Sitter och tittar på lite tv. Har inte gjort så mycket. idag.
Sitter ju och spelar sims nu hela tiden... Har lärt mig hur man lägger in saker till spelet så jag har riktigt roligt... Annars så har jag inte bloggat så mycket denna vecka utan ett, två inlägg per dag och det är inte riktigt jag känner jag.... Men får väll ta igen nästa vecka kanske. Eller varför inte på mitt sportlov jag får vecka 10.

Imorgon ska jag på stan och handla lite...
Jag och min kompis ska dra och shoppa saker till fotograferingen jag ska ha på söndag. Vi ska shoppa in t.ex. Lös ögonfransar, lös naglar och annat smått och gått. Vi kommer att ha jätte roligt på söndag. Vi ska fotografera från klockan 9 till 13:30 om inte hon ska skita i sin dans så kan vi fotografera mycket mer. Vi ska ha massa teman. Några teman är fantasi, kärlek, rock. Jag tycker att dom är väldigt spännande och kommer älska det. Vi tänkte att vi skulle fotografera ute men vi tror att det kommer att bli jobbigt och att det kommer bli för kallt så nu tror jag att vi drar och in i stället.. Kommer bli mer studio känsla om man är inne så det blir nog det.

Jag kommer att försöka blogga mer under dagen i mrogon.
Kommer att komma massor med bilder på mikaela fram över... Eftersom att vi kommer att ha massa olika teman kommer det att publiceras i olika teman vid olika tillfällen så håll era ögon öppna.

Glöm inte att rösta på bilderna i fototävlingen. En så länge leder nummer 5, Frida Östberg. fridasplace.blogg.se men ni har fortfarande en chans så kom igen nu... Rösta och gör reklam.. Sedan en sak till. Jag ser eran ip-adress så det är inte någon idé att folk publicerar två röstningar från samma ip för jag räknar inte med två röster från samma ip så ni vet.

Kommer in i morgon då om jag hinner och har tid. :)

   3 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
mikaela:

har också skrivot om söndag, gå in och läs vet ja!

kan knappt vänta.

kram

Aredhel:

Du är förresten utmanad på min blogg igen ^^

Kommentera inlägget här: