Hejsan. Som ni märkt har jag inte bloggat på jätte länge och jag vet inte om jag orkar blogga nu häller. Ska försöka men eftersom att jag har det lite jobbigt vet jag iinte om jag pallar. Är mycket i mitt privatliv just nu. Jag mår inte så jätte bra men  har börjat hämta mig. Varit hemma från min skola idag men kommer att gå i morgon. Jag kämpar på och jag tycker att jag lyckats rätt bra. Dock inte med bloggadet. Men jag kanske skriver nått mer inlägg denna vecka. Lever på ett hopp om att allt ska bli bra och har blirvit låvad det också men man vet inte. JAg behöver stöd och jag stöder andra. Tycker att det är jätte roligt att ni besöker och jag vill inget annat en att ni fortsätter. Mår så dåligt och skulle ni lämna mig vet jag itne vem jag ska skriva till eller prata med. Nu vill jag bara ligga lågt och ta det lugnt så kan jag berätta en annan dag när jag vet om det någonsin kommer att bli bra. Lägger upp någon bild då och då men glöm mig inte, stöd mig i stället.

Kram på er. Ni finns i mitt hjärta och det är skönt att man kan prata med er.

Jag mor toppen nu igen. Allt inom familjen har klarat upp sig och jag mår toppen. Snart en ny vecka och i morgon är det första juni. Jag ska blogga ett inlägg till innan jag ska sova. Håller på att måla om min stuga så har dock ej tid.
PUSS!

   5 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  Canon EOS 450D, Sigma 28-80mm MACRO

Blir inte mer inlägg en detta idag. Ska lägga mig.
Har inte haft tid idag för att jag har en uppgift i skolan att bygga en lägenhet i en kartong, men väggar och inredning. Mycket rolig uppgift. Men det tar lite tid och eftersom att jag ska vara klar med den tills på lördag måste jag ha all tid jag har. Har glömt att berätta att min skola fyller 10år på lördag. Jag ska fotografera då. Blir nog nice. Men vi ska typ ha en utställning på saker som vi gjort och detta hus som jag bygger på ska då ställas ut. Lovar att mitt kommer att bli snyggast. Jag har typ de bästa ideérna till min lägenhet. Jag ska försöka att göra så som jag vill ha min lägenhet i stockholm. Denna lägenhet kommer alltså att ligga där. En två :) Kan ta bilder på det när jag är helt klar.

Njut av mina sommar bilder nu och sov super gott! Skriver nog i morgon, kommer dock bli rätt sent för jag ska träffa en vän klockan 18 och kommer nog hem vid 21 skulle jag tro. Kram. Har en porträtt bild på linn att visa er men det kommer i morgon. Tänkte också försöka att byta bilder i headern. Har tagit så många bilder nu så att jag måste ändra på de. Lite mer sommar bilder ska det bli. GOD NATT!
   5 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Nu villl jag bara visa två bilder. Blir inte mer inlägg idag. Ska gå och göra mig en kop varm chocklad och se på när Malena Ernman ska sjönga. Hon borde vinna hela skiten. God natt.
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  Vad tycker ni om dom här bilderna då. Jag tycker att den svart vita vart rätt nice men den med färg är också ganska fin.

De här bilderna är tagna för någon vecka sedan. Det var en dag då det var mycket sol och trevligt väder. Jag, linn och hennes kusin var uppe på klockarberget, själva berget inte området. Mycket fint där uppe. Dock lite svårt att hitta ställen att fota på men det finns några. När vi var där valde vi att inte fotografera spända bilder. Alltså stå still och stirra in i kameran men en arm bakom huvudet. Tycker att det är lite svårt att få bra bilder då. Det blir alltid bäst bilder när man inte är berädd så att vi valde att hon skulle gå runt och vända sig, kasta med håret och göra saker med armarna och ögonen. Det vart några bra bilder. Denna här uppe är min favorit av fotograferingen. Den blev så underbar. Hoppas ni tycker om den.

Nu ska jag äta mat och titta på tv. Har haft en mycket härlig dag. Dock piss väder. KRAM!
   3 Kommentarer     // Porträtt  
Idag släpptes billjetterna till Spears konser och jag lyckades få tag på två innan dom tog slut.
Jag ska gå med min syster sanna. Det kommer att bli så himmla underbart. Billjetterna kostade 1500 :- Men jag tror att det kommer att vara värt det. Tänker ha min system kamera där om man får. Annars blir det min digitalkamera. Kommer att bli så roligt. Har rätt så bra platser så kommer nog att de och höra hon SJUKT bra!!! Jag har älskat hon  i flera år. i typ 12 år har jag lyssnat på hon. Fast typ vid 2006 och 2007 var hon jätte konstig fast nu har hon hämtat sig och nu är hon bättre en någonsin. Jag kommer att dö. Det är den 13 juli 2009 och jag kommer ner till stockholm på söndag den 12 så det är en dag efter jag kommit ner till stockholm. Vilken start på veckan i stockholm.

Nu ska jag ta det lugnt. Sitter och äter lite mackor och badar fotbad.
Är så skönt att bara slappa. Vad tycker ni om min lilla för ändring på designen då? Tycker att den vart jätte bra så nu ska jag börja blogga igen. Måtten på bilderna är 800 nu igen :) Roligt.

Kram på er. Jag är jätte glad för att jag ska på Britney Spears konser! Det är inte sant!
   1 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  
Nu är det maj och skönt att det snart är sommar. Hoppas ni ha det bra för de har jag. Jag har det bra. Har en rolig bomb att släppa sedan så titta in om nån timma :)
   3 Kommentarer     // Natur & Växtlighet