Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/500 sek, f/8 & ISO200 (263mm).


Idag blev det en riktig chill dag. Jag har faktiskt inte gjort så mycket.
När jag kom hem kände jag mig väldigt kreativ så jag tog med mig min kamera ut och fotograferade väll ungefär 100 bilder. Det blev många riktigt bra som ni kommer att få se framöver. Höstbilder blev det i alla fall. Faktiskt också några riktiga naturbilder som påminner väldigt mycket om sommaren.
Under kvällen har jag laddat hem sims grejer och tittat på Idol. Olle och Linnea var helt klart bäst ikväll. Jag hoppas att Olle blir ett Wildcard.

Ovan ser ni en till bild från Djurgårdsbrunnsviken med båtar från Gästhamnen.
Man ser även slottet, skeppsbron mm. Ni kan väll detta nu eller hur?
Jag tycker att den här bilden var fin och jag glömde att publicera den i inlägget med dem första bilderna från ljust Djurgårdsbrunnsviken. [Länk].

Nu ska jag bädda ner mig i sängen.
Imorgon blir en väldigt skön dag, slutar faktiskt 12.00. Kommer dock inte att hinna blogga så mycket men jag får skriva på morgon, vid 12.00 och på kvällen då jag kommit hem från Gävle var det, inte Uppsala som jag skrev förut idag.

   0 Kommentarer     // Djurgården/Skansen  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/1500 sek, f/1,8 & ISO200 (50mm).


Hej, nu har jag kommit hem från skolan.

Idag fick jag gå hem vilket jag är inte är speciellt bortskämt med att behöva. Men den här gången var det faktiskt väldigt inspirerande att gå hem. Det är ju så sjukt snygga färger utomhus nu i höst så jag fick en del inspiration till min bloggdesign men även att fotografera så det ska jag göra efter att jag publicerat detta inlägg. Jag ska gå en rätt lång fotorunda så det kommer bli många fina bilder. Ska bland annat fotografera älven Ljungan. Ni ska se hur underbart snyggt det är nu när träden speglas på vattenytan.

Idag är det torsdag och jag ska redigera massor med bilder.

Jag ska även fortsätta att söka praktikplats. Jag har en rätt lovande nu men för att vara säker måste jag maila några till så att jag kan vara säker att jag får en intressant praktikplats och att den är i Stockholm. Det är ett måste. Jag pallar inte att vara här hemma i Sundsvall, det är så tråkigt! Jag vill vara i Stockholm ♥

Jag ska även hinna med att ladda hem sims grejer (försöka få igång mitt sims) och att kankse göra nått litet på min design som jag egentligen hade tänkt publicera denna vecka men jag tror inte att jag kommer att hinna få klar min tills dess. Imorgon åker jag till Uppsala för att hämta en bil och till helgen brukar det ju nästan alltid vara nått annat som kommer i vägen men jag ska försöka att göra framsteg.

Bilderna ovan är från Skåne och Ystad.

Jag älskade verkligen det här gräset. Det var så sjukt snyggt, speciellt när det blåste i gräset. Man såg liksom inte att det var gräs utan enbart att det var nått snyggt grönt på sidan. Man skulle nästan kunna säga att det såg ut som en tavla då man målar ett landskap, man får ju inte till gräset så man målar bara ut lite sköna färger. Ungefär så såg det ut. Galet snyggt. Jag har några fler bilder som jag tänkte att ni skulle få se lite längre fram, kankse senare idag eller imorgon.

Nu ska jag ta kameran och Laban ut på en fotorunda.

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/250 sek, f/8 & ISO200 (70mm).

Godmorgon. Nu är jag super stressad så jag hinner bara skriva några rader.

Idag är det torsdag och jag ska redigera massor med bilder men även försöka få igång mitt sims.
Men nu måste jag gå om jag ska hinna med att duscha innan 08.00. Hoppas ni får en underbar dag.
Jag återkommer när jag är hemma från skolan.

P.S. Vad tycker ni om bilden?
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/800 sek, f/6,3 & ISO400 (70mm).

Just nu känner jag mig trött och lite tråkig så jag tänkte bara lägga upp tre bilder och säga godnatt.
Kvällen idag har varit väldigt lugn och skön. Mycket tv men det är skönt med de ibland också.
Imorgon är det torsdag och jag hade tänkt börja med min bloggdesign. Jag hade även tänkt hinna med att redigera massa bilder och även få igång mitt sims en liten stund.
Vi får se hur det blir med det.

Nu ska jag lägga mig och sova. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll.
   0 Kommentarer     // Lidingö/Gärdet  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/4000 sek, f/2,8 & ISO200 (50mm).


Nu har det redan blivit kväll och det är snart dags för idol.

Idag är det faktiskt rätt mycket på tv. Nu klockan 20.00 är det idol och samtidigt som det är idol är det arga snickarn och efter att idol har varit är det berg flyttar in och även välkommen åter. En riktig mys kväll blir det. Efter idol ska jag försöka hinna med att göra lite svenska och so uppgifter.
Under den tid jag varit borta från bloggen har jag redigerat bilder och letat praktikplats. Det har gått sådär. Jag hoppas på några stycken som ska skicka svar imorgon. Hoppas! :)

Ovan ser ni två stående bilder från Ystad.
Det är väldigt ovanligt att jag publicerar stående bilder. Jag tycker inte riktigt om att publicera såna här i bloggen. I alla fall inte i detta format. Jag brukar ju göra två stående bilder i en bild. Tycker att det blir bättre en vad två stora stående blir. Det är min uppfattning. Vet inte vad ni tycker. Ska jag strunta i det och börja publicera med bilder i stående...? Har faktiskt några på G.

Nu blir det som sagt idol och en skön kväll framför tv:n.

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/800 sek, f/6,3 & ISO400 (70mm).


Tjena! Nu har jag varit hemma en liten stund.
Under den tid jag varit hemma har jag gosat med Laban, öppnat post och ätit god GB kola. Jätte gott.
Nu sitter jag på mitt ny städade rum. Känns så otroligt skönt. Jag hade nästan glömt bort känslan. Jag drog en repa med damsugaren nyss, känns så skönt att det är städat så att man bara behöver dra en repa med den och genast känns det renare.

Idag är jag på ganska bra humör.
Jag fick mina skolbilder idag. Såg ut som ett mongo men det bjuder jag på. Jag har aldrig blivit fin på klassfoto. Vet inte vad det är för fel med mig. Känner mig inte riktigt bekväm med såna värdelösa fotografera. Dem står bara där och säger typ nått som ska vara roligt men absolut inte är det. Jag kommer aldrig bli skolfotograf. Jag ska bli en riktig fotograf.
Nog om det. Idag hade jag tänkt redigera massor med bilder samt ladda hem massor med sims grejer. Jag ska även göra om en MVG uppgift i SO. Blev inte riktigt nöjd med den.

Ovan ser ni två till skärgårdsbilder.
Jag tycker att även dem har ser rätt sköna ut. Kanske är det för att jag älskar Stockholms skärgård eller så är det för att jag älskar att åka båt. Jag vet inte... Vad tycker du?

Nu ska jag fotografera lite bilder och därefter titta min mejl och sen söka praktikplats.
   1 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/4000 sek, f/2,8 & ISO200 (50mm).


Godmorgon. Min morgon har varit lite kaotiskt.
Jag vaknade ungefär 10 i 6 av att laban går runt här i mitt rum och jag kliver upp ur sängen och ser att han vill gå ut så jag går ner i mörkret och öppnar dörren och släpper ut han. Det var sjukt kalt ute.
Efter att han varit ute kommer han in och går runt konstigt så jag säger åt pappa att han kankse vill gå ut så pappa tog Laban på en liten promis och när han kommer tillbaka säger han att Laban har fått diarré. Det är vanligt att hundar kan få det och tydligen har Laban det. Han var lite konstig igår också.

Så jag har varit vaken sedan 6 i morse.
Hoppas att jag orkar med skolan idag. Lite typiskt eftersom jag hade bestämt mig för att sova ut så jag just skulle orka med skolan, nä så blir jag väckt och får ligga i sängen en timme och vänta på att det är dags att kliva upp och göra sig färdig.
Men så här i efterhand var det inte så tokigt. Jag satte igång sommarpratarna på svtplay, faktiskt mycket intressant historia Annika Östberg har att dela med sig av. Stark kvinna.

Bjuder på två sköna landskapsbilder igen.
Jag kan inte få nog av dem. Jag har så många som jag visar så jag kommer nog att publicera ett eller två sådana inlägg per dag nu framöver. Hoppas det är okej. Jag tycker att det kan behövas lite sommar mys nu när det börjat bli så kallt att man måste skrapa rutorna på morgon.

Nu ska jag ta på mig kläder och därefter bädda min säng och sen åka till skolan.
Jag slutar 15.15 idag, kommer att blogga när jag är hemma! ;)

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/500 sek, f/8 & ISO160 (238mm).


Nu tänkte jag bara skriva och säga godnatt. Jag är trött och vill verkligen sova nu.
Idol idag var verkligen skit bra. Andreas i Alice sjöng och jag älskar verkligen Alice och Andreas. Dem är så sjukt bra. Alice skulle kunna vinna hela skiten, inte mig emot! :)
Andreas ska helt klart vara i topp han med. Kanske 4a eller 3a.

Nu ska jag borta tänderna och därefter lägga mig. Medan jag borstar mina tänder kan väll ni tycka till om dessa mysiga Stockholmsbilder. Jag tyckte att det räckte med att skriva centrala Stockholm istället för att skriva Södermalm, Skeppsbron osv. Ni vet ju själv vad ni ser, eller hur? ;)

Godnatt och ha en fortsatt trevlig kväll. Ses imorgon innan jag dra till skolan!

Tags: Gamla Stan, Slussen, Södermalm, Djurgården.
   0 Kommentarer     // Slussen/Stadsgården  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/250 sek, f/9 & ISO200 (70mm).


Nu är det snart idag. Jag har längtar hela dagen.
Idag hoppas jag att Alice ska sjunga och jag hoppas också att hon sitter säkert om det är hon idag.
Om inte så hoppas jag också på att det ska vara Andreas annars är det bara allmänt roligt att titta på idol. Det är verkligen en av dem bättre program Sverige har.
Tänkte att jag skulle visa två sköna skärgårdsbilder innan jag beger mig till tv:n.
Dem är rätt simpla men jag tycker om dem ändå.

Mot idag, vi ses lite senare. Ska försöka hinna med att redigera lite bilder.
Måste också jobba lite skolarbete men jag hinner nog.
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/4000 sek, f/2,8 & ISO200 (50mm).Nu har jag städat klart och det blev toppen. Det var säkert 3 veckor sedan jag städade.
Det blev inte någon uppdatering under själva städningen men det kanske inte gjorde något. Det hade väll bara blivit inlägg där jag skrivit att jag snart var klar osv. Det hade bara blivit trist.
Just nu sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros och samtidigt tittar på några äckliga bananflugor som går flyger runt. Hehe... Jag hade ett jätte gammalt bananskal i min soptunna så det är därför jag har fått bananflugor på mitt rum. Jag hatar verkligen dem, jag fick en i ögat i helgen. BLÄÄ!

Ovan ser ni två landskapsbilder från min första dag i Ystad, Skåne.
Jag älskar verkligen dessa. Tycker att huset är så fint och att sista bilden blev underbar med vindkraftverken, färgerna, ljuset, landskapet och himlen. Vilken av dessa är er favorit?

Nu ska jag ladda hem lite sims grejer och därefter göra lite skolarbete.

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/2000 sek, f/5,6 & ISO400 (300mm).


Yeees! Nu är jag hemma. Skoldagen idag har varit helt fantastisk.

Vår NO/MA/HK lärare var hemma med sina barn så vi fick sluta 13.10 istället för 15.15. Hur underbart som helst. Jag är över lycklig. Det är inte alltid man får göra det. Och att det var just idag var toppen. Jag behöver verkligen all tid i världen för att hinna klart med mitt rum innan idol vid 20.00.
Jag är i alla fall överlycklig och jag ska snart ta och börja städa på mitt rum. Efter det ska jag redigera bilder, ladda hem sims grejer och lite allmänt skoljobb. Jag tänkte att jag skulle blogga under tiden jag städar.

Men nog om vad jag ska göra efter detta inlägg.
Ovan ser ni två skärgårdsbilder från turen i sommar. Jag tycker att det sista är den finaste av dessa två. Ljuset och miljön är så mysig på just den bilden. Vad säger ni?

Nu ska jag äta upp mitt äpple. Ni får ha en fortsatt skön dag.
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/320 sek, f/4,6 & ISO200 (70mm).


Godmorgon. Idag är jag sjukt trött. Vet inte om det är för att jag gjorde min SO igår,

eller om det är för att jag har jobbat så mycket hemma nu på sista tiden. Men idag ska jag bara ta med mig engelskan och matten och det är de inte så jätte mycket jobb med. Kommer att bli en riktigt skön dag.
Jag ska hinna lägga mig vid 22.30 hade jag tänkt. Får se hur det blir.

Bjuder på 4 bilder från de underbara slottet. Vad tycker ni?
Dem är tagna förra året. Nu ska jag klä på mig. Vi ses när jag kommit hem från skolan. Slutar 15.15.

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/4000 sek, f/2,8 & ISO200 (50mm).


Det blev fem fina blogginlägg idag. Jag är riktigt stolt.
Idag har det varit en helt okej dag. Mitt humör har varit på topp och skolan har varit bra. Det ända som var lite drygt var den här j.vla SO uppgiften. Jag har suttit med den tills nu. Det var så drygt att behöva söka på internet och det gjorde ju inte saken lättare att man inte hittade nått. Men nu är den gjord och jag ska lämna in den imorgon så nu är det fixat. Skööönt! Imorgon ska jag bara ta hem engelskan, matten och kankse religionen. Annars kommer nog min dag imorgon bli mycket skönare en dagen idag.
Imorgon ska jag dessutom lägga foku på mitt rum. Ni ska se det...

Medan jag sitter här med trötta ögon kan väll ni njuta av en landskapsbild från Ystad.
Jag tycker om den här så mycket på grund av färgerna. Älskar färgerna.
Vad tycker ni om bilden?

Nu blir det borsta tänderna och därefter några timmars skönhetssömn! ;) Godnatt!


Jag sprang på 19 minuter. Helt okej enligt mig.

Det var så otoligt skönt. Nu är jag jätte varm så jag ska snart ta mig en skön dusch och efter det ska jag sätta mig och fortsätta med SO. Jag kommer nog inte hinna städa mitt rum idag. Tyvärr.
De här SO jobbet tog längre tid en vad jag hade räknat med.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Återkommer senare med lite fotografier.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Nu ska jag ta Laban på en spring tur.

Det är första gången jag springer med Laban. Det är alltid min syster som gör det. Men nu tänkte jag att jag skulle göra det. Kommer att bli väldigt spännande tror jag.
Det är så skönt väder nu också, inte för varmt utan lagom. Dessutom är mitt humör på topp.

Jag återkommer när jag kommit tillbaka.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/4000 sek, f/2,5 & ISO200 (50mm).


Hej, nu är jag hemma från skolan.
Dagen idag har varit helt okej. Det var inte mina favorit lektioner men det gick rätt fort. Sista lektionen var slöjd och jag håller på att sticka. Det är så otroligt tråkigt. Det är roligt dem första 20 minuterna sen får man ont i fingrarna och lusten har fullständigt runnit ut.
Idag hade jag tänkte vara riktigt ultra kreativ. Jag ska hinna göra SO, springa, städa mitt rum och även blogga kankse 4 eller 5 inlägg. Vi får se om jag hinner med allt detta.

Ovan ser ni två landskapsbilder.
Jag tycker att det är så fint. Det är helt underbart. Jag kan inte få nog...
Hoppas det är lika för er, hehe annars kommer ni att få det tråkigt framöver. Kommer att komma en hel del landskapsbilder. Fast ni kan vara lugna, jag kommer även publicera bilder från Stockholmsskärgård samt en massa andra sköna naturbilder. Nu är det ju höst så det kommer en massa såna bilder. Även några bilder från när jag och min syster var i Klampenborg. Dem bilderna har jag inte visat en, grymt mysiga bilder.

Nu ska jag börja med SO sedan ska jag byta om och ut och springa en liten stund.
Jag skriver innan jag springer ut och springer.

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/320 sek, f/7,1 & ISO400 (108mm).


Godmorgon.
Igår fanns det inte någon tid till min blogg förutom på morgonen. Men igår så hade jag fullt upp och jag jobbade hela dagen. Jag tittade på tv och sen jobbade jag lite till och sen titta jag på tv osv. Men på kvällen så tog jag fram lite salta nötter och satt själv nere med en tänd brasa och lite arbete.
Det var faktiskt helt fantastiskt. Jag fick väldigt mycket gjort också. Skööönt!

Tänkte jag skulle skriva ett litet morgoninlägg så blir det en bra bloggdag sedan.
Vad tycker ni om bilderna? Jag älskar den bilden som man ser alla segelbåtar en och samma bild. Den tycker jag om väldigt mycket. Jag kommer också ihåg att det var så fint när jag stod där på båten.
Jag ska helt klart göra det igen :)

Nu ska jag ta på mig några riktiga kläder och sedan göra mig färdig för skolan.
Idag slutar jag 15.15 och det är en rätt skön dag idag. Bara jobba på, inga redovisningar, glosor etc.
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,8 & ISO100 (50mm).


Godmorgon. Igår blev det en bloggfri dag. Jag har väll inte någon bra förklaring.

Det ända jag kan säga är att jag och familjen var på Birsta City och shoppade lite. Jag hittade 8 tröjor på Hm och min mamma hittade 3 plagg. Det var faktiskt riktigt roligt att vara på Birsta. Jag har aldrig riktigt gillat de. Men varför jag inte bloggade igår var för att jag var lat på morgonen och sen kom jag hem sent och jag hade inte tid att blogga kändes det som.

Men idag ska jag försöka blogga lite mer.

Jag ska även hinna göra en So uppgift, göra en matte läxa, göra klart lite engelska och lite annat skolarbete. Känner att jag måste jobba på lite nu så min vecka kan vara lugn och skön.
Det skulle faktiskt vara underbart.

Bjuder på två naturbilder som jag tycker om.
När jag ser den sista bilden tänker jag på pizzakrydda. Jag vet inte varför :)
Nu blir det frukost och lite skolarbete.
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/320 sek, f/6,3 & ISO200 (168mm).


Nu har jag varit hemma en stund. Under den tiden har jag fotograferat mig själv.

Det blir en hel del bra bilder som jag ska använda till min nya design som jag ska försöka börja med snart. Tänkte att jag skulle publicera den nästa vecka. Roligt va? ;)
Bjuder på tre sköna utsiktsbilder från Kaknästornet. Bilderna är tagna i sommar då jag var där med familjen i 5 dagar. Jag längtar tillbaka. Hoppas att jag hittar en praktikplats där så åker jag ner. Ska också fråga min faster om jag får bo hos hon och hennes kille.

Vad tycker ni om bilderna då?
Nu ska jag försöka börja planera min bloggdesign tror jag.
Tags: Gärdet, Fågelbacken.
   0 Kommentarer     // Östermalm/Karlaplan  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/1600 sek, f/7,1 & ISO400 (133mm).


Nu har jag suttit och tittat på både Idol och After Dark med Babsan.

Idol ikväll var bra. Jag hoppas verkligen att Alice går vidare imorgon. Hon är verkligen min favorit. Sen hoppas jag också på Andreas Weise som jag tycker har en grym röst. Hoppas också att den ner sminkade Sebastian åker ut, han håller verkligen inte måttet. Värdelös.

Tänkte att jag skulle visa några sköna bilder innan jag går och lägger mig.
Det fick bli två skärgårdsbilder. Jag tycker att dem är väldigt fina och jag är nöjd med dem.
Hoppas ni också tycker som jag.

Ni märker kankse att mina kvällsinlägg ofta blir korta och de är för att jag inte orkar skriva.
Oftast är jag as trött när jag har bestämt mig för att skriva. Godnatt vi ses imorgon! ;)
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/4000 sek, f/2,5 & ISO200 (50mm).


Nu tyckte jag att det var dags för mig att börja publicera lite bilder från min semester.
Det känns som om det var hundra år sedan men det var för att vara exakt 69 dagar sedan. Känns för mig helt otroligt, det var så sjukt vackert. Jag längtar tillbaka redan nu. Jag och familjen kommer nog göra om det och jag hoppas att det blir snart. Det kommer dock inte bli nu till sommar för då blir det Västkusten, Göteborg, Åland och eventuellt Gottland. Sen ska jag till Turkiet i Maj 2011 och eventuellt Spanien någon gång under 2011.
Nog om vart jag ska nästa år.

Dessa bilder är några av dem första tog i Ystad.
Jag var så exalterad av alla landskap, solen, vyerna och hur fantastiskt vårt Sverige var just då när jag hade kommit ner. När jag tog dessa bilder stod jag barfota ute på en kan man säga åkermark när man odlar där? Jag vet inte, men jag stod i alla fall där med mina barfota fötter och jag kommer ihåg att det gjorde rätt ont att stå mellan alla hårda havreväxter. Jag tror att det är havre i alla fall. Rätta mig om jag har fel...
Vad tycker ni om bilderna då?

Under tiden jag har varit hemma från skolan har jag gjort en hel kreativa saker.

Jag har bland annat fotograferat några nya bilder till min bloggdesign. En del blev bra men inte alla så imorgon ska jag fortsätta att fotografera mig själv, dock inomhus. Jag har även hunnit planera lite på min bloggdesign. Hur färger och sånt ska se ut. Har faktiskt redan nu en rätt bra bild på hur det kommer att bli och det känns väldigt väldigt skönt kan jag berätta.

Nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan och titta på idol.
Efter det ska jag göra en matte läxa och därefter träna på några multiplikationstabeller. Jag suger!


Hej. Min motivation ligger helt i skolan just nu. Jag har alldeles för mycket att göra känns det som. Jag vet att det inte alltid stämmer och när det inte gör det har jag inte någon bra förklaring varför inte några inlägg blir publicerade. Dock hade jag tänkte ändra på detta.
Jag ska kommer att vara engagerad i både skolan och bloggen. Från och med nästa vecka kommer jag att ta ett stort och starkt tag i min blogg. Först ska jag bara klara av en redovisning på min skola.

Under den här tiden som bloggen fått lida har det varit en uppsatsskrivning och nu även en so uppgift som jag måste arbete rätt mycket med hemma. Men detta ska jag klara.
Nästa vecka ska jag blogga mycket och det ska vara bra. Jag ska även fixa mig en ny bloggdesign tills det. Får se hur det blir. Kanske att jag får lägga helgen på skolan men då kommer jag att ta tag i min bloggdesign så fort jag får ork och tid. Jag har några små idéer.

Imorgon när jag kommit hem från skolan ska jag fixa en lite fotografering med mig.
Jag behöver lite nya headerbilder så jag ska fixa ihop nått bra.
Nu ska jag lägga mig och sova. I det här inlägget kankse ni tror att jag ska ta en bloggpaus tills nästa vecka men så är inte fallet. Jag kommer att börja blogga redan imorgon, men nästa vecka börjar jag på riktigt.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,8 & ISO100 (50mm).


Hej. Nu är det en ny vecka och dags att ta nya tag.
Dem senaste dagarna har det vart mycket politik och mycket skolarbete och samtidigt har jag varit sjuk så min bloggning har ju blivit sådär men det ska det bli ändringar nu.
Jag har lovat och lovat inlägg dem senaste dagarna men nu när jag tänker efter så har jag väll alltid gjort det. Jag menar lovat och lovat. För nått år sedan var det ju bloggdesigner jag lovade, nu är det inlägg och videobloggar. Jag är riktigt dålig på att lova saker inom bloggen som jag uppfyller. Vet inte varför det är så just i bloggen, privat håller jag alltid det jag lovar.

Vad tycker ni om valet som var igår då?

Tycker att det var dåligt att alliansen sitter kvar. Jag hade velat ha en Rödgrön regering men sånt är livet. Nästa gång då det är val kommer jag att kunna rösta så då blir det ändringar på den saken!
Har ni förresten hört det senaste. Att alliansen nu håller på att försöka få med sig Miljöpartiet. Haha jag tycker att det är lite roligt att det kan bli såhär i Sverige. Att en regering inte har någon riktig makt menar jag.
Dem kan ju lägga fram ett förslag som dem rödgröna röstar ner. Även SD.

Jaja nog om politiken och mina löften.
Bjuder i alla fall på två sköna bilder som jag faktiskt är nöjd med.
Vad tycker ni om bilderna?

Nu ska jag slå på lite musik och sedan tanka sims grejer. Efter det ska jag göra klart min uppsats och därefter jobba lite annat skolarbete. Ha en fortsatt trevlig dag! ;)
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/250 sek, f/8 & ISO200 (70mm).


Nu är det 10 timmar sedan jag skrev.

Dagen idag har jag spenderat med min dator och min familj. Jag har tagit en skön promenad med Laban, Mamma och Sanna och även hittat några extremt bra nedladdningssidor! :)
Jag har bara tagit det lugnt idag helt enkelt.
Kom på att jag skulle ha gjort lite skolarbete idag... Men jag får jobba som en idiot imorgon och kankse att jag orkar plugga in lite i mitt lilla huvud ikväll.

Bjuder på två Skärgårdsbilder.
Det var ju ett litet tag sedan och jag tycker om dem så mycket.
Vad tycker ni om bilderna?
   1 Kommentarer     // Landskap & Vyer  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,8 & ISO100 (50mm).


Godmorgon!

Jag vaknade vid ungefär 08.55 och var super pigg. Vet inte varför men det var jag. Kanske var det dumt av mig att inte fortsätta sova men jag var så vaken att jag bestämde mig för att sätta på Nyhetsmorgon Live. Tänkte att jag skulle ha något som var igång när jag laddar hem sims saker.
Nu är det i alla fall lördag och jag ska blogga som en liten galning. Jag har jätte mycket att visa och det ska bli så otroligt roligt att äntligen få en riktigt bra bloggar dag.

Bjuder på två sköna naturbilder.
Jag är faktiskt väldigt nöjd med både bilden och redigeringen på dessa.
Tycker att dem blev så sköna i tonerna. Vad tycker ni?

Nu ska jag gå in på TSR och tanka lite fina the sims2 saker :)
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Idag eller rättare sagt igår hade jag lovat 5 inlägg på min blogg.
Tanken var att det skulle bli så men efter att jag kom hem från skolan valde jag att prioritera lite andra saker t ex som att vara med min morfar, mysa med familjen samt göra lite skolarbete.
Det kändes bara helt rätt. Sen hade jag ju tänkt lägga in ett inlägg föra middagen och även före idol men av någon anledning blev det inte av. Tråkigt!

Men imorgon/idag är det Lördag så idag lovar jag 5 inlägg och det ska jag hålla.
Jag har bilder till kanske 150 inlägg till så att få till 5 imorgon ska absolut inte vara några problem.
Nu ska jag ladda hem lite sims saker och därefter sova. Godnatt så ses vi om några timmar! :)
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Det blev inte 4 inlägg idag men det blev två.
Men imorgon blir det fler hade jag tänkte mig. Dagen idag har varit rätt så lugn.
När jag kom hem satte jag mig vid min dator och laddade hem saker till sims och efter ett tag skrev jag ett inlägg och därefter fortsatte jag ladda hem och sen efter ett tag satte jag mig och skrev på min uppsats. Jag är faktiskt väldigt nöjd med hur det blir.

Nu när klockan är så mycket sammanfattar jag bara min dag med några ord.
Det har varit jätte mysig, jag har kommit igång med bloggandet, hittat snygga saker till the sims2 och även fått hem en jätte fin stickad tröja som jag beställt :)

Godnatt och sov så skönt!
Imorgon får ni se med bilder, ska vi säga 5 inlägg...?
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,5 & ISO100 (50mm).


Hej. Det var varit väldigt rörigt dom senaste dagarna.
Jag har inte bloggat på 5 hela dagar. Det är helt sjukt! Jag mår nästan dåligt när jag tänker på det.
Men så är det att vara sjukt. Jag har varit det sedan i torsdag förra veckan och jag känner att jag inte är riktigt 100 nu heller. Sitter fortfarande och snyter mig och jag är inne på tredje påsen halstabletter.
Men jag är så frisk att jag orkar blogga igen i alla fall :)

Tror inte att det är så intressant för er att läsa om mina dagar som jag varit sjuk så jag skippar det och skriver om hur min dag idag har varit.
Och för att sammanfatta den kort och snabbt, har det varit rätt tråkig.
Vi har lyssnat på några politiskt aktiva människor och det var intressant, sen har vi bara snackat politik och det är rätt intressant nu när man har börjat sätta sig in idag.
Jag är helt säker på att om jag skulle fått rösta nu på söndag hade det blivit dem Rödgröna.
Det är helt klart dem bästa tycker jag. Min åsikt!

Bilderna ovan är två bilder jag tänkt visa väldigt länga nu.
Dessa är fotograferade för några veckor sedan och jag tyckte att det var lite tråkigt att hösten redan hade börjat sätta sina spår då men nu i efterhand tycker jag att det ska blir grymt härligt med höst.
Få sitta inne framför en sprakande brasa med en kopp choklad och samtidigt läsa en bok.
Sen tycker jag att det är skönt att ha stickade tröjor och tjocka halsdukar samt Hms otroligt snygga fuskpälsade pälsmössor! :)

Nu ska jag tanka hem lite sims saker och därefter skriva på en Svenskuppsats.
Hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg trots mitt lilla sjuk uppehåll ;)

P.S. Vad tycker ni om bilderna?
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Idag när jag slutar kommer jag att blogga det lovar jag! :)

   0 Kommentarer     //


Sorry för att uppdateringen dem senaste dagarna har varit värdlösa.
Men jag har gått och blivit sjuk. Sådär jätte roligt... Nej!! Jag har fått as ont i halsen plus att jag är förkyld och fryser. De senaste timmarna har jag suttit med min gröna filt kring halsen och en filt som min mormor hade när hon vad vid livet. Älskar dig Mormor! ♥
Det är så otroligt jobbigt att vara sjukt, jag hatar det! Man måste ha massor med kläder, äta äckliga halstabletter etc. Jag verkar inte bli bättre heller...

Nu ska jag ta fram lite skolarbete och försöka få nått gjort.
Ikväll ska jag gå på bio med min bror. Vi bokade det i måndags och tyckte inte att det var värt att boka av så jag ska gå trots min sjukdom.

P.S. Får se om jag uppdaterar med idag.
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  


Hej. Dagen idag har varit fullständigt värdelös.
Jag håller på att bli sjuk och det gör mig otroligt less. Jag har känt sedan i morse att jag haft ont i halsen men jag har liksom trott att det bara varit något för stunden men nu har jag haft ont hela kvällen och känner mig lite halvt konstig i bollen. Jag vet inte riktigt vad jag åkt på men nått är det.
Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra imorgon men det får vi se då.

Nu tänkte jag bara meddela att jag inte har bloggar pga sjukdom.
Godnatt och Sov sött. Ses imorgon!
   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,5 & ISO100 (50mm).


Nu tänkte jag börja min bloggdag.
Jag försökte att publicera ett inlägg i morse men det blev nått typ av fel så det kom aldrig upp.
Men nog om det, jag börjar bloggdagen nu istället.
Idag på skolan har vi lyssnat på en politiker och jobbat lite med engelska och svenska. Rätt skön dag faktiskt. Rätt seg också men med tanke på att vi slutade tjugo minuter i tre så är var skoldagen skön.
När jag kom hem satt jag mig vid datorn och tittade på ett avsnitt Rederiet och det är där jag sitter nu.
Jag tittar dock inte på Rederiet nu utan jag lyssnar på Robyn och funderar om jag ska gå ut och fota eller om jag ska överföra bilder från mitt minneskort och därefter redigera dem.

Medan jag sitter och funderar på det kan väll ni säga vad ni tycker om bilderna ovan.
Dem är väldigt gröna och sköna tycker jag.
Det kommer att komma med sådana bilder framöver så om ni diggar dessa kommer ni att bli glad.
Nu ska jag som sagt fundera på vad jag vill göra.

Ses om en liten stund då! ;)
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/250 sek, f/8 & ISO200 (70mm).


Sorry för dålig update men den här kvällen har jag bara tagit det lugnt.

Först tittade jag på premiären av Idol 2010 och därefter slog jag över till Sveriges nya kanal, tv10.
Där sände dem EM-kval mellan Sverige och San Marino och jag som aldrig varit sådär extremt fascinerad av oss svenskar, började verkligen bli intresserad. Jag såg nästan hela matchen och jag måste bara säga Zlatan! Han är verkligen grym.

Det gick i alla fall grymt bra för oss. 6-0 och det var enormt skön.
Faktiskt lite ironiskt eftersom jag sa för mig själv att det skulle bli 4-0 och sen när komendatoren frågade andra kommentatoren vad han skulle vilja se dem sista 20 minuterna sa jag att jag skulle vilja se Zlatan sätta 5-0 och det gjorde han med kraft och skicklighet. Sen så sa jag även att det skulle sitta fint med 6-0 och det blev ju även så till slut. Nice! ;)

Nu innan jag satt mig i sängen för att skriva detta gjorde jag klar min läxa.
Det var en rätt dryg matte läxa som jag faktiskt inte riktigt orkat prioritera idag, men jag kände att det skulle göras innan jag låg i sängen och så blev det.
Imorgon är det onsdag och jag ska även då ta hem och jobba lite skolarbete. Jag måste verkligen få till min text. Känner att jag har mycket att ge men det tar emot någon stans...

Jaja, nu ska jag dra täcket över mig och därefter njuta av några timmars skönhetssömn.
Vi ses och hörs imorgon. Bloggar på morgon. Kram och godnatt! ;=)

P.S. Bilderna är från Sandhamns Färjan, vad tycks?

   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/250 sek, f/8 & ISO200 (70mm).


Jag kom hem för en liten stund sedan.

Skoldagen idag har väll varit helt okej.
Tycker att dessa dagar är lite tråkiga men det blir kankse roligare fram över.
Nu när jag är hemma ska jag göra en läxa, jobba matematik och skriva på en berättelse. Tänkte att jag skulle ta en riktigt kreativ dag. Ska även redigera en del bilder.

Bjuder på tre Stockholms Skärgårdsbilder.
Tycker att även dessa bilder är vardagliga men ändå väldigt mysiga.
Vädret på bilderna är lite halv mulet men det hade vi bara på resan till Sandhamn ;)
Vad tycker ni om bilderna då?

Nu blir det ta kameran ut på en promis och därefter skolarbete samt ett avsnitt Rederiet.
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,5 & ISO100 (50mm).


Godmorgon!
Min bloggdag igår var helt värdelös.
Efter att jag hade skrivit mitt inlägg började jag titta på Kristallen och emellan Kristallen skulle jag äta och fixa med annat. Så på kvällen när jag skulle blogga orkade jag inte.
Jag var så enormt trött så jag ville bara lägga mig ner och sova.
Nu är det en ny dag och eftersom jag slutar klockan 15.15 idag, så tänkte jag att jag skulle skriva ett litet morgoninlägg. Det kommer ju vara tyst här på bloggen till klockan 15.30.

Bjuder i alla fall på en skön naturbilder.
Nu ska jag åka till skolan, ni får ha en enormt skön dag! ;)
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/320 sek, f/9 & ISO200 (70mm).


Hej. Kom hem från skolan för några minuter sedan.

Skolan idag har varit både dryg och skön. Vi hade skolfoto och jag hatar verkligen det.
Jag blev enormt ful på bild och jag kommer nog inte köpa några kort.
Sista lektionen var slöjd och då passade jag på att göra en grön och skön kudde som jag ska göra klar nästa lektion. Den blir så bra, kommer att passa ultra bra i mitt rum :)

Bjuder på tre bilder från Stockholms Skärgård.
Tycker att dem är rätt sköna. Vet inte vad ni tycker?

Nu ska jag gå ner och ta en huvudvärkstablett och därefter titta på Kristallen 2010 som jag missade i fredags. Hoppas er dag blir toppen.
Jag kommer att blogga vidare lite senare.

jippi
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/100 sek, f/4 & ISO320 (92mm).


Nu ligger jag i min säng och ska sova.

Imorgon är det måndag. Just nu känns det som om dagen kommer att bli seg men man vet ju aldrig.
Vi har skolfoto på skolan, jippi. Jag är alltid ful på dem bilderna så det känns faktiskt sådär men jag får tänka positivt. Dessutom är det premiär för Biggest Loser Sverige!! ;)
Jaja, nu är klockan 23.08 så jag ska ta och sova.

Men istället för att bara skriva ett tråkigt nattinlägg visar jag er två bilder från Gamla Stan.
Dessa har legat i en fotomapp väldigt länge.
Det är i alla fall två detaljbilder som jag tycker sådär om... Men vad tycker ni?

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2 & ISO100 (50mm).


Jag kom hem från min morfar för en liten stund sedan.

Vi har pratat och jag har städat lite. Det var mycket trevligt.
Efter det åkte vi till affären och därefter åkte vi hem. Nu sitter jag och tittar på bingolotto.. Det förklarar väll ganska bra hur jag känner just nu. Är otroligt uttråkad.
Om ett tag ska jag tittat på Irene Huss och samtidigt redigera några bilder.

Bjuder på två naturbilder som jag inte visat förut.
Dessa bilder är dem första jag tog den dagen jag fotograferade alla senaste naturbilder.
Vad tycker ni om dessa?
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/200 sek, f/7,1 & ISO200 (70mm).


Hej!
Igår blev det bara ett inlägg och det var för att jag hade en skön dag med min familj.
Jag åkte ju till Klampenborg som jag skrev. Det var hur mysigt som helst. Det var strålande väder och jag fick faktiskt en hel del bra bilder som jag visar nu till veckan ;)
Idag då... Jag vaknade vid 9 tiden, efter det gick jag ner och åt en as god tallrik gröt och därefter tog jag färgburken och penseln och började måla i trappen.
Det är väll ungefär sådär min dag har sett ut.

Idag tänkte jag i alla fall blogga lite mer än vad jag gjorde igår.
Jag börjar bloggdagen medan två bilder från Stavsnäs.
Bilderna är rätt så vardagliga men jag tycker i alla fall att dem är värd att visas.
Vad tycker ni om bilderna?
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,5 & ISO100 (50mm).


Hej, Nu ska jag hoppa in i bilden för att åka till Klampenborg med syrran.

Vi brukar alltid vara där på sommaren men eftersom vi inte har hunnit göra det denna sommar tänkte vi att vi skulle åka dit idag då det faktiskt är skön värme utomhus.
Under morgonen har jag målat lite i trappen och bara tagit det lugnt.
När jag kommer hem från Klampenborg ska jag redigera några andra naturbilder, men medan jag är i Klampenborg kan ju ni säga vad ni tycker om dessa bilder.

Sorry om jag skriver lite konstigt nu, men jag är så otroligt stressad.
Hehe... Syrran väntar på mig! ;) Ses senare.
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/6,3 & ISO160 (50mm).


Nu tänkte jag bara ta ett litet break från allt.
Jag tänkte nämligen sätta mig ner med min kalender och två inredningstidningar. Jag ska bara ta det lite lugnt. Känner att det behövs, även om jag inte ansträngt mig särskilt mycket dem senaste timmarna. Nog om vad jag ska göra efter det här inlägget.

Bilderna ovan är tagna i Mars och är rätt så vardagliga.
Tänkte bara att jag skulle ta tillfället i akt och tömma min mapp på lite bilder som legat där väldigt väldigt länge. Vad tycker ni om bilderna?
   0 Kommentarer     // Vasastan/Norrmalm  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2 & ISO100 (50mm).


Nu är jag hemma från skolan.

Idag var det faktiskt en otroligt skön dag. Började med att vi hade två timmar SV/SO och efter det var det bild, matte och sen slutade vi med idrott.
Jag har alltid hatat idrott men nu på slutet har jag börjat digga det hårt. Vi springer varje måndag och fredag vilket jag tycker är väldigt skönt att göra på skoltid.
Jag rör ju liksom inte på mig så mycket när jag är hemma så då är det grymt att man få göra det på skoltid. Dagens lektion var riktigt skön. Jag förbättrar min tid för varje gång! ;)

Bilderna ovan är två bilder från skogen intill mig.

Det ni ser är någon typ av växt som nästan liknar murgröna, jag vet inte vad det är men jag tycker den gör sig otroligt nice i bild. Eller...?
Den sista bilden ser ni bara denna växt suddigt i underkant.

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter titta på ett avsnitt Rederiet.
P.S. Nu är det heeeeelg! Galet skönt.
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/500 sek, f/7,1 & ISO125 (214mm).


Nu är det ju morgon och jag är lite halvt seg men jag bloggar ändå.
Tänkte att eftersom det är så lång tid innan jag kommer hem från skolan varje vardag, så tänkte jag att jag skulle försöka att uppdatera varje morgon. än så länge har jag bara gjort det igår och idag men jag tänkte försöka göra det hela nästa vecka.
Den här morgonen har varit helt okej. Vaknade 06.30 och låg och tittade på aftonbladet.se tills jag bestämde mig för att bädda sängen och ta en snabb dusch.
Nu känner jag mig lite seg men ändå fräsch.

Vad tycker ni om bilderna då?

Det är två bilder som jag tagit från Kaknästornet. Vet inte riktigt vad platsen heter men det måste vara någon typ av hamn eller nåt sånt.
Någon som vet vad det är för något? Hehe... Lite tråkiga bilder kanske.

Nu ska jag göra mig klar för att åka till skolan.
Ha en grymt skön dag, vi ses när jag slutat skolan (14.00).
   0 Kommentarer     // Lidingö/Gärdet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/500 sek, f/8 & ISO160 (300mm).


Efter att jag tittat klart på Kvalster var jag lite halvt less, men jag städade ändå.

Så idag blev det äntligen fint på mitt rum igen. Äntligen fräscht och blåst.
Tycker att det är så skön när det är fint och rent på veckorna när skolan är igång.
Under kvällen som gått har jag tittat på Välkommen Hem, Vad blir det för mat och lite andra trista program. Har helt enkelt bara tagit en skön torsdag.

Nu ska jag gå och borsta mina tänder.
Medan jag gör det kan ni ju ta och titta in dessa tre bilder. Vad tycker ni?
P.S. Godnatt och sov otroligt härligt!
   0 Kommentarer     // Skärgården  

Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,8 & ISO100 (50mm).


Nu har jag kommit hem från min skola.
Det är ganska soligt ute och jag har ont i min huvud.
Tänkte att jag bara skulle ta det lugnt nu en timme fram över. Tänkte äta en smörgås och titta på ett avsnitt Kvalster. Efter det tror jag att jag ska städa på mitt rum. Eller tror, jag hoppas att jag orkar...
Vad tycker ni om bilderna ovan då?
Det har ju blivit en hel del naturbilder och alla ser nästan likadana ut enligt mig men eftersom jag aldrig kan få nog av gröna bilder visar jag gärna fler.

Skriver lite mer när jag vet vad jag ska göra exakt.
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/500 sek, f/8 & ISO200 (263mm).


Nu så här på morgon kvisten tänkte jag att jag skulle bjuda på två utsiktsbilder.

Bilderna är tagna från Kaknästornet och det ni ser på bild är Djurgårdsbrunnsviken med båtar längs Gästhamnen och sen den sjukt fina naturen som Djurgården har att erbjuda.
Jag tycker att bilderna är rätt sköna. Vad säger ni?

Nu ska jag gå ner och göra mig klar för att åka till skolan.
Bara en lite sak. Det här inlägget är inlägg 1600, lite roligt tycker jag ;=)
   0 Kommentarer     // Djurgården/Skansen  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/500 sek, f/8 & ISO200 (190mm).


Jag har gått och blivit en gammal gubbe som blir trött och tråkig väldigt tidigt.

Just nu sitter jag och nästa sover. Vilket jag tycker är väldigt trist. Jag hade kunnat sitta och redigera bilder eller nått annat kreativt men nej! Det är jag alldeles för trött för...
Men jag bjuder i alla fall på tre bilder till er som inte är trötta och har tid, lust och ork att kolla.
Det är bilderna på Kaknästornet. Detta är dock bara själva Kaknästornet och inte den fantastiska utsikten den har att ge. Dem bilderna kommer att publiceras lite längre fram.

På Ikea idag köpte jag inte så mycket men det blev en ram, väckarklocka och en lampskärm.
Sedan köpte jag lite saker till min filofax på Kontorsvaruhuset i Sundsvall.
Nu blir det lite Rederiet och skönhetssömn. På återseende imorgon! :)
   0 Kommentarer     // Lidingö/Gärdet  


Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II.
1/500 sek, f/2,8 & ISO100 (50mm).


Förmiddagen har bara varit lugn.
Vet inte riktigt vad det tagit åt mig. Känner mig liksom inte kreativ så jag har i princip inte gjort någonting förutom att titta på Rederiet, gå promenader med Laban och bara suttit och chillat.
Nu om en stund ska jag in till Ikea, får se om jag får någon inspiration att göra nått när jag kommer hem. Jag hoppas start på det. Behöver verklige få mitt rum städat nu.

Bjuder på tre sköna naturbilder.
Jag tyckte att den här naturfotograferingen jag gjorde blev väldigt lyckad.
Många bilder blev exakt som jag ville att dem skulle bli. Alltså gröna och sköna, hehe...

Nu ska jag gå och byta om så vi ses när jag kommit hem från Ikea.
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 450D + Sigma AF 70-300mm f/4.0.
1/400 sek, f/8 & ISO200 (133mm).


Godmorgon på er!
Igår var jag så sjukt trött när jag kom hem så efter Fångarna på fortet och lite annat gick jag och la mig i sängen och somnade. Och eftersom jag somnade så tidigt vaknade jag klockan 8 vilket är skönt nu när jag har en hel del att göra idag ;)
Under tiden jag varit vaken nu har jag tittat bloggar och lyssnat på musik.
Nu ska jag titta klart på ett avsnitt av Rederiet.

Vad tycker ni om bilden då?
Tagen på väg ut till Sandhamn.
   0 Kommentarer     // Skärgården