Tre sköna bilder som jag tog vid Söder för några veckor sedan...
Canon EOS 450D + Canon EF 50mm f/1.8 II + Graduerat Gråfilter ND2.
Slutartid 1/90, Bländare f/1,8 & ISO 100 (50mm).Det har varit otroligt dåligt med uppdatering här på bloggen!!

Jag har inte känt att jag varit speciellt motiverad till att varken fotografera eller blogga när vädret har sugit. Jag har inte rört min kamera på över en vecka och det har därför resulterat i att jag inte har några nya bilder att visa idag. Därav tre naturbilder från Södermalm.
Nu har det dock börjat bli plusgrader och soligt så jag funderar på att fotografera lite imorgon efter min springtur. [Dags att få sig fit till sommaren nu...]!

Imorgon tänkte jag börja blogga igen. Kommer dock att fortsätta visa bilder från Stockholm innan jag hunnit fixa fram några andra bilder. Men det kommer nog att bli bra med det! ;)


P.S.
Måste bara avslöja en enormt rolig grej som har hänt under tiden jag har varit borta. Eller ja... Det är inget som har hänt en men snart kommer det att ske.
Det som hänt är att jag har konstaterade att jag kan sälja en lite del av mina aktier och därav få pengar till en Canon EOS 5D Mark II som jag så jätte gärna vill ha!!! ;)

Dessutom tycker pappa att det är bäst att slå på stort nu när jag snart ska börja i gymnasiet och förhoppningsvis gå med inriktning fotografi.
Kommer eventuellt att köpa kameran i Juni eller så blir det före om jag lyckas sälja min kamera.

Ses imorgon!! ;)
Camilla Österlöf Photography:

sv: Samma här! Jag tog en bild idag, och det kändes till och med konstigt att hålla i kameran, haha.Ja, här har det börjat smälta bort, men än är det mycket kvar, blä! ;)

Kommentera inlägget här: