Tänkte att jag bjuder på en lite bild så här efter let´s dance.
Vad tyckte ni om att kitty åkte då. Jag kände på mig att det var hennes tur idag men jag tycker också att carl eller vad han heter, ska åka ut ut tävlingen. Han är inte nå bra tycker jag. Han suger :P

Jaja nu lämnar vi let´s dance.

Jag har suttit och fixat på min jätte fina nya design som kommer i mars... Jag älskar värkligen den.. Är lite kvar så jag kan ta det lugt för jag är endå snart klar.. Men tänkte fortsätta med den snart så den kanske blir klar för då finns det mer tid till min olch dans hemsida och min portfolio som jag måste fixa i. Har inte ens lagt upp några bilder i den så... Menmen det kommer det kommer. Jag har ju mycket tid på mig. Haha kommer säkert att vara jätte dryg dom är sista dagarna så att jag inte kommer att hinna med men det ska jag göra och hoppas också att jag gör det.

Jag har en fin kväll och det hoppas jag att ni också har.. Jag tänkte ta ett glas med något gott att dricka sedan ta lite chips och sätta mig och fortsätta. Vad gör ni för något roligt?

Imorgon blir en mer bloggar dag... Lär väll inte vara någon som vill läsa inlägg inatt så det är väll inte någon mening att man skriver vid 2 :P haha...?
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
Kommentera inlägget här: