På fredag tar mitt sommarlov slut... Jag är smått deprimerad eftersom jag ogillar hösten och vintern men eftersom jag inte kan göra nått åt det så får jag göra nått åt min livssituation. Jag har bloggat på blogg.se i över 4 år... Jag har gjort ett flertal designer men aldrig någon jag verkligen fastnat för och fått mig att bli taggad att blogga varje dag. Därför tänkte jag testa vingarna på fredag genom lanseringen av Colin.se! Jag har redan förregistrerat mig så på fredag när Colin.se lanseras blir mitt nya bloggnamn sebastianbergstrom.colin.seser verkligen fram emot att börja blogga där, har gjort de i snart en vecka! Vet inte om jag är en bloggare i grunden men de ska jag försöka ta reda på genom min nystart på Colin.se. 
 
Min blogginriktning av varit lite sådär på sista tiden den med... Min nya inriktning kommer naturligtvis vara foto eftersom jag är en fotograf, men jag kommer inte göra det så prydligt och snyggt som alla andra kända fotobloggar! Jag gillar det enkla... Jag föredrar en med Instagram-liknande blogg. Mer vardagliga bilder men med sköna toner och filter. Naturligtvis kommer det bilder från semestrar och landskap från Skåne, men jag gör det med en touch av Instagram. 
 
Hoppas ni vill följa med på en riktig flygtur, på fredag avgår planet som ska ge svart på vitt om jag är en sann bloggare eller om jag är någon som vill vara en i mängden.
 
God natt.
 
P.S. Mitt bloggarkiv här på blogg.se kommer naturligtvis sparas! Jag är stolt över mina 4 år här på blogg.se! Jag har haft en väldigt rolig och samtidigt jobbig bloggtid här. Att alltid veta att man skulle ha bloggat... Att man inte uppskattar de få som tittar in här, till den grad ni är värd. Aja... Vi får som sagt om vingarna bär, på Colin.se.
   0 Kommentarer     // Bloggrelaterat  

Käkar sommarlovsfrukost, stor och sen frukost. Vakande vi 9.30 och hoppade på cykeln och drog ut i skogen för att plocka blåbär, fick ihop ganska mycket! Räcker till två frukostar :) Bloggen har inte blivit uppdaterad och de beror på att jag har varit och badat, åkt till Sthlm och tagit de lugnt i skärgården i flera dagar, sen har jag bara inte haft lust. Har dock inte hänt så mycket sen senaste inlägget, jag badar varje dag (har grymt mycket vatten i örat), Chillar runt och reparerar en gammal fotölj som jag fyndade på loppis för 250 spänn! Mitt liv just nu. Ska dock bättra mig... Ett inlägg per dag tar inte så mycket på krafterna :P

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder