Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM


Tänkte bara säga att bloggningen kommer att upphöra fram tills på fredag!!
Håller på att göra en ny bloggdesign och den kommer troligtvis ta hela veckan och jag har inte några bilder jag kan visa er under tiden... Föruom dessa tre som jag visar nu! Men nu vet ni andledningen. Kommer dock bygga hela designen på min riktiga blogg så för den som är intreserad kan ju spedera tiden med att se vilka framsteg designen tar...

Godnatt så ses vi på fredag igen!!
Nu vet ni att jag kommer vara online på blogg.se hela veckan man jag kommer inte kunna blogga förens på fredag då jag har hunnit fotografera några nya bilder...
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.8 II


Nu var det 10 dagar sedan jag bloggade!! Hela 10 dagar!!
Men jag har helt enkelt inte haft någon tid. Har spenderat min största tid på skolan samt min nya inredningsblogg klockisliv.blogspot.com!! Älskar att blogga på den! Det blir snygga inlägg, lätt att publicera fler inlägg per dag, simpel design och dessutom får jag skriva dagligen om nått jag gör varje dag, det vill säga inreder!!
Det har och är väldigt mycket att göra nu i juletid! Granar har hämtats och julpynt ska upp här och var men nu börjar det ta sig så nu kan jag fokusera lite mer på min fotoblogg!

Dessa bilder tog jag igår eftermiddag då mamma och pappa var ute i trädgården och fixade!!
Vi har fått SNÖÖÖÖÖ!!! Det är inte så många som har fått det än men vi har det. Den kom natten till söndag så det blev en riktig mysig första advent. Dock kunde vi inte baka lussebullar så det får vi göra nästa helg!
Åååh!! På torsdag börjar årets Julkalender! Det spelar ingen roll hur gammal jag blir, julkalendern kommer jag kolla på en då! Det är stämmnigsfullt och bara så jul!


Nu ska jag uppdatera min inredningsblogg och därefter ska jag börja sätta ihop en juldesign till bloggen! Efter varje blogguppehåll känner jag för en förändring, lite fallande snöflingor och lite myspys!! :)
Skriver kanske lite senare... Har inte hunnit fotografera mer snöbilder och Ystadsbilder känns lite fel i tiden nu..
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Sitter och tittar på idol... Jag är sjuk.... Har jullängtan.... Imorgon ska vi julpynta i huset plus att vi ska åka in och sen när stadens gran och juldekorationer tänds!! MÄKTIGT.
Visar mer fina bilder imorgon!!

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM


Idag har jag bara känt att jag vill ha sommar igen!! Det har viserligen varit soligt men det är ändå inte samma känsla. Blir galen på att man inte får bestämma själv!!!
Dock längtar jag till vintern... Men den får inte komma än för jag har inte hämtat mossa och granar än...
Nu måste jag sova, jobbig vecka som sagt!
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.8 II


Den här veckan är lång som alla andra!! Jag kommer blogga på som vanligt men det kommer som sagt inte bli lika mycket text utan jag föredrar att visa bilder mest. Dessa bilder är jätte härliga.
Idag när jag gick hem från bussen kände jag att jag ville ha sommar!! Allt är så enkelt, man kan bara gå ut!!
   2 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Sitter och spelar alfapet med min bror. Känner att jag bara vill ligga lågt och ta den lugnt den här helgen. Inte överdrivet mycket bloggning utan bara chill. Hoppas ni har en bra helg för det har jag!!

Trevlig kväll!!

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Kör lite på samma spår idag också... Mindre text och mer bilder! Känner att det börjar bli lite vinter ute nu så jag måste ju börja publicera mer bilder som jag har redigerat. Blir ju lite konstigt att visa sköna Gotlandsbilder mitt i vintern, så nu måste jag skynda mig känner jag :)

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS


Orkar inte skriva en massa idag så jag visar bara bilder... Hoppas det är okej. Är rätt trött och vill inget annat än att ha helg. Skoldagen har gått toppen. Ikväll blir det lussebullar och mjölk och bara chill.

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Åååååh gud vad jag vill tillbaka till Gotland!!! Redan nästa sommar vill jag dit!!
Men när jag tänker på att vi kanske kommer att vara i Västkusten en vecka bland härliga göteborgare, fina fiskebåtar, härliga klippbad och få vara ute i skärgården på en Ö i en hel vecka!! Då vill jag hellre dit än till Gotland igen. Dock skulle jag vilja vara borta tre veckor. Först Gotland en vecka, sedan Ystad och sist Västkusten. Det vore awesome!! Eller hur??!!

Nu ska jag snart äta lövbiff med familjen. Kommer bli grymt. Sen ikväll blir det lussekatter och Bron.

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Den här veckan känner jag mig enbart trött och vill bara ha helg.
Vet inte varför men jag bara gör det... Imorgon är det onsdag och därmed snart helg, jag är över lycklig över det. Till helgen ska jag enbart ta vara på all tid. Jag ska sova ut!!! Göra det jag vill långt in på natten och vara riktigt kreativ. Sen måste jag ta mig i kragen och göra lite skolarbete. Det är nu eller aldrig, jag går för skjutton på gymnasium, det gäller att ta eget intuitiv och det måste jag bli bättre på.

Nu ska jag ta en snabb dusch sen blir det sängen. Hoppas att jag är piggare imorgon.
Vill som sagt inte att detta ska gå ut över mina vänner. Ha en trevlig kväll, skriver och visar fler bilder från Högklint imorgon när jag har slutat. Det vill säga efter 15.55.

Canon EOS 450d +  Canon EF 50mm f/1.8 II


Hejsan, nyss hemkommen från skolan och IKEA.
Känner mig rätt slut. Har varit trött hela dagen av någon anledning. Hoppas att jag är pigg imorgon iallafall. Känner att jag inte vill att min trötthet ska gå ut över mina kompisar... Dock var dom lika trött idag :P
Idag måste jag plugga lite till ett historieprov vi har imorgon. Det kommer nog gå bra, kanske inte världens bästa resultat men godkänt blir det.

Nu ska jag titta på rederiet och vara ta det lugnt. Känner att det är en sådan dag idag.
Fortsätter blogga på här under dagen så titta in igen lite senare...  ;)

Canon EOS 450d + Canon EF 50mm f/1.8 II


När detta publiceras sitter jag på en seg mattelektion och förmodligen vill resa bort!!
Längtar som en galning till Åre. Dock vill man ju inte att julen ska gå för fort.
Aja, en sak är säker... JAG SKA TILLBAKA TILL YSTAD! Nu i sommar blir det troligtvis turkiet, Västkusten och Stockholm möjligt att det blir London också... Men året efter skulle det inte sitta fel med två veckor i Ystad.

Skriver och visar fler bilder när jag kommer hem.

P.S. Svarte Strand är min favorit i Ystad, kanske för att Wallander bor där..

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM


Tänkte avsluta bloggdagen med hel andra veckofinalen i bilder. Det blev en hel del bilder.
Bloggar imorgon. Då blir det ett rejält gäng med Ystadsbilder!!
   0 Kommentarer     // Diverse Fotografier  

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.8 II


Oooops! Det här lovet har det inte funnits någon blogglust.
Har enbart lagt all tid på min inredningsblogg. Tycker att det är ett roligt projekt och det tar inte lika lång tid som att blogga här.. Dessutom har bloggningen där bara gått av sig själv. Jag har inrett största tiden av veckan så att fota det jag gjort och blogga om det har gått väldigt fort.

Men nu är det snart måndag igen så snart kommer man väll in i vardagen igen.
Då blir det enklare att blogga här... Dock kommer jag dagligen att blogga där. Har två bloggar nu..

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50mm f/1.8 II


Idag har jag enbart prioriterat den lantliga bloggen och tvättstugan.
Har faktiskt hunnit måla taket en gång och golvet en gång. Känner att det börjar bli klart nu, hyper glad för det. Äntligen fick jag igenom målningarna. Pappa har alltid snackat om att golvet kommer att gå sönder, men i själva verket visste han inte om det gick eller inte. Och det gick och det blev skit bra!!

Imorgon ska jag inte bara prioritera den lantliga bloggen.
Har lite skolarbete som jag tyvärr också måste göra. Och där emellan ska jag försöka blogga lite på den här bloggen, det är ju trots allt den här bloggen som är min riktiga blogg och det är ju det här som är min grej.


Slutar den tisdagskväll med en drös sköna höstbilder från grannens häck.
Som sagt, imorgon ska jag försöka uppdatera mer än ett inlägg som det blivit de senaste dagarna.
   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet