Ligger och funderar om jag ska dra ut på en joggingtur.. (Gick hem eftersom jag hade så ont i huvudet med efter några verktabletter mår jag okej). Jag har kört på 3st joggingpass i veckan sedan förra veckan så jag känner att jag inte kan skippa det nu.. Dessutom tänker jag på att man måste ju se prima ut till sommaren! Så vi kör en joggingtur! Tummen upp på snygg mage till sommaren!

   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Det blev en till solig dag! Peppa! Hoppas det smälter mycket idag! Idag är det skola till efter fyra sen ska jag ta en joggingtur och senare redigering av vårbilderna jag tog i lördags och dom jag tog igår! Tummen upp. Nu är det lunch på skolan sen ska vi på någon föreställning i stadshuset..

   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Min feber har avtagit så imorgon blir det skola vilken ska bli kul! Imorgon hoppas jag på fortsatt soligt väder för då kör vi på en joggingtur och en skön promenad i skogen med Laban. Fick förresten en hel del väldigt sköna vårbilder idag! Det har börjat smälta bra nu och det gillar vi. Ska lägga in dom imorgon så får vi se om jag hinner redigera några bilder och visa under dagen.


   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Är hemma med feber.. Känner mig inte så taggad men det kanske vädret kan kirra?! Det är sol och det smälter för fullt. Hoppas innerligt att det börjar på riktigt snart! Jag vill ha vår.

   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

Vi hade friluftdag idag så jag och en polare har varit på en ridgård och ridit! Det var trevligt! :) Nu ska jag trampa ut med Laban och efter det blir det en varmdusch! Ska även sätta mig ner och redigera vårbilderna jag tog i lördags.


   2 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Avslutar min grymma helg med jordgubbar och Ben & Jerry's - Chocolate Fudge Brownie! Bästa glassen i världen!! Ser även på Wallander, kan det bli bättre liksom? Imorgon är det friluftsdag på skolan så jag och en polare ska rida, hahaha!! :D Aja.. Imorgon ska jag redigera alla sköna vårbilder som jag tog igår, det blev en hel del! Även i Sundsvall har det börjat bli lite vår!! Pepp! Tummen upp!


   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Äntligen fungerar det ätt blogga genom mobben! Jag har haft appen sedan den släpptes men den har inte fungerar tills nu? Är grymt att men nu kan blogga ständigt i mobben! :)


   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Gud vad jag längtar tills man får trampa runt i Gamla Stan och plåta sköna fasader och gamla damer och herrar i de smala gränderna.Här är bilder som jag trodde var mina första vårbilder men igår var det snöstorm och idag snöar det igen.. Känner mit lite desperat efter vårbilder nu! Jag är så less på alla tråkiga vinterbilder och den gråa vardagen. Jag vill att det börjar smällta och slå ut lite trevliga växter som man kan fotografera och visa.. Men det börjar väll snart (hoppas jag), det är ju ändå snart slut på februari och i mars brukar det väll ända vara lite vår?
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  


Grammis 2012 avslutades precis. Jag satt och tittade på hela.. Många har man aldrig hört talats om? Dock blev jag glad att Veronica Maggio vann två priser samt att jag åter igen fick se Amanda Jenssen tillbaka på scen!! Med en ny låt och ny stil. Gillar den skarpt. Nu blir det skönhetssömn. Sovmorgon nästa.


Det är en rätt tråkig period utomhus nu. Man vet inte om det är vår eller vinter. Det finns inget trevligt att fotografera, de mesta blir bara tråkigt och värdelöst. I söndags fick jag några fina bilder men eftersom man inte blir speciellt pepp av att ta 4 av 10 bra bilder så gick jag in... Försökte föra över dom på datorn tidigare idag men min macbook var full. Men nu har jag tömt den på över 6000 bilder så nu finns det 126 GB ledigt!! Imorgon ska vi få våra Macbook Pro:s på skolan! Kommer bli grymt att kunna blogga, twittra och annat trevligt på den under skoltid samt bussresor och så! Älskar Hedbergska. Vi är den ända klassen som får Macbook Pro.. Känner mig stolt. Även fast jag redan har en men ändå.


Hej och välkomna till min nya blogg!! Nu ska min inriktning vara mer fokus på bilder och mindre på text. Det känns galet skönt faktiskt. Jag inbillade mig att jag var tvungen att uppdatera med mycket text i mina inlägg men det behövdes inte, det är ju ändå bilderna jag vill visa. Sen att jag skriver av mig lite smått om vad som hänt på dagen eller om vad som kommer ske är en annan femma.
   1 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  
JanuariFebruariMarsAprilMajJuniJuliAugustiSeptemberOktoberNovemberDecember


   0 Kommentarer     //
JanuariFebruariMarsAprilMajJuniJuliAugustiSeptemberOktoberNovemberDecember


   0 Kommentarer     //
JanuariFebruariMarsAprilMajJuniJuliAugustiSeptemberOktoberNovemberDecember


   0 Kommentarer     //
JanuariFebruariMarsAprilMajJuniJuliAugustiSeptemberOktoberNovemberDecember


   0 Kommentarer     //