Har käkat en grym middag, tagit ett kvällsflyt och varit ute med Laban. Nu blir den en skön avslutning med glass och filmen Gränsen. G o d N a t t !

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Idag är de riktigt varmt! Man njuter som en galning. Jag och Simon drog iväg på en loppis i Galtström, de var de bästa jag gjort på länge. Hittade en grymt snygg fotölj som jag letat efter ett bra tag nu. Men nu blir de som sagt stranden.

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  
De få sommardagar som vi fått har vi även hunnit med en sväng ut i skärgården. Badat i havet för första gången för i år, grillat, promenerat på klipporna och exponerat solen i mängder. Vi tog även en sväng förbi Skatan och käkade kulglass. 

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Vet inte om jag har presenterat min skönhet så bra men här är hon iallafall. Hon har varit min sedan i våras och jag är stört kär. Vi glider igenom vardagen som på en räkmacka, jag kommer aldrig lämna denna förtjusande dam. Hon kommer flytta med mig till Stockholm och vi kommer glida ner längs Götgatan lyckliga som få!

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

De senaste dagarna har sommaren faktiskt varit närvarande, de har varit relativt fint väder och man har kunnat bada och haft de skönt. Det har blivit några kvällsdopp och några bad på dagarna, dock inget morgondopp än. Ett måste innan sommaren är slut!

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Blandade bilder från Kreta. De senaste dagarna har jag lagt all fokus på mitt rum, de har gått från ett gröntrum till en skön lägenhet på söder! Fylld med retromöbler och diverse sköna prylar.

   0 Kommentarer     //

Ikväll har jag och min bror har tagit två långa sköna kvällsfytningar i kvällssolen. Man känner verkligen att sommaren äntligen är här nu på riktigt! Bra Sverige! Äntligen!

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Käkade en god frukost på balkongen i morse! Vaknade tidigt så jag fick lite tid för mig själv. Passade på att se uppdrag granskning om SJ, riktigt intressant. G o d N a t t !

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Låt mig presentera Bengt! Han är en riktig klippa. I början var han lite skygg men nu simmar han runt och har det bra. Han gillar dock inte att bli fotograferad. Jag har dock funderat på om jag ska köpa en Doris eller en Bertil, så han kan få en kamrat, men vi får se...

   0 Kommentarer     // Djurliv,   Mitt liv i bilder  

Äntligen är sommaren här! Nu kan man ligga på stranden och sola, bada och bara ta det chill! Har velat göra de i flera veckor men först nu kan man de :)

   1 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Ligger i sängen och surplar lite te innan jag ska sova. Idag har jag köpt min guldfisk Bengt! Tyckte dock att han blev lite ensam i akvariet, så imorgon ska jag köpa en Doris. Här är min nya stol förresten... 175 spänn!

 

   2 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  
G o d  M o r g o n ! Jag vaknade 07.30 och låg och drömde i en halv timma innen jag klev upp och gick ner och gjorde frukost. Min första riktiga frukost på år och dagar, om man bortser från Kreta. Jag får aldrig i mig frukost, det blir alltid vid lunchtid som jag äter något, eftersom jag vaknat vid 10, 11, 12. Men idag lyckades jag. Vattenmelon, jordgubbar, svartvinbärste och en bra film. Riktigt skönt att vara vaken före alla andra.

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Dagen började med regn som den har gjort sen vi kom till Sverige i lördags, men nu är den äntligen i Sundsvall igen. Därav min fotchock.

 

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Imorgon ska jag köpa en guldfisk, eller ja, den arten heter inte guldfisk egentligen, men för mig gör den de! Han ska iallafall få namnet Bengt. Tror de kommer bli ett passande nämn på en guldfisk. Sen i framtiden vill jag ha en hund eller en son med namnet Bosse eller Ernst. Så nu vet ni de! :)

 

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Har en riktig favoritplats i vår villa som jag ofta spenderar sköna sommartimmar. Platsen är min balkong. Där kan jag sitta själv på en gammal ryamatta och äta jordgubbar & dricka te. Perfekt plats att läsa på eller bara sitta och lyssna på vattenfallet och fåglarna, lite poetiskt...

 

   0 Kommentarer     // Instagram,   Mitt liv i bilder  
Allra sista dagen på Kreta passerade vi en skylt som satt på en vägg, vid ett hotell som var mitt emot mitt, kände mig tvingad att avblida den! Haha... Ser ni? Klart ni gör! Måste även tilläga att under min visstelse på Kreta under en vecka, såg jag högst två poliser, en brandbil långt upp i bergen & ingen ambulans. Så när jag såg den här bilden kände jag lite osäkerhet. I Grekland kör dom bilar som idioter... Övergångställen har dom inte hörttalas om, även fast de finns lika många som i Sverige.
 
   0 Kommentarer     // Stilleben  
Ikväll har jag ätit gott och bara tagit det lugnt! Spenderat stor del av kvällen framför datorn, håller på att slutföra min sommardesign, har dock kört fast lite... Vet inte hur jag ska göra med inläggsrubriken eller hur jag ska göra med kommentarfältet, men de kommer jag nog på inom kort. Nu blir det en kvällspromenad i det mörka med Simon och Laban.
 
   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  
Vi kom hem från Grekland på lördagskvällen! Både roligt och tråkigt... Att vakna till regn varje dag sedan man kom hem var väll inte riktigt vad jag hade hoppats på, men vad kan jag göra åt de. Ser även ut som om de ska regna hela veckan fram tills på lördag, medan de i Grekland bara blir varmare och varmare! Hoppas dock att sommaren kommer snart! Jag vill bada, cykla, sola, fixa i trädgården, vara med vänner, käka jordgubbar, instagramma som en galning & miljarder andra ting!

Dags för en ny design och en nystart här på bloggen. Eftersom det är sommar och jag inte spenderar så lång tid framför datorn, ska jag börja blogga minst 1 inlägg per dag iallafall. Det finns alltid tid om man vill... Har inte riktigt fått till blogg.se-app en men jag hoppas de kirrar sig framöver. Men som sagt, 1 inlägg varje dag (minst). Nu ikväll ska jag göra färdigt min design sen kör jag imorgon!!
 
 
   0 Kommentarer     // Bloggrelaterat