då men jag pallade inte att gå och lägga mig igen så jag gick upp och tog med mig en bok och gick in i "studion" som jag jobbar med Green Boys i. Ni vet mitt band. Vi håller på att göra en ny skiva. De ni! :). Jag la mig på soffan där inne i studion och läste några kapitel sedan somnade jag och sov någon timme sen vaknade jag av att jag drömde om texterna till "Kungsholmens Hamn med Melissa Horn", drömde att det var min bror som texten handlade om så ja kastade mig upp ur soffa och var tvungen att gå ner och titta så min bror var på sitt rum och det var han ju som tur va! :) Sedan drog jag på några låtar i Spotify och började jobba med Green Boys hemsidan igen. Går skit bra måste jag säga. Dock fixar jag inte i den rätta utan kodar på sidan om... Så det är ingen idé att ni tittar in hemsidan en.. ;)

Jaja vad ska jag skriva mer... Jo nu kommer en underbar kommentar som jag fick för en stund sedan.. Man blir så jäkla glad när man loggar in så är det en massa kommentarer också trycker man på dom och så möts man av jätte fina ord. Jag blev så glad och jag blir jätte glad när ni kommenterar så fortsätt med det! :)

Så här lyder den finnaste av dom alla i alla fall... Den är av en tjej som heter Britt-Marie! Så snäll!
"Hej  Vilka fina bilder du har tagit. Helt otroligt. Dem kan man njuta av i evigheter. Har inte du en framtid som fotograf så har ingen det. Lycka till i framtiden.
MVH Britt-Marie"


Jaja så började min blogg dag.. Innan jag fortsätter med hemsidan vill jag säga att ni gör värkligen min dag. Det kanske låter kostigt hur en som inte ens känner en kan göra ens dag med så är det. Men en enkel mening kan ni göra min dag. Helt fantastiskt va? Måste också sluta med att fårga två saker..
Fråga ett lyder så här: Tycker ni att jag kommenterar lite på era bloggar?
Fråga två lyder förjande: Kommenterar du varje gång du är inne på min blogg?
Det var två frågor som jag har undrat lite om dom senaste dagarna.. ;)
   5 Kommentarer     // Vatten & Macro  


Tänkte bara bjuda på denna sedan ska jag ner och fota fallande vatten. Jag var för en stund sedan och fotade lite snö... Det var för tråkigt så jag fotar vatten i stället. Men dom bilderna som jag tog och inte blev så mycket snö men på bild, dom blev bra ;)

Den här bilden tycker jag är snygg!
   2 Kommentarer     // Vatten & Macro  Nu ska jag dra med kameran och ta lite bilder.
Är inte säker om jag ska gå ut ett om jag ska ta några inne. Kanske blir ute endå. Hittade ett ställe igår som man kan fota lite på så det ska jag nog göra. Hoppas ni har det bra för det har jag i alla fall. Bara lite sjuk men det går mot rätt håll..

Tips...
För fler besökare på din blogg helt gratis ska du klicka du klicka på denna länk här nedan.. Det är helt GRATIS!!
www.viraltrafik.se/?sebastianbergstrom

Kram.. <3
   2 Kommentarer     // Vatten & Macro  


Jag njuter när jag ser denna bild :) så vaker!God morgon min vänner och bekanta.
Idag har det blivit hemma för mig från skolan. Som ni kanske redan vet så är jag sjuk.. Så så är det med det.
Vad ska jag göra idag då? Jo jag ska göra en nedräkning som jag ska skriva ut från datorn. Ska göra så att jag ska kryssa varje dag som går och se på så sett hur många dagar det är till man får vina sommar bilder... Alltså SOMMMMMMMAR!! ;) Det är nått jag värkligen saknar nu. Har blivit så jäkla less på att det hela tiden är vitt ute.. Och i år är det för mycket snö tycker jag. Jag har inget sug till att åka skidor för det är för tråkigt och alla mina vinnter bilder blir nästan likadan så varför inte sommar liksom. Där kan man ju foto as många bilder och man har LOOOOOV!! Till sommaren ska jag ju köpa så jag kan fotografera under vatten och det kommer ju att bli kul. Nä vintern är tråkig tycker jag. Det är hela tiden kallt och man vill inte fota för att man vet att man kommer att få snö på sig och snö i skorna. Nä nu ska det bli sommar. Jag håller med Hanna att nu vill vi ha sommar!

Bilderna hör uppe tycker jag om för att det är sommrigt och snart kommer mer sommar. Nämligen lite mer stockholms bilder. Haha vet inte ens om det är någon som gillar att jag lägger upp stockholms bilder. Men jag läger upp dom för att jag älskar stockholm och för att det är så jäkla snyggt och mysigt i stockholm. :)

Vatten bilderna är för att göra mig lite mer iriterad över att jag vill ha sommar för att kunna ta enumer sånna. Haha...
   3 Kommentarer     // Vatten & Macro  

Nä nu har jag blivit trött på snööööö.... kan det komma sommar snart!
   4 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Här kommer bilder som jag värkligen, värkligen älskar.

Jag bara älskar dom. Vet inte var jag ska säga. Dom är helt enkelt skit snygga.
Jag kunde inte skriva på engång efter att jag sett på storm för vårat internet fungerade inte då... Väldigt jobbigt tycker jag.

Storm var jätte bra. Var lite dramatik i den och det gillar jag.
Det var dock sista delen idag så det var lite tråkigt men på torsdag börjar ett nytt drama som jag inte kommer ihåg vad det heter. Svenskt och värkar jäkligt bra. Kommer att gå klockan 9 på kvällen, kanal4. Tror också att det kan bli några lyckliga timmar några veckor fram över. Imorgon är det andra avenyn också. Haha bara tv, tv och tv...

Nej nu ska jag gå och duscha sen kommer jag in med koa bilder igen. Måste försöka att komma på folk jag kan utmana i utmaningen jag fått. Alla har ju typ gjort det så dom jag utmanade hade redan gjort den. Inte riktigt alla men nästan..

Kram!
   2 Kommentarer     // Diverse Fotografier  Här fick ni en gäng med bilder :) Älskar värkligen dom här bilderna. Hoppas ni också gör det.
Snart är det Strom och den serien är baland dom bästa jag sett ;) roligt va. Nä ju ska jag redigera lite till. Vinterbilder kommer efter att jag sett storm så titta in lite över 9 här ikväll.
Har jätte mycket bilder och det är så jäkla roligt att sitta och lyssna på musik sammtidigt som man tar bild efter bild. Jag lyssnar ju på Melissa Horn som jag skrev om i ett annat inlägg. Riktigt bra. Så jag sitter och redigerar, sjunger och bara har det allmänt bra.
   2 Kommentarer     // Vatten & Macro  
Jag har blivit utmanad av Hanna kero! ;)Det här är en bild på vattenfall som jag tycker är mycket fin. Tagen i sommar och jag har inte lagt upp den. Kan ni förstå! :)
Jag tycker om den främst för att det är vattten med sedan så tycker jag att jag har liksom lyckas fått en sån bar kombination. Man vet liksom inte riktigt vart man ska titta på bilden för det är en lite skärpa där och en lite skäpra där så jag är väldigt nöjd med min bild som låg i den sjätte mappen i mina bilder... För övrigt heter mappaen "vatten bilder" och det passar väll bra.
Måst säga att jag tycker värkligen, värkligen om den :) haha...

Jag utmanar:
Matilda I, Sebastian, Jakob, Christian, David och Matilda

Gör så här:

- Gå in i mappen mina bilder.
- Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
- Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den.
- Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.
   6 Kommentarer     //


Dennar låt är så vaker... Ta och lyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=Q-g77Op2du4

Hon är bara 21 år och är så sjklut bra på att sjunga. Man blir nästan gråt färdig..

Texten till låten har ni här... Så jäkla fin..
Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag

Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Här är tre bilder jag tog för en sund sedan när jag var ute med min hund lite. Måste ju gå ut men han även fast man är sjuk.
Ja det står här uppe så är jag ju sjuk. Varit hemma från skolan. Sovit har jag gjort. Sedan vaknade jag lite för en stund sedan. Gjorde i brasa sedan tog jag hunden och gick ut på en promenad. Fick jätte finna bilder... Dock så råkade jag ta lite för dåliga skor så jag åkte igenom typ en metersnö bara för att ta lite bilder på ett motiv ni får se lite senare. Ja så kan det gå. Nu ska jag gå ner och göra lite chocklad eller oboy som det heter sedan sätta mig igen med en filt på mig och redigera. Har massor att redigera :) Massor som ni ska få se.

Tack för alla fina kommentarer på det förra inlägget. Jag älskar verkligen vatten bilder. Kommentera gärna dom här med :)

ps: Nu har ni 10 dagar på er att skicka in bidrag till min fototävling för den 19 sammlar jag alla och lägger upp här på bloggen och sedan börjar röstningen och det håller på till den 31 feb klockan 00:00 alltså 1 mars ;)
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Tre vatten bilder som är lite härliga tycker jag. Vad tycker ni? Kommentara gärna! :)
   5 Kommentarer     // Vatten & Macro  


Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du!
Jag älskar värkligen stockholm. Det är en helt fantastisk stad som jag är i minst en gång per år. När jag är i stockholm njuter jag har livet och det är välldigt skönt att kunna göra det på en sån fin plats som stockholm faktiskt är. Även fast det händer mycket mer skit i stockholm så är den fortfarande lite underbar. Sedan händer det en massa fina saker i stockholm också. Jag brukar alltid ta en massa bilder när jag är i stockholm och detta är några från i sommar. Nästa sommar ska jag till stockholm och bo där en vecka.... Och eftersom att jag har sån fin fotoutrustning nu så ska jag fotografera massor!! :)

Hoppas det inte gör nått att jag lägger upp bilder sedan i sommar.. :P
   0 Kommentarer     // Vasastan/Norrmalm  


Bilden är fotograferad med Sigma 70-300mm f/4-5,6 + Canon EOS 450D

Hej bloggen.
Jag har inte bloggat som senaste dagarna och det är för att jag är sjuk..... Tycker att det är så jobbigt. Jag har inte haft någon ork och fotografera har inte ens kommit på fråga. Är sjuk nu också men jag orkar lite mer en vad jag gjort dom andra dagarna. Igår var det melodifestivalen och jag tycker inte att det var så många bra. Sen efter melodifestivalen var det Wallander och det är ju alltid bra så det blev en rätt lyckad kväll måste jag säga. Även fast jag hostade och snöt mig hela tiden och låg under ett täcke och var sjuk hela kvällen.

Idag dock.... Har väldigt ont i huvudet och är lite sjuk som jag var igår.
Tänkte gå ner och göra någon mat snart för jag måste äta även fast det inte smakar så mycket. Hoppas ni alla haft en trevlig kväll igår och hoppas att ni kommer att ha en fin dag idag med. Jag kommer att uppdatera massor idag. Har nämligen hittat en massa bilder fårn i sommar som jag kommer att lägga upp så håll ögonen uppen idag. Jätte fina bilder har jag hittat. Har börjatt tröttna på all snö så jag tänkte att då passar det att lägga upp lite vakra sommar bilder som kanske kan göra en och en annan glad kanske. Kram så länge....
   2 Kommentarer     // Djurliv  
Nu idag är det premiär för ett jobb som jag och jonas har jobbat med i någon vecka.
På bloggen som vi har skapar kommer vi att hjälpa er med photoshoptips, designtips och fototips.
Vi kommer inte att uppdatera dagligen men vi uppdaterar när vi har något tips som vi ska publicera. Och det går jätte bra att kontakta oss om ni skulle villja ha redan på något tips så kan vi kanske svara på frågan eller ta reda på hur man gör. Så är det någon som har nån fråga... Kontakta oss på bildtips@live.se
Hoppas ni gillar sidan!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
God morgon allihop.
Igår var en jobbig dag. Jag jobbade 11 timmar i streck och var helt slut när jag kom hem. Jag la mig i soffan tittade kommentarer sedan tittade jag på top model och made in sweden. Var så skönt att ta det lungt. Idag jobbar jag inte så länge 12 till 17 så idag blir det säker lite bloggande. Jag och min syster tänkte efter jobbet att vi skulle köpa hårfärg till mig sedan ska vi hem och göra god middag och bara ta det lungt. Vi har inte träffas på så länge så det kan vara skönt att få sitta och äta tillsammans och slappa. Kanske blir någon film också.. Eller är det nått bra på tv idag?

Men jag kan sammanfatta dagen igår i alla fall.
Den var jätte roligt men jobbigt. Jag fick städa lite hyllor ute i butiken och så fick jag plocka skor och det var rätt jobbigt. För dom bara tar skorna sedan tycker folk att det är okej att lägga dom på golvet. Lite jobbigt att springa och plocka efter varje person. Sedan river folk ner skor och inte tar upp dom utan man måste stå och titta på dom för att dom ska ta upp dom annars går dom bara där i från... Men nu åter går vi till dt roligaste och det var endå att märka skor. Det kom 15 kartonger den dagen jag var där.. Fattar ni. Jag fick jobba på en del. Sen tyckte jag att det var rätt coolt att folk gick fram till mig och frågade mig en massa saker om skor och att dom frågade om dom kunnde få det andra paret av skon och då fick jag gå bak på lagret och dra i alla tunga vagnar tills jag hittade skon också gick man ut ställde katongen på kassadisken också tog man fram skon och gav man dom den och dom blev så glada. Haha kändes nästan som om jag var anställd. Haha....

Nä nu ska jag göra lite saker innan jag åker och jobbar så ni får ha en fin dag så dycker jag upp här kanske klockan 18. puss och kommentera gärna! Vill jätte gärna veta vad det är på tv :) Kommer bilder på fredag eller lördag ;)
   3 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Hejsan.
Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag ska i väg och jobba.
Hat vaknat för en timme sedan kanske. Tittade på Top model sedan gjorde jag mig i ordning och nu ska jag snart sätta mig och äta frukost men min syster. Hoppas ni får en bra dag. Jag kommer inte att kunna blogga under dagen för att jag kommer att ha jätte mycket att göra. Det är rea där jag jobbar nu så jag kommer att få fara runt i hela butiken och plocka skor tills klockan slåt 19:00 då får jag sluta och då ska man väll hem men är inte säkert om jag orkar blogga mer en detta idag. För att jag kommer att så mycket att göra att jag kommer att vara helt slut.

Ha en bra dag. Måste dra puss. :) Jag tar lite bilder sedan ;) (kankse)
   3 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Hej mina vänner.

Idag har det inte varit någon bra blogg dag kanske. Men det har varit för att jag har hat så jäkla ont i min hals så att jag inte pallat blogga. Sedan så skulle jag åka in till stan för att sova hos min syster i tre dagar så jag var lite stressad men nu är jag här. Ett inlägg han jag ju också med så ni hade ju lite att läsa i alla fall ;)

Nu sitter jag i stan hos min syster och det är rätt tråkigt.

Det brukar alltid vara roligt men nu ska hon sova typ så därför blir det inte roligt. Jag brukar inte ens gå och lägga mig vi denna tid när det är skola och då börjar vi klockan 08:10 nu börjar jag klockan 11:00 så jag fattar inget... hehe. Jag vill inte sova. Menmen. Jag kan ju sitta vid datorn ett tag sedan kankse se en film ;) Men vad har ni gjort idag då?

Måste också lägga en lite kommentar om denna bild.
Jag tycker att det blev rätt bra. Skulle ju kunna vara lite finare men jag tycker i alla fall om den. Hoppas ni gillar den.

Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om bilden :)
   6 Kommentarer     // Vatten & Macro  


Men guuuuuuuuud!! Att det hela tiden ska vara fel på blogg.se..

Nu går den inte att lägga in bilder häller. Jag tänkte bjuda på två bilder med det gick bara med den första för den andra bilden står det bara typ "error" gud! Jaja den kommer väll senare :)
   5 Kommentarer     // Landskap & Vyer  Dom här bilderna är väll lite fina eller hur? Bilden längt upp då.. Skägg :P

Fotade med: Sigma 70-300mm + Canon EOS 450D
   6 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
Hejsan. Tycker att jag nästan alltid säger hejsan till er.. haha.. :P
Idag har jag inte gjort mycket. Kände mig inte bra i morse så var hemma. Vet inte vad det var. Kanske var för att jag inte kunnde somna jag vet inte... Menmen. Nu sitter jag här.

Jag hade tänkte blogga en massa idag för jag redigerade bilder så att jag skulle ha nått att publicera med det kom annat i mellan.

Sitter ju på min brors dator och har ville ha den idag så alla mina bilder jag satt och redigerade vart liksom på hans dator.. Men nu har jag gått ner till hans rum och då använder har den inte så nu hade jag chans att publicera bilder.. :)

Såg för en stund sedan filmen storm...
Tycker att den är sjukt bra. Jag tycker inte som många andra.. Att svensk film är dålig utan jag tycker att vi gör riktigt bra filmer faktiskt.. Alla svenska filmer jag sett tycker jag alltid är bra och jag kan se dom flera gånger så bra är dom. Och denna serie är lite extra bra för att den är upp byggd på värklighet och det är något grymt att se... För jag visste inte hur jävligt det var med stormen i södra sverige tror jag att det var i... Men nu vet jag. Det var ju hemskt.

Jaja... Läste också för en stund sedan att det var nått som blogg.se gjorde så att kommentarerna försvann.. Var nått för att lätta upp systemet eller nått sånt. Fattade inte rikigt.

Hinner nog komma med lite mer bilder sedan ;)
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Helt otroligt vakert är det i sundsvall nu.

En fråga.... Är det någon mer en jag som har märkt att många sidor av kommentarer har försvunnit men endå är publicerade. När jag loggade in har jag bara 5 sidor med kommentarer medans jag igår hade 42 sidor... :P
   6 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Jag vill visa denna snygga himmlen. Titta blåfärgen.
Jag tycker att dom här bildena blev jätte bra så vad säger man. Se och njut. Dom är starka...
   3 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Blir ni inte lite rädd? ;) haha...
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Här kommer en bild från en fotografering jag gjorde i morse.

Var skit kallt när jag var ute men det var jätte vakert. Himmlen var helt blå och solen sken så man fick ont i ögonen... Jag fick jätte fina bilder. Lägger upp en bild sedan på himmlen så får ni se...

Vad gör ni idag då? Jag bara slappar... Känner mig inte riktigt bra. Vet inte vad det är.
Ska väll se en film snart om jag orkar. Vet inte...

Jag tycker att bilden här ovan blev skit snygg med ljuset och den fina snön...!
   9 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Dom här bilderna är något mycket fint... Rosaorange himmel, kan det bli finnare... Vad tycks? :)
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Kände bara för att lägga upp dom här bilderna. Gjorde dom för en stund sedan när blogg.se la av.... Man blir lite less men nu är det igång igen.

Och ni.... Det är första inlägget för februari 2009... Lite roligt va? :)
   3 Kommentarer     // Photoshop CS4/CS5