Modell: Ellinor Lindblom.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Ellinor Lindblom.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
Inställningar: 1/180 sek, f/8, ISO 100, brännvidd 50mm.


Hejsan på er.

Tänkte börja detta inlägg med att berätta varför jag inte bloggat förens nu. Jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Jag har har gjort så mycket annat. Det tar knäcken på mig att jag inte har fått klart mitt rum idag och ändå har jag spenderat hela dagen på att fixa. Jag blir nästan tokig.
Sedan har jag lite skoljobb att ta tag i som jag inte riktigt gjort en. Så efter detta inlägg måste jag träna på lite saker som jag ska kunna nu på måndag. Sedan har jag ett so prov under veckan som jag också skulle ha tränat till idag. Men jag har bara spenderat tid på mitt rum så jag har att göra.

Bilden ovan är från maj förra året.
Jag tycker den är härlig. Just för att det inte är någon vanlig bild utan en slapp bild där man ser hur hon lagt sig ner med håret hängande ner efter bergskanten, och bara njuter av solens ultravioletta strålning.
Jag diggar bilden. Vad tycker ni?

Med detta inlägg säger jag godnatt till er. Jag hade nämligen tänkt fixa lite på rummet nu och plugga på det där sedan ska jag sova. Är ju skola imorgon. Går bara 3 dagar denna vecka, sedan ska jag och min vän lollo åka ner till Stockholm och titta på Tokio Hotel.
   0 Kommentarer     // Porträtt  


Hej på er. Just nu sitter jag uppe på mitt rum och har lite tråkigt. Vet inte vad det har tagit åt mig. Måste i alla fall rycka upp mig. Jag hade inte tänkt gå och lägga mig nu men jag tror inte att jag kommer att orka blogga mer ikväll. Känner mig rätt seg. Det är förmodligen för att jag var uppe till 04 inatt och vaknade 09 i morse. Men som sagt jag ska inte lägga mig så om jag känner för det kanske jag slänger in ett litet inlägg.

Om inte så kram och godnatt på er! Anna Bergendahl vad GRYM i melodifestivalen ikväll. Hoppas ni tittade.
   0 Kommentarer     //

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5.
Inställningar: 1/40 sek,
f/4, ISO 200, brännvidd 28mm.


Tjosan på er alla glada folk.
Bjuder på en liten bild på mig. Vad tycker ni om den?
Just nu sitter jag i min säng. Kom nyss in från en galen eftermiddag utomhus. Vi har haft det så jäkla trevligt. Åkte på rumpan från hustaket är vad vi har gjort och det bara grymt roligt.
Ska alldelles snart fortsätta att fixa på mitt rum så att jag får till det jag vill få till mig mitt rum. Kommer att bli skit bra när det väl är klart.

Hoppas ni har en bra dag. Jag ska nu tända taklampan och sedan börja.
Ni kommer att få se bilder från när vi åkte från taket lite senare.
   0 Kommentarer     //


Så här på morgon är jag alltid lite sprallig och tokig så jag fotograferar ofta och denna gång fick det bli med pälsmössa och webbcam. Haha.. Njut av mig!

Återkommer senare med ett mer sebbe style inlägg, om ni förstår.
   0 Kommentarer     //

Foto: JIMMY WIXTRÖM

Vi gjorde det!!!!! Guldet är vårat och jag tror jag smäller av...
Sverige är BÄST!!!!!!!!!!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Shakira - Mon Amour. Grym låt!

Ett tillägg på låten. Den sista frasen på låten är så jävla härlig. Ni måste bara sjunka med då...
"Passengers with destination
Passengers with destination
Passengers with destination to Hell
Please proceed to your gate, we are ready to board now".

Modell: Linn Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5.
Inställningar: 1/100 sek,
f/6,3, ISO 200, brännvidd 80mm.


Tjosan hejsan på er (allesammans).
Bilden ovan finns i två versioner och dem båda har ni möjlighet att se ovan. Jag är ju kär i svartvitt men nu kan jag faktiskt inte välja. Svartvit vs Färg bestäm ni.
Bilden är i alla fall tagen i Gävle. Vet faktiskt inte vad stället heter eftersom att jag inte är så hemma i Gävle men någon Gävlebo kanske ser vart bilden är tagen. Den togs i alla fall vid vattnet någonstans vid Centrum. Det finns massor med träd där och typ en trädgård med massa blommor. I alla fall så tycker jag att det var ett skit fint ställe och jag fotograferar gärna där fler gånger.

Idag är det fredag vilket jag tycker är helt fantastiskt.
Jag ska bara slappna av i helgen. Som jag alltid försöker göra på helgerna. Jag hade även tänkt fixa lite på mitt rum. Som jag skrev i ett annat inlägg så har jag konstaterat att det finns för mycket färg på mitt rum så jag vill ändra på det. Tycker inte att färg passar ihop med den stil jag vill ha på mitt rum och den stil som vi har i vårat hus. Man måste ju rätta sig efter vad huset bjuder på. Tycker jag i alla fall.

Nu ska jag måla klart tre ramar innan min syster kommer hem hit. Vi ska åka på affären och handla åt min morfar sedan ska jag städa en liten snabbis hos min morfar men jag räknar med att vara hemma vid 17 tiden. Hoppas jag i alla fall. Har som sagt lite att göra.
   0 Kommentarer     // Porträtt  


God Morgon på er. Jag hade inte tänkt skiva nått långt utan jag hade bara tänkt skriva god morgon.
Jag slutar klockan 14.00 och sedan är det helg. I helgen ska jag bara ta det lugnt. Som ni ser på bilden ser mina ögon rätt trött ut vilket jag måste ändra på. Sena kvällar och tidiga mornar är inget att rekommendera.

Hejdå, ses efter skolan!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
Close-Up+4 Filter Ø52 mm + Close-Up+10 Filter Ø52 mm
.
Settings: 1/400 sek, f/5,6, ISO 200, brännvidd 50mm.Tänkte även idag bryta den tråkiga vintertonen med något somrigt och härligt.

Bilderna ovan är fotograferade i helgen. På bilden är det min systers blomma hon har i sin lägenhet. Jag var bara tvungen att fotografera den när jag åkte in. Jag såg bilden framför mig.
Jag som vill ha sommar nu kände att den var på väg. Jag fick upp hoppet om sommaren när jag såg dessa gröna blad med den starka solen från ovan.

Jag har målat klart alla ramar nu. Men nu kommer det kluriga, att välja bilder till dem.
Jag har suttit och tittat på gamla bilder ett tag nu och jag har hittat några riktiga godbitar. Bland annat på mig när jag var liten, när min syster var liten och även några gamla betyg som min mormor fick när hon gick ut. Detta var alltså år 1946 vilket jag tycker är väldigt häftigt.

Nu ska jag välja bilder och sedan titta på Glamourama
på tv3. Tycker att det var en rätt så skön webbserie.
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
Inställningar: 1/400 sek, f/5,6, ISO 200, brännvidd 50mm.


Hejsan på er alle...sammans! Haha den meningen börjar bli rätt uttjatad på min blogg.
Men jag tycker om att säga hej till alla er så jag kommer nog att fortsätta så. Hehe.. Ni får klara av det helt enkelt. Det är alltid så svårt att komma på första meningen innan man verkligen kommer igång. Det är ju annat om man sitter med blogg och skriver vad man ska skriva eller om man verkligen planerat vad man ska skriva i inlägget. Så brukar det inte vara för mig men ibland. T ex när jag skriver att jag shoppat på hm så vet jag att inlägget ska handla om det. Nu vet jag bara att jag vill skriva men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva till er. Men det brukar alltid lösa sig och det har det ju gjort nu.

Bilderna ovan är fotograferade för ett tag sedan.
Det var en dag då jag kände att jag hade fotat för lite med min Canon EF 50mm f/1.8 II så då bestämde jag mig för att ta med det ut på en kall promenad och några bildresultat har ni ovan. Jag är rätt nöjd.
Älskar ju när det är tråkigt, grått, kallt och vinter runt omkring sedan dyker det helt plötsligt upp en färgklick. Det är härligt tycker jag...

Nu ska jag fortsätta med det jag gör. Jag håller på att lägga upp en plan hur jag ska kunna hålla mitt rum renare en vad det är nu. Hehe.. Det ligger kläder överallt. I bokhyllan, lådor, golvet, sängen till och med utanför min dörr. Detta är ett stort problem för mig. Jag lyckas alltid få det jätte fint sedan hinner det gå en vecka och hela det fina har omvandlats till något fruktansvärt.

   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Modell: Ellinor Lindblom.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Ellinor Lindblom.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
Inställningar: 1/180 sek, f/9, ISO 100, brännvidd 50mm.


Bilderna ovan tycker jag om. Dem är så fina och somriga.
Starkt ljus. Fin modell. Bra skärpa. Fantastiskt bra bild.
Jag kan skriva sextiljoner positiva ord om denna bild.
Den har något extra eftersom att man inte ser modellens ögon. Den speglar med andra ord hopp, njutning och lugn och ro precis som jag skulle ha det idag.

Det blev dock ändrade planer. Efter att jag hade tittat runt på en del bloggar och hemsidor bestämde jag mig för att måla om några ramar jag har på rummet. Känner att det finns för mycket färg på mig rum så jag målade två ramar från svart till vitt och jag tycker att det blev härligt. Vitt är underbart.

Nu ska jag sova. Imorgon är det skola, slutar 14:00 så jag skriver efter det! :)
Kram..
   0 Kommentarer     // Porträtt  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/30 sek,
f/4, ISO 250, brännvidd 31mm


Det var ju ett tag sedan jag publicerade självporträtt så varför inte ta tillfället iakt och göra det nu när man inte har någonting att göra.
Jag tycker om bilderna jag fotograferade för ett tag sedan. Jag har inte lyckats så bra med självporträtten någonsin. Jag tror att det är för att jag verkligen gick in och var Sebastian fullt ut. Jag tror att eftersom att jag gav allt så blev det helt perfekt. Har rätt många bilder kvar som jag ska publicera inom några dagar.
Finns fler självporträtts bilder på mig om ni klickar här, här, här, här och här.

Nu ska jag titta runt på bloggar och bara slappna av. Imorgon är det torsdag vilket innebär att det snart är helg vilket jag längtar till som en galning.
   1 Kommentarer     //


Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5.
1/100 sek,
f/7,1, ISO 200, brännvidd 80mm.
Österlånggatan , Gamla Stan, Stockholm.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag skriver senare! ;)

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 IIClose-Up+4 Filter Ø52 mm + Close-Up+10 Filter Ø52 mm.
Inställningar: 1/100 sek, f/2,8, ISO 200, brännvidd 50mm.


Tänkte bara slänga upp ett inlägg med en bild så att ni inte tror att jag glömt er. Nä jag har bara haft lite mycket att göra idag vilket ändå har känts rätt härligt. Just nu gör jag ett avbrott i redigeringen av bilder för att skriva detta inlägg. Tänkte bara att ni ville veta vad jag gjort och var jag gör.

Nu ska jag återgå till mig men jag återkommer. Njut av en av  mina första bilder med mina Close-Up filter.
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  
Det är väll ingen som har undgått Owl City.
Han som gör allt i de bandet är hel grym och jag älskar verkligen hela albumet. Han har mystiskt härlig musik och jag tycker att han är grym som lyckad göra detta nästan helt själv. Jag kan inte få nog av albumet. Sedan min bror spelade upp några låtar för mig har jag blivit som fast. Jag har hela albumet och jag nöter det. Han är grym så lyssna på låten ovan och sedan lägger ni till hela albumet på Spotify och lyssnar. Grymt bra kille!

Med detta säger jag god natt och ha trevlig kväll. Jag ska försöka sova. Som sagt jag somnade vid 17 tiden och vaknade för ett tag sedan så vi får se hur det går... Kram på er! :)

Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
Inställningar: 1/500 sek, f/6,3, ISO 100, brännvidd 50mm.
En liten del av alla vinterbilder jag publicerat. Bilderna har inget speciellt budskap mer en att jag är allmänt trött på allt som finns på bilderna...


Nu är jag riktigt trött på den här vintern.
Varför måste det finnas så otroligt mycket snö. Det går mig på nerverna att man inte kan vara ute i en minut utan vantar innan man måste kasta sig in framför brasan för att värma sig. Sen är jag trött på alla iskalla mornar. Att inte kunna gå från dörren till bilden utan att bli iskall, sedan för att inte tala om hur kallt det är i bilen när den inte gått på värmaren under natten. Jag tror att jag kan säga 1000 nackdelar med att ha snö och kyla just nu.

Dock blir jag väldigt glad när jag tänker på att det är 9 dagar kvar. De vill säga att jag åker till Stockholm nästa vecka. Det är ju helt sjukt. Vad ska jag ta med mig, jag har inte börjat fundera på det en vilket känns lite jobbigt.
Jag kommer förmodligen att komma på massor med saker jag ska göra och skulle ha gjort innan jag åker men så är det ju alltid. Men det är inte något jag tänker fundera på nu utan jag ska bara njuta av att jag inom 9 dagar kommer att få åka tåg, komma ner till staden jag känner mig lycklig och kreativ i, samtidigt ha det roligt, titta på Tokio Hotel och bara ha semester. Jag känner att det verkligen behövs just nu!
Sedan är det ju sportlov för mig veckan därpå så det blir en hel del tid för vila och paus. Dock inte från bloggen! Kommer aldrig att släppa bloggen igen! :)

Nu ska jag titta runt på vad som hänt i bloggvärlden, jag sovit sedan 17 tiden så jag är lite efter. Hehe...
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5.
Inställningar: 1/500 sek, f/8, ISO 100, brännvidd 263mm.


Bilderna ovan är tagna förra helgen och jag tycker att dem blev rätt häftiga.

Jag tycker om när det ryker och är häftiga effekter på bilder och det tycker jag att jag fått till ovan.
Har länge tänkt fotografera röken från ett värmeljus men jag har inte pallat så det fick bli en zoomning från fönstret upp i luften där det cirkulerade massvis med rök från grannens skorsten.

Dagen idag blir lugn. Jag hade tänkt redigera några bilder, fortsätta städa förrådet sedan bara se rederiet och blogga. Helt enkelt en lugn start på veckan. Tycker det är skönt. Måste också vila upp mig eftersom att jag alltid känner mig trött, slut körd och allmänt trött på skolan... Jag vill helt enkelt bara har två saker och det är Stockholm och Lov!

Kram så ses vi senare! ;)
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Tänker bara säga god natt på er. Nu ska jag sova för imorgon är det skola..
Kram och godnatt!

En sak till. Idag är det bara 10 dagar tills jag åker till Stockholm och tittar på Tokio Hotel. Imorgon är det 9 dagar.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Just nu sitter jag på golvet framför brasan med en tidning och en semla för att bara koppla av. Det är så himla skönt att varva ner lite innan skolan börjar. Inredningstidningen jag köpt är den norska tidningen Vakre Hjem & Interiør nummer 1 2010. Den tidningen är hel grym. Det spelar inte någon roll om den är norsk man förstår ändå och kan ändå inspireras av det som står och syns. Bästa inredningstidningarna enligt mig är Vakre Hjem & Interiør och Drömhem. Dem är bäst enligt mig.

Ha en trevlig söndagseftermiddag...
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5.
1/400 sek, f/7,1,  ISO 200, brännvidd 263mm.
Två bilder från vår husfasad.


God morgon på er allesammans!
Nu är det söndag vilket jag tycker är tråkigt. Förstår inte varför alla helger alltid ska gå så himla fort. Men det är väll för att gud inte vill att vi ska vara lediga. Hehe. Jag är inte kristen...
Dagen idag hade jag tänkt spendera med renovering. Jag håller på att bryta ihop av att jag inte kan göra det jag vill göra. Jag vill bli vuxen så jag får en lägenhet att göra om.
Det går i både fötter och fingrar när jag inte får inreda och dekorera som jag vill.

Här hemma i villan är det ju inte bara jag som bestämmer så allt går inte i min takt och det är väldigt jobbigt. Så jag har fått ett eget projekt som jag får fria händer att göra vad jag vill med och det är tvättstugan. Det kommer att bli så himla roligt och jag har så galet många idéer så jag kan knappt sitta kvar här och skriva. Jag har redan hunnit börja och än så länge ser det ut som om en tromb har gått lös där inne men det börjar även att bli finare. Detta är ett sjukt roligt projekt. Tror inte att ni som läser detta kommer att tycka som jag men jag älskar verkligen att göra om, inreda, dekorera mm. Jag är hel tokig i det.
Får jag inte göra det på en månad möblerar jag om mitt rum för att dämpa mina behov.

Nu ska jag ner och ta tag i projektet. Ha en fantastisk dag. Och jag säger som igår. Ta vara på dagen, imorgon är det skola. Hejdå, KRAM! ;)
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Alla bilder i Collaget är från hm.com.


Nu till veckan hade jag tänkte sätta mig ner vid datorn och vårshoppa lite.
Jag har känt att jag inte riktigt har haft pengar men nu känns det som om jag har det och det är så himla skönt att äntligen kunna börja vårshoppa. Bilderna ovan i collaget är en del saker som jag hade tänkt klicka hem från hm. Det är mest accessoarer men det är också väldigt roligt att handla. Känner att jag har alldeles för lite så nu hade jag tänkt köpa lite olika sorter. Kommer även att bli tre par glasögon.


Läderarmband
Lång modell med metallnitar.
Pris: 29:50 (Brun och Vit).

5-pack armband
Träpärlor i olika former på elastisk tråd.
Pris: 39:50 (Turkos).

Halsband
Kedja och hängen i metall.
Pris: 49:50 (Svart).

Solglasögon
Bågar i plast. UV-skyddande.
Pris: 49:50 (Svart).

Solglasögon
Tonade glas och bågar i plast. UV-skyddande.
Pris: 49:50 (Turkos och Vit).

Skor
Sneakers i canvas med snörning och gummisula.
Pris: 149:- (Vit).

Cardigan
Knäppning fram och ribbstickade kanter.
Pris: 99:- (199:-).

Shorts
Rak modell med knappgylf och sidfickor. Bakfickor med lock och knäppning.
Pris: 149:- (Mörkgrå).
   1 Kommentarer     // Fashion  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5.
Inställningar: 1/250 sek, f/5, ISO 250, brännvidd 214mm.
Plats: Mitt emot Nacka Strand. Man ser även gröna lund i bakgrunden.


Bilderna ovan är fotograferade den 29 ‎november ‎2009.
De vill säga den vecka jag gjorde praktik på kvik i Värmdö med min faster Åsa. Det var en grym praktik förövrigt.
Åter går till bilderna. Bilderna blev till när jag stod på en brygga nära intill Danviksbron och Saltsjöqvarn. Ni som bor i Stockholm känner säkerligen igen er. Men i alla fall så stod jag på berget klockan var vid 16 tiden kvällssolen hade börjat göra sitt. Det kändes som om det var sommar. Dock blåste det en hel del.
Jag tycker om bilderna. Vet inte vad ni tycker.

Med detta inlägg säger jag god morgon och ha en fantastiskt trevlig lördag. Ta vara på tiden. Imorgon måste ni och jag gå och lägga oss tidigt eftersom att det är skola på måndag.
   1 Kommentarer     // Djurgården/Skansen  
http://futurama.se/beck/beck.pngBeck - I Stormens Öga var helt fantastisk.
Jag har väntat på att denna film ska komma ut på DVD i över ett halvår och det är så jäkla härligt att den äntligen har kommit ut på DVD. Jag tycker att alla ni som inte sett den på bio redan ska hyra den och titta på den. Det är en av den bästa beck filmen dem gjort. En sjukt bra kvalité.

Filmen 10/10 de vill säga full pott. Ta och titta filmen nu.
Kram!
   1 Kommentarer     // Recensioner  
http://www.dn.se/polopoly_fs/1.940278.1251441314!image/4251682565.jpg_gen/derivatives/article-landscape/4251682565.jpghttp://www.dn.se/polopoly_fs/1.934531.1250757991!image/1182920426.jpg_gen/derivatives/article-wide-landscape/1182920426.jpg

Nu ska jag och min familj sätta oss och titta på beck - I stormes öga. Jag tror att den kommer att vara grym trots att det har skrivits lite dåliga recensioner om den filmen.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Modell: Linn Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/500 sek,
f/5,6, ISO 400, brännvidd 80mm


Jag tycker verkligen att jag lyckades med fotograferingen jag och min vän Linn Ludvigsson hade i maj förra året.
Bilderna blev så härliga på nått vis. Just den dagen när vid var uppe på berget vid klockarberget var det strålande sol och starka vindar så det blev jätte fina bilder med hår och sådant. Det är därför jag är så nöjd med bilderna från den fotograferingen. Jag älskar verkligen flygande hår. Det är helt magiskt enligt mig.

Jag har även publicerat två andra inlägg som jag innehåller bilder från samma fotografering. Dock tycker jag mer om dem bilderna i detta inlägg eftersom att dem är mer fartfyllda en dem här.

Vad tycker ni om bilderna ovan?
Höger vs Vänster.
   1 Kommentarer     // Porträtt  


Yeees! Nu har äntligen mina filter kommit.
Jag beställde mina filter förra torsdagen men det blev något fel så betalningen gick inte igenom så jag fick mina filter idag istället. Jag är så sjukt glad. Det är en perfekt dag att få sina beställda varar på eftersom att man har ju hela helgen på sig att leka med dem då. Nice.
Jag köpte ett close-up +4 och ett close-up +10. Det hela gick på 197 kronor och det är sjukt billigt. Jag köpte det från tvspelsweb.se. Dem är sjukt bra på filter och kameratillbehör.

Ååh vad jag är glad. Skriver sedan. Nu måste man ju prova! ;)


Hej bloggen. Nu tänkte jag bara skriva ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Känner att jag bloggar alldeles för lite så nu under helgen måste jag ta tag i bloggen. Jag sitter ju vid datorn och tittar runt på andra sidor än vad jag bloggar så nu under helgen ska jag koncentrera mig på min blogg och inte andras. Hoppas ni kommer att uppskatta det. Nej nu är det nattinatti för min del.

God Natt så ses vi imorgon fredag! :)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
Inställningar: 1/400 sek, f/7,1, ISO 250, brännvidd 300mm


Nu var det ett tag sedan jag publicerade vinterbilder så jag tänkte att jag skulle publicera några nu.
Bilderna ovan är inte några exklusiva bilder utan bara helt vanliga vinterbilder som jag tänkte att ni kunde få ta del av en sådan kall vinterdag. Vad tycker ni om bilderna?

Har sett att jag skrivit rätt långa inlägg och jag har fått en känsla som säger att ni inte orkar läsa dem långe inläggen så detta inlägg ska inte bli speciellt långt.
Fortsättningen av dagen ska jag spendera framför dator tror jag. Ska fixa lite saker på min junidesign, lägga till några nedräkningar här på bloggen, hade även tänkt sätta igång och förminska bilder i en massa gamla inlägg sen tror jag att det blir lite tv och bara allmän mys. Det är tros allt snart fredag!

Kram på er så ses vi senare ;)
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Modell: Emelie.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/400 sek, f/5, ISO 200, brännvidd 50mm


Slänger in ett till inlägg innan jag åker till Skolan.
Bilden ovan är en utan bilderna som jag tog på min väns vän Emelie i somras. Har även publicerat en annan bild från samma fotografering tidigare.
Tycker att den blev fin och väldigt somrig och det är nått man inte kan få nog av. Inte sant?
Vet inte vad ni tycker om bilden? Säg rakt ut bara. Jag kan hålla med om att det är mina bästa bilder men jag tycker om den för att den sprider sommarkänslor.

Kram och hej. Ses efter tre tiden...
   0 Kommentarer     // Porträtt  Tjooo på er allesammans!

Nu sitter jag vid min dator och tar det lugnt. Har typ en timme kvar tills jag ska bege mig till skolan. Tråkigt...
Men det är ju snart helg så det blir nog skönt med lite skola också.
Dagens frukost är inget just nu. Brukar inte vara så sugen på frukost på morgonen men det är jag idag. Men vi har inte prästost så jag får ta ett äpple eller något.

Dagen idag ser ut som följande.
Skolan 08:10 till 15:15 (kommer att gå hem så kommer hem lite senare), publicera inlägg, dammsuga rummet, snacka med folk, fortsätta titta på inredningsbloggar med shabby chic stil och hålla på med mina närbildsfiler om jag får dem idag. Hoppas för kung och fosterland.
Nu måste jag ner och äta lite frukost sedan väcka min bror som ska tjusa mig.
   0 Kommentarer     //

Modell: Emelie.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/250 sek, f/4,5, ISO 200, brännvidd 50mm


Jag tänker bara slänga in ett lite kort inlägg innan jag ska ta och lägga mig.
Det är ju skola imorgon och jag måste kliva upp klockan 6 för att hinna duscha, äta frukost och göra mig helt klar för skolan. Tror att det kommer att bli en rätt så skön dag i skolan imorgon. Förutom att det är längdskidor vilket jag ibland tycker är lite tråkigt.

Bilden ovan tycker jag var rätt så fin och somrig så jag kände mig tvungen att publicera den nu när det är ett sånt värdelöst vinterväder ute. Eller vädret är det inte fel på eftersom att det är sol men snön däremot. Den kan bara försvinna enligt mig. Tror inte att jag är ensam om att tycka det.
Vad tycker ni om bilden då?


Nu blir det rederiet och sedan sängen.
Kram och God natt. Imorgon bloggar jag när jag har vaknat och när jag kommer hem, det lovar jag.
Får faktiskt bli slut på min klena uppdatering nu. Eller vad säger ni? ;)
   0 Kommentarer     // Porträtt  


Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
Inställningar: 1/250 sek, f/5, ISO 200, brännvidd 214mm
Plats: Nacka Strand, Stockholm.


Gud vad jag vill till Stockholm nu...
Jag håller på att bli tokig av att inte få se Stockholm. Det var flera månader sedan jag var i Stockholm så just nu känns det som om jag håller på att spricka av längtan.
Men jag ska ju till Stockholm i mars med Louise. Som många av er redan vet så ska vi se Tokio Hotel och bara ha det allmänt gött. Tror att det kommer att bli riktigt roligt. Vi har bestämt oss för att fotografera en hel del där nere så jag kommer förmodligen att ha massor med härlige Stockholm bilder att publicera efter den resan.

Bilderna ovan är tagna på Nacka Strand, Stockholm.
Dem är fotade vid min fasters och hennes killes gamla lägenhet. Dem bor dock inte kvar där vilket är lite synd för jag tyckte verkligen om den lägenheten.
Men dem kommer förmodligen hitta en lika fin lägenhet någon annanstans.

Hoppas ni gillar bilderna.
Nu ska jag titta vidare på inredningsbloggar med Shabby Chic stil. Jag bara älskar den stilen.Ser ni den fina målarfärgen på mitt långfinger. Hehe..
Nu ligger jag i sängen och tittar på rederiet. Ska lägga mig och sova snart eftersom att jag ska upp klockan 6 imorgon. Känns som om jag ligger perfekt i fas eftersom att klockan är 11 minuter i 10.

PS: Videobloggen kommer att komma upp inom kort men jag tror inte att det blir idag eller imorgon.
edit: Detta inlägg skulle ha publicerats igår kväll men det publiceras nu på grund av att det var fel på blogg.se igår kväll.

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/200 sek, f/4, ISO 200, brännvidd 50mm


Tänker börja detta inlägg med att förklara varför jag inte bloggade mer en 1 inlägg igår.

Det hela började med att jag var hos min syster för att jag hade sovit där. Jag vaknade skrev mitt inlägg, åt frukost och sedan åkte jag hem med min syster till mig. Där tog jag det lite lugnt, gick ut i solen och bara slappade någon timme. Sedan när jag kommer in så är jag skit blöt så jag klär av mig utekläderna och sätter mig framför brasan och vilar mig lite.
Sen när jag tänkte blogga så kände jag att jag ville vara med och titta på när mamma och pappa fixade i rummet vi håller på att renovera. Sedan rann tiden bara iväg och vips var klockan 22 och då kände jag att jag inte hade någon ork att blogga eftersom att många säkert går i skolan idag så då tänkte jag att ni ligger säkert och sover.
Det är historien över varför det inte blev mer en ett inlägg igår.

Idag tänkte jag dock inte bara skriva ett inlägg utan några fler.
Bilderna ovan är på mina spetsgardiner som jag har på mitt rum. Jag bara älskar dem. Dem släpper in så mycket ljus på rummet en vad mina förra gardiner gjorde. Toppen härliga. Sedan blev dem inte så tokiga på bild häller tycker jag. Det blev en rätt häftig effekt.

Just nu sitter jag har har en lite rast från mitt måleri här hemma. Håller på att målar panel. Man måste ju hjälpa till medan mamma och pappa jobbar. Eller? ;)
   1 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Modell: Elin Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/3000 sek, f/1,8, ISO 100, brännvidd 50mm


Jag tycker att bilderna ovan är så fina.
Bilderna är tagna 7 Juni 2009 och jag fattar inte varför jag har redigerat dem och visat er dem fören nu. Fattar inte vad jag höll på med förra året.  Jag blir nästan lite irriterad när jag tänker på hur fina bilder jag har haft som jag har kunnat publicera då istället för att inte blogga alls och tappa alla mina läsare. Åååh gud vad irriterad jag blev nu. Fy på mig!

Bilderna sprudlar så mycket sommarkänsla så jag håller på att spricka. Dem är fantastiska. Solljuset, dem nakna stenarna och den fantastiska grön färgen som är överallt. Jag sitter och smälter just nu. Kan jag liksom inte bara få sommar nu. Varför ska det vara så svårt att bara ta bort snön.
Jag vill inte bara ha solen utan jag vill ha solen, +20, varmt vatten i Ljungan så man kan bada, dem sena sommarnätterna, solnedgång, ljust nästan hela dygnet och bara sommar.
Det är nu exakt dagar tills jag får sommarlov och det är ju skit länge. Dock är det bara dagar tills man ska ställa om klockan till sommartid vilket känns lite mer positivt.


Dagen idag ska jag spendera med er så klart ;)

Jag ska blogga en hel del. Jag har inte haft tid att publicera alla inlägg jag velat göra denna helg så det hade jag faktiskt tänkt försöka göra idag. Har en hel del fina bilder som jag vill visa er.
Som jag skrev i ett annat inlägg så kommer det vara bilder inom kategorierna övrigt, natur, människor, arkitektur och förmodligen en massa andra inlägg i andra kategorier. Tror att det kommer att bli rätt nice. Eller vad säger ni om att få mer inlägg?

Det är dock inte det enda jag ska göra idag hade jag tänkt.

Tror att det kommer att bli lite städning i hemmet också.
Vi håller ju på att renoverar och jag är alltid den som vill få allt klart på en grisblink så jag är alltid där och städar så att det ska se klart ut även fast det inte är det.
Men jag hoppas att mina föräldrar inte har stökat till så jätte mycket i hemmet. Är ju rätt jobbigt att städa när det är ett sådant fin väder.

Sedan hoppas jag på att dem har hunnit göra massor med saker under tiden jag varit här hos min syster. Hoppas att dem överaskar mig med saker som dem gjort.
Ni kommer att få se bilder på hur det va förut och hur det blev när det väl är klart.

Kom precis på en till sak som jag måste göra och det är att plugga till mitt omprov i so som jag förmodligen kommer att ha nästa vecka.

Nej nu ska jag ta och redigera några bilder sedan hoppas på att min syster vaknar. Jag har liksom legat vaken i två och en halv timme nu så man är ju lite uttråkad. Hehe.. ;)
ps; Detta inlägg blev mitt längsta inlägg på skit länge. Stolt jag känner mig! ;)
   0 Kommentarer     // Porträtt  

Modell: Linn Ludvigsson.  Foto: Jag.
Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
1/13 sek,
f/5,6, ISO 800, brännvidd 68mm


Jag tycker att bilderna ovan blev rätt så fina ändå.

Dem är liksom inte så speciella utan lite simpla med ändå fina bilder.
Dem är fotograferade i Gävle förra året när jag, Linn och min Pappa var där. Pappa skulle jobba och jag och min vän Linn skulle fotografera och göra annat trevligt tills vi åkte hem. Det blev en väldigt trevlig  tur. Fast det är ju länge sedan nu. Ungefär ett år sedan.
Vad tycker ni om bilderna då?

Detta får bli mitt sista inlägg för idag. Jag känner att jag vill vara med min syster och se på filmen just nu. Men klockan är ju ändock så mycket så det gör väll inget. Eller?
God Natt och ha en fortsatt trevlig kväll!
   0 Kommentarer     // Porträtt  


Efter en god middag blir det film och mys.
Kommer snart med ett riktigt fotoinlägg. Kram!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Hej på er bloggen.
Just nu sitter jag och tar det lugnt i min systers lägenhet. Vi håller på att laga mat samtidigt som vi tittar på tv. Jag har inte riktigt fått till internet på min dator men jag hoppas på att jag tillslut ska få internet så jag kan blogga och publicera bilder som jag vill.

Nu måste jag gå för min syster ropar. Kram!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/13 sek,
f/5,6, ISO 800, brännvidd 68mm
Kultur i Stockholm.


Nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till min syster.
Vi kommer att ha det så mysigt. Jag ska hjälpa till och städa lite, titta på melodifestivalen och annat trevligt. Tror att det kommer att bli väldigt härligt och komma bort från mitt hem ett tag. Var ju rätt längesedan.
Jag hade även tänkt blogga så bara jag får internet kommer jag att blogga massor. Hoppas jag.
Min syster brukar tycka det är lite otrevligt att jag ska sitta med datorn ibland så vi får se. Men något inlägg under kvällen kommer det naturligtvis komma.

Återkommer senare och ha en trevlig eftermiddag.


Modell: Linn Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/100 sek,
f/5,6, ISO 320, brännvidd 80mm - (klicka!)


Tycker att det var ett tag sedan jag publicerade porträtt så här kommer ett fast i två versioner.
Jag bara älskar svartvita porträtt eller svartvita bilder i övrigt. Jag tror att jag har sagt det förut men jag måste säga det igen. Bilderna får en härligare ton och allt blir helt perfekt om man gör bilden svartvit. Men det är min personliga åsikt.
Vet inte vad ni tycker. Är porträtt eller modellbilder i övrigt fint i svartvitt?

Nu är det lördag och idag ska jag bara ta det lugnt.

Publicera massor av bilder som jag inte hann publicera igår så förhoppningsvis blir det en bloggdag idag men man vet aldrig. Jag ska också in till min syster i stan för att sova där. Kommer nog att bli roligt. Var väldigt längesedan jag och min syster gjorde någon tillsammans så idag blir det tv, film och lite popcorn.

Ha en härlig dag så återkommer jag inom någon timme.


   0 Kommentarer     // Porträtt  

Grymt bra låt. Jag ser verkligen fram emot deras album!

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
1/250 sek, f/6,3, ISO 800, brännvidd 300mm


Hej på er allesammans!

Nu är jag äntligen hemma och det är fredag vilket betyder heeeeeeeeeelg!! Som jag har längtat till denna dag. Veckan har varit stressig, seg och jobbig så jag har längtat varenda morgon på att det ska bli helg och nu är den äntligen här.

Här i Sundsvall är det sol idag så jag och min kamera ska snart ut på en lite promenad. Tror inte jag orkar gå så jätte långt utan jag kommer förmodligen att promenera runt gården och ta lite bilder.
Idag hade jag lovat att jag ska blogga så det är klart att jag håller det. Jag har jätte mycket bilder som jag ska visa er och det kommer att bli lite gott och blandat. Lite övrigt, människor, arkitektur, natur mm. Håll utkik under dagen så kommer ni att få bilder.

Nu måste jag kasta mig ut för snart går solen ner.
Ha det skönt och nu vet ni ju att jag lever. Puss O Kram! ;)
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Modell: Ellinor Lindblom.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Ellinor Lindblom.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/180 sek, f/8, ISO 100, brännvidd 50mm


Vet inte vad det tagit åt mig idag. Jag har inte bloggat ett enda inlägg förutom detta.
Jag har känt mig helt slut denna vecka och idag har jag inte varit på något humör. Det enda jag vill ha nu är helg, vår, mars och bara ledigt. Tycker att det varit lite för mycket de senaste dagarna så jag känner att jag bara behöver vila just nu. Åter hämta mig och ta nya tag inför nästa vecka.
Men detta är ju inte någon blogga kommer att få lida för utan jag ska blogga på det lovar jag. Imorgon kommer jag att blogga minst två inlägg som vanligt.

Bilderna ovan är tagna i maj 2009 och jag har inte visar er dem. Det är lite sjukt.
Dem är så fina tycker jag. Hon ser verkligen sprallig och glad ut på bilderna och det är nått jag älskar med dem.

Vad tycker ni?
God natt och ha en trevlig fortsatt kväll! ;)
   1 Kommentarer     // Porträtt  

Modell: Matilda.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/1250 sek, f/2, ISO 100, brännvidd 50mm


Nu ska jag ta och lägga mig. Tror att det måste bli en tidig morgon imorgon.

Jag har inte mått så här bra på jätte länge så imorgon ska jag vakna upp tidigt och platta mitt hår, äta en god smoothies och frukost. Enbart därför ska jag gå och lägga mig lite tidigare idag. Eller ja det finns flera anledningar. Jag är t ex alltid trött på morgon och jag känner mig lite seg ibland på skolan. Så imorgon ska det bli en bra frukost och en bra dag helt enkelt.

Dagen idag har varit toppen och jag har bloggat, redigerat och läst bloggar. Det är så skönt att det snart är helg. Känner ju mig lite slut så nu vill jag bara ha helg.
Dessutom har jag ledigt på måndag nästa vecka så det blir en extra lång helg och det är ju alltid härligt.

Nä nu ska jag inte skriva mer förutom att jag ska köpa mig två filter imorgon. Ett Close-Up+4 Filter till 52 mm och ett Close-Up+10 Filter till 52 mm. Det kostar enbart 197 kronor för båda och det är ju så billigt. Naturligtvis kommer jag att köpa dem på tvspelsweb.se. Vart annars liksom...?

Hoppas ni gillar bilderna ovan på min väns kompis. Jag tycker i alla fall dem hade en viss charm.
God natt och kram på er! ;)
   0 Kommentarer     // Porträtt  

Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/60 sek, f/4, ISO 400, brännvidd 50mm

Jag hade tänkt publicera dessa bilder på alla hjärtans dag men jag tror att jag har ändrat mig. Man behöver ju inte bara visa sin uppskattning till alla bloggläsare på högtider. Man kan ju göra det när som helst och det tänker jag göra nu. Jag tycker att ni är fantastiska som läser min blogg och ger mig cred för det jag gör!
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/60 sek, f/2,5, ISO 200, brännvidd 50mm
En isig bild på vår parkering.


Tjohej på er allesammans!
Nu har jag varit hemma i ungefär en timme och jag har en så länge inte gjort något mer en att redigera bilderna ovan och jag tycker att dem blev rätt fina.
Idag har jag känt mig skitig och helt ur fokus så nu snart ska ta och tvätta mitt hår och sedan platta och fixa till mig så jag åtminstone kan känna mig rätt bra. Efter det tror jag att det blir en städning här på rummet med lite Tokio Hotel. Jag måste ju lyssna igenom albumet innan jag åker till Stockholm för att se dem. Så det är väll det som blir av. Annars hade jag tänkt plugga inför ett So prov jag hoppas vi har på fredag.

Nej nu måste jag bege mig till duschen! Usch...
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Modell: Linn Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/800 sek,
f/5,6, ISO 400, brännvidd 80mm


God morgon. Jag börjar dagen med att visa er två bilder som egentligen inte skulle fotograferas.

Jag och min vän tyckte att dem var rätt coola så jag bestämde mig för att redigera dem och lägge upp dem här på bloggen. Jag tycker att dem är rätt så häftiga på sitt sätt. Bilderna är tagna vid fel tillfälle skulle man kunna säga.
Sista bilden skulle bli en hel bild men med tanke på att jag hade mig 70-300mm objektiv blev det en sådan bild som man i vanliga fall skulle ha kastat bort.
Bilden ovan vände hon precis bort huvudet när jag fotograferad och jag tycker att det också blev rätt fin. Hon tittar liksom ut över berget, ut över höjden.

Vet inte vad ni tycker.
God morgon och ha en fantastisk dag idag. Jag känner mig lite sliten men jag återhämtar mig nog.
   0 Kommentarer     // Porträtt  

Modell: Elin Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
Inställningar: 1/1000 sek, f/4, ISO 100, brännvidd 100mm - (klicka!)


Gud vad jag vill ha sommar. När jag tittar på bilden ovan håller jag på dö.
Det är dock dagar kvar att längta.
Det är så vackert här i Norrland på sommaren. Finns så många landskap, ängar och vyer. Jag fotograferade min väns kusin Elin Ludvigsson. Vi fotograferade vid gravkullarna vid Kvissle. Där finns det väldigt många ängar och det är så fint att fotografera där.

I somras hade jag en bild framför mig hur det skulle bli på bild om hon sprang på ängen och såg sprallig, glad, lycklig och fri ut. Precis den känslan tycker jag att jag lyckats fånga på bilden ovan.
Man ser sommarkläderna, värmen, de gröna gräset och dem utsträckta armarna. Just att hån springer med armarna ute som om hon ska flyga förstärker känslan väldigt mycket tycker jag.

Vet inte vad ni tycker men jag tycker om denna bild. Trots att man inte får se hennes ansikte.

   0 Kommentarer     // Porträtt  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/320 sek,
f/11, ISO 200, brännvidd 80mm
In the city.


Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/200 sek,
f/10, ISO 200, brännvidd 80mm
In the old city.

Nu ska jag och bror ut och hoppa i snön. Återkommer senare...

Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/250 sek,
f/4, ISO 200, brännvidd 50mm


Dagen idag har jag spenderat i birsta. Jag och min familj har handlat lite inredning till hallen vi håller på att renovera. Det är ungefär det jag har gjort idag.
Hade tänkt att göra mer saker men jag vet inte, tiden bara försvann och visp sitter man här igen och ska kvällsblogga. Men men. Jag får väll ta vara på tiden imorgon istället.

Nu ska jag gå och sova. Känner mig trött och jag vill bara lägga mig.
Bloggar imorgon. Kram och Puss!

   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/400 sek,
f/13, ISO 200, brännvidd 80mm


Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/400 sek,
f/13, ISO 200, brännvidd 80mm
   0 Kommentarer     // Vasastan/Norrmalm  

Dagens frukost: Jordgubbskräm med mjölk och två smörgåsar med gurka, ost och ett glas äppel juice.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Det är helt galet vad jag har bloggat de senaste dagarna.
Om man tittar tillbaks i mitt arkiv så ser man att jag skrev mitt inlägg 900 för exakt 35 dagar sedan. Det vill säga att jag skrivit 100 inlägg på 35 dagar. Det är sjukt mycket.
Man kan även titta några dagar efter att jag skrivit inlägg 900. Då hade jag på bara 10 dagar skrivit 30 inlägg och det är sjukt många för mig med tanke på att det knappt blev 1 inlägg om dagen förut.

Jag har aldrig vart på ett sådant blogg humör som jag är nu. Kanske det är för att själva bloggvärlden isig är lite sisådär just nu. Kanske är det därför jag känner att jag måste vara på topp så att alla andra också kan inspireras och bli lika bloggtokig som jag.

Åååh gud jag är så lycklig. Jag är fan bäst. Känner mig på topp! ;)
God morgon förresten!
   0 Kommentarer     // Bloggrelaterat  
http://www.rodeo.net/uploads/images/35767.jpg
Grymt bra låt!

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/250 sek,
f/9, ISO 200, brännvidd 70mm
Lägenheter med en vacker utsikt mot vattnet.


Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
Inställningar: 1/500 sek, f/8, ISO 200, brännvidd 149mm
Vita fräscha hus med färgstarka balkonger.
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5......................1/250 sek, f/4,5, ISO 100, brännvidd 149mm


God morgon på er allesammans!

Nu är det söndag och jag känner mig rätt pigg. Vet inte riktigt om jag är frisk ännu men det struntar jag i.
Min tid idag ska jag spendera på att dela ut reklam, fotografera och njuta av det helt fantastiska vädret!
Här i Sundsvall är det helt fantastiskt. Det här låga minutgrader, solen skiner för fullt och några moln på himlen. Det är en helt fantastisk vinterdag. Känns som om man är i fjällen. Det hänger en meter snö på taken det är lite över 1 och en halv meter snö på marken. Just i såna här lägen älskar jag verkligen svenska vintern!

Jag vill i alla fall hedra den som gjort det möjligt att vi har en sådan fantastisk dag idag. Den hedrar jag med två bilder på svenska flaggan. Sverige har ju fantastiska vintrar att ge oss, och det har vi fått känna av idag.
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Modell: Linn Ludvigsson.  Foto: Jag.  Smink & Styling: Linn Ludvigsson.
Utrustning: Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Inställningar: 1/80 sek,
f/5,6, ISO 100, brännvidd 50mm


Jag tyckte verkligen om fotograferingen jag och min vän Linn hade förra året i mars.

Bilden ovan är fotograferad just då. Jag tycker om den på något speciellt sätt. Kan inte riktigt säga vad det är jag gillar men tror att det är kyliga tonen och gallret som gör bilden effektfullare.
Jag har lagt upp en bild tidigare från denna fotografering och den kommer jag ihåg att jag verkligen tyckte om men nu tror jag att bilden ovan är min favorit. Dock kan jag inte bestämma mig för om jag tycker om den svartvita eller den med färg. Ni kanske kan hjälpa mig?

Avslutar inlägget med att säga att min kväll har varit bra. Snabba Cash var väldigt bra, det var ett bra första avsnitt av Melodifestivalen 2010 och jag har ätit gott. Men nu ska jag titta på film sedan blir bara fortsatt mys.
Vi hörs i morgon då jag hoppas på att vara helt frisk så jag kan ta mig en smoothies ;)

   0 Kommentarer     // Porträtt  
http://www.eurovision-austria.com/2010/national_finals/schweden/images/melodifestivalen.jpg

Nu har jag kommit hem från bion. Jag och min bror såg Snabba Cash och det var riktigt bra.
Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen och äter popcorn men jag bloggar senare. Har två bilder på min kompis som jag hade tänkt att visa er.

Åter kommer om någon timme! Kram så länge
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

http://www.michaelpersson.se/blogg/wp-content/bio_sf.jpg

 

Jag har inte tid att blogga från och med nu fram tills klockan slår 20:00. Jag och min bror ska gå på bio och det kommer att ta ett tag så jag tänkte det var lika bra att informera er om det.

Jag vet inte vad det blir för någon film men vi hittar väll på något.

 

Hoppas ni har det bra och kram så länge!

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Det var längesedan jag La upp bilder på mig själv. Eller ja förutom mina webbcam bilder.
Bilderna ovan är fotograferade för längesedan men jag har inte redigerat dem fören idag och jag tycker att dem blev rätt bra. Tycker om svartvita bilder på mig själv. Vet inte varför..

Nej nu måste jag återgå till mitt. Måste göra lite saker innan kvällen.
   0 Kommentarer     //

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
Inställningar: 1/400 sek, f/7,1, ISO 200, brännvidd 149mm


God morgon. Idag känner jag mig bättre en jag gjort på hela veckan vilket är mycket skönt.
Fast dock är jag inte riktigt frisk så jag vill inte dricka någon Smoothie för det kommer ändock inte smaka någonting. Det är lite drygt.

Bilderna ovan är fotograferade igår.
Det var sånt vackert väder igår och jag har inte tagit bilder på nästan en vecka så det kändes helt rätt att fotografera just då. Jag vet inte men jag tycker om dem. Var så längesedan det var blå och ljus bakgrund på mina bilder. Har ju mest vart grått de senaste veckorna. Men igår sprack det upp och det ser ut som om det kommer att göra det idag med och det vore ju fantastiskt.

Nu ska jag klä på mig, städa en snabbis sedan blir det mer fotografering tror jag.
Kram vi ses om en stund!
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/100 sek,
f/5,6, ISO 640, brännvidd 80mm
Tre bilder på taggiga kvistar. Har även tagit några fler vid lite olika tillfällen.


Jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte bloggat så mycket idag men det beror på att jag har jobbat med reklamen och jag är inte klar ännu. Har lite mer att göra som jag ska ta tag i morgon.
Hoppas ni har haft en bra fredag. Jag har ätit gott och bara tagit det allmänt lugnt och som sagt, jag ber om ursäkt att jag inte bloggat...

Nu ska jag titta runt på bloggar och sen blir den en tur med Bror till Statoil för lite shopping. Haha...
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Tänkte bara lägga upp ett snabbt inlägg så att ni vet vart jag är. Just nu sitter jag här och äter glass. Efter det ska jag ta min reklam och gå färdigt rundan så jag har min helg ledigt.
Ja nu vet ni vart jag är och jag bloggar när jag är klar ;)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Två bilder på den långa, vackra och fantastiska gatan Strandvägen.
Utrustning: Canon EOS 450D +
Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/250 sek, f/8, ISO 200, brännvidd 70mm


Just nu sitter jag och tar det lugnt.
Jag har sorterat klart allt för ungefär två timmar sedan. Det var inte ett dugg jobbigt. Det enda jag tror kan bli jobbigt är att vara ute i kylan i morgon men jag tjänar ju pengar och jag kommer ju ut och får friskluft i min kropp och det tackar man ju naturligtvis inte nej till. Eller?

Jag har inte gjort så jätte mycket efter att jag bilvit klar. Mest suttit och tittat runt på bloggar och tittat på tv. Jag längtar tills klockan blir 21:00 så jag kan få titta på Made in Sweden på tv4. Jag tycker att det tv programmet är så mysigt på nått vis. Härlig känsla att få följa med dem när dem gör musiken mm.

Nej nu måste jag ta något att äta sedan blir det förmodligen slappning och träning av glosor...
   0 Kommentarer     // Östermalm/Karlaplan  

Detta är bara lite av all reklam jag har här hemma...


Gud vilket väder det är idag. Jag är så trött på snön.

Man kan liksom inte göra någonting utan att tänka på att man kanske blir blöt eller det kanske är för jobbigt.. Det är jag trött på. Jag vill ha sommar nu!!!!!
I alla fall. Här hemma håller jag på att sortera reklam och det är faktiskt inte så jobbigt som jag hade förväntat mig. Det är rätt roligt men tanke på att jag kan blogga, se rederiet och lyssna på musik samtidigt som jag sorterar och det är rätt skönt. Jag har i alla fall en hel del kvar så jag måste fortsätta så jag får allt färdigt idag. Ska dela ut reklamen i morgon så därför måste allt vara kart idag.

En liten rolig sak att sluta inlägget med. Igår fick jag mitt batteri jag beställt så nu har jag extra mycket batteritid så nu kan man ta långa fotopromenader till SOMMAREN med vännerna! :)
   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Två bilder från en exklusiv trägård som jag inte kommer på namnet på just nu. Detta är dock i ett glashus på gården.
Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/250 sek,
f/10, ISO 200, brännvidd 80mm


Jag kommer inte att kunna blogga mer idag eftersom att jag har lite att göra. Jag måste träna inför ett muntligt test på fredag, sedan har jag ett litet prov i morgon som jag måste träna till men jag kommer att blogga imorgon.
Kram..

Och för er som undrar hur det gick på mötet, jag fick jobbet!! ;)
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  


Lägger upp dessa bilder nu så att ni vet att jag lever. Jag kan liksom inte skriva någon inlägg nu eftersom jag måste befinna mig i stan klockan 17:00 så ni får ha det så bra så bloggar jag när jag kommer hem!
   0 Kommentarer     //

http://www.sdr.se/graphics/SDR_Logo_Ligg-RGB.jpg

 

Imorgon slutar jag skolan vanlig tid de vill säga 15:15. Efter det ska jag hem och göra mig i ordning för att sedan åka in till stan på ett roligt möte med Svensk Direktreklam. Många av er vet säger vad det är och tycker säkert att det är piss men jag tror att det kommer att bli skit roligt och få vara utomhus och träffa folk. Sedan får man någon att göra på helgerna också när man inte har något speciellt att göra...

 

Godnatt på er. Imorgon kommer också ett packet hem till mig hoppas jag. Ser fram emot morgondagen ;)

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/320 sek,
f/11, ISO 200, brännvidd 80mm

Nu ska jag åka bort till min kära morfar och hälsa på, fika och ha det trevligt. Har en mycket trevlig sak att berätta men det gör jag senare ikväll. Ha det så trevligt och njut av dagen!
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5
Inställningar: 1/100 sek,
f/6,3, ISO 320, brännvidd 80mm

Brända Tomten i Gamla Stan. En av den finaste gatan jag gått på tror jag.

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma 28-80mm f/3.5.
Inställningar: 1/320 sek,
f/13, ISO 200, brännvidd 31mm

Tegeluddsviadukten mot Lidingö.
   0 Kommentarer     // Lidingö/Gärdet  

Utrustning: Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4-5
Inställningar: 1/250 sek, f/5,6, ISO 200, brännvidd 214mm


Nu är jag hemma.
Eller jag har varit det i exakt 40 minuter.
Idag på skolan har jag snytit snor och ätit halstabletter så jag fått ont i huvudet. Så när jag kom hem var det bara att ta en huvudvärkstablett och vila. Det har jag gjort nu och min huvudverk är nu börta men jag är fortfarande snuvig och kraslig. Jobbigt...

Idag ska jag renskriva en laboration, sedan fixa till en design som jag ska lägga upp i juni, blogga, redigera lite bilder bilder och bara försöka bli frisk. Sen ska jag åka till birsta och äta med familjen och titta på lite shopping. Vill så gärna ha mer kläder men eftersom att jag ska köpa mig en Iphone i sommar måste jag spara alla mina pengar, får se hur det kommer att gå.

Nu ska jag uppfylla mina tankar kring min design som snurrat i mitt huvud under skoltiden.
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier