Hej! 
Blogg.se har ju uppdaterat designen på hemsidan, så min blogg.se app fungerar inte!! Smått irriterade eftersom det är enbart genom den som jag bloggar på min blogg nu för tiden... Men nu eftersom det inte går att blogga via appen, måste jag blogga via hemsidan. Uppdateringen är dock bra! Gillar att man kan välja position, lägga till taggar, lättare att lägga upp bilder, bättre när det gäller att svara på kommentarer. Ja för att vara ärlig den bästa uppdaterigen dom någonsin gjort!! Dock får den bara 4/5 eftersom dom inte har fixat appen!
 
Imorgon bär det av!! Jag har längtat som en galning!! 
Vid typ 22.00 eller 23.00 drar vi ner till Stockholm, blir en grym nattresa som jag älskar! Läsa bok, lyssna på musik, instagramma och massa annat, mitt i natten! :) Planet går 07.05 från Arlanda, mot Grekland! Kommer bli en av de bästa veckorna i livet!! Fotografera massor, bada, sola, shoppa, allt kommer bli grymt, förutom uppdateringen här... Så till er som vill se bilder från Kreta under min vistelse där får följa mig på Instagram. Jag heter SEBASTIANSIXTEN. Kommer lägga upp bilder på IG så fort jag får tillgång till internet. Till er som inte har IG, ni får vänta tills jag kommit hem. Kommer bomba bloggen, min instagram och min tumblr med bilder från Kreta hela sommaren! :) 
 
Så, nu vet ni! Bye Bye Sverige! 
   1 Kommentarer     // Gamla Resor  

Glad midsommar!! Idag har det varit en heldag med grannarna. Vi började på berget vid 12 tiden, med silltallrik, sen har det bara fortsatt. Ätit massor med jordgubbar och god mat! Idag har de verkligen varit sommar! :)

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Direkt när jag klev upp och möttes av solen genom fönstret kände jag för jordgubbar och te, så de var bara att hoppa på cykeln och cykla till affären och köpa! Sen blev de svartvinbärste, en favorit, och jordgubbar på terassen i solen... Tummen upp! :)

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

I lördags var hela familjen i tidningen!! Riktigt roligt! Dom hälsade på på måndagen och reportaget var med i tidningen lördagen samma vecka! Det var kul och givande att ha tidningen på besök, fick beröm och mycket bekräftelse och creed! Hoppas alla har läst tidningen om inte så får ni lite bilder på hur de såg ut i lördags! :)

   1 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Dagarna i Åre har varit helt underbara! Sol, jordgubbar, bad och sköna samtal. Vi var på ägarträff och de var väldigt givande! Vill redan nu till nästa ägarträff! Åre var riktigt chill på sommaren också! Vi är alltid där minst 2 veckor under vintern och då är de på topp men de var de även nu :) Åre är fan det bästa jag vet efter Sthlm, Åre delar andra platsen med Gotland och Ystad!

 

   1 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Igår bokad vi flyg och hotell till Kreta den 30 Juni!! Vi skulle åka till Teneriffa den 19 Juni men vi flyttade den resan till hösten istället. Blir lite väl mycket resande på kort tid, nu Åre och på söndag Stockholm. Är iallafall väldigt taggad, varma stränder, dyka, snorkla i turkost vatten med en sikt på 30 metersdjup och massa sköna fiskar och alla fina hus, gator, god mat och allt att fota... Ja... Shit! Kommer bomba Instagam och bloggen med bilder! Sist jag var på resandefot utanför Sverige var 2010 då vi var i Köpenhamn men då vi verkligen var utanför Sverige för 2006 så 6 år sedan! Kommer iallafall bli grymt!

   1 Kommentarer     // Gamla Resor  

Tidigare idag var jag fett duktig och bakat mängder med bullar! Enligt receptet skulle de ta 2 timmar, men för mig tog de 4 timmar. Dom blev iallafall riktigt goda och jag har redan ätit 3 stycken :)

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

I lördags tog jag och min syster en 5 kilometers löprunda på 30 minister, efteråt sprang vi ner till vattnet och hoppade i! Därmed de officiella första badet för i år! Det var enormt skönt att springa ut i vattnet, varm från topp till tå, dyka ner i ett lagom kallt vatten, ja ni förstår... Grymt skönt!! Dock är det inte riktigt så varmt så man kan bada men det går att svalka sig utmärkt efter en löprunda. God natt! Imorgon ska jag baka hamburgebröd och bullar.

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Hej. Det har hänt väldigt mycket de senaste tiden. Det har blivit juni, jag har fått sommarlov och jag har fotograferat som en galning. För er som följer mig på instagram vet att jag dagligen är aktiv där. Idag har Sundsvalls tidning varit på besök, vi kommer vara med i tidningen på lördag, spännande! Nu ska jag och brorsan träna sen blir det en skön kvällstur med cyklarna! :) Berättar mer om vad som hänt i juni senare ikväll.

   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet