Fortsätter min terapi-dag med te och lite jobb. Det är faktiskt första gången jag dricker te... Valde jordgubbste, tyckte de kunde passa nu när de bara är 10 dagar kvar till sommarlov!! Dock tycker jag inte om att dricka varmvatten så jag har gjort te på bara mjölk istället :) Haha, måste vara ensam om de...?! Antingen gillar man väll te eller inte, men jag kompromissar med att använda mig av mjölk istället :) Smart!

Har en hel del att göra, saker som jag har skjutit upp.
1. Skriva 3 läsloggar på en bok som jag läst ut för 100 år sedan.
2. Svara på 11 frågor om Romerska riket.
3. Träna inför ett idrottsprov som är imorgon.
4. Träna till ett prov i engelska som är på torsdag.
5. Slutföra ett tal.

Vi får se hur mycket av de här som orkar göra! Lite stressigt eftersom de här typ är sista veckan och jag har varit sjuk två av fem.. Men de löser sig :)

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

I söndags var det morsdag och vi gjorde en heldag för mamma och oss. Klockan 10.00 var frukosten serverad ute på altanen med 25 grader och strålande sol, vid 14 tiden var det dags för hemmagjord tårta som min mamma inte visste om att vi hade gjort, sen var de presentdags, mamma fick ett halsband av oss som kostar 1500 spänn, efter det var det avslappning i form av solning. På kvällen åkte vi ut till skärgården och käkade på Galtatröm, där blev de efterrätt och allt. Sen när vi kom hem avslutade vi med spabad! En perfekt dag!! :)

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Har lite terapi-dag idag! Jag har gått och blivit sjuk. Har varit hemma från skolan i torsdags, fredags, måndags och idag... Dock ska jag gå imorgon men jag är inte helt frisk än. Före det har med pollen att göra, är riktigt förkyld, har haft ont i halsen, feber och nu hosta. Men jag är tacksam för att jag får vara sjuk före sommaren istället för i slutet som förra året! (Var sjuk hela sista veckan av sommarlovet!!). Kör som sagt lite terapi-dag idag så jag har tagit en promenad i skogen och ner till vattnet med Laban. Kände på vattnet, snart okej för ett dopp!! :)

   0 Kommentarer     // Natur & Växtlighet  

God dag gubbar och gummor! Just för tillfället sitter jag i en teater och ser min klass redovisa projektarbeten. Slutar 15.55 så idag är det en lång dag. Kvällen spenderas med löpning och träning! Shit vad svårt de är att blogga utan att låta som en fjortisbloggare!!

Jag och några vänner tog det chill på Barista tidigare idag, det regnade i Sundsvall då, så det var perfekt med en lunch på Barista. Har varit väldigt mycket i skolan på slutet så när jag kommit hem har jag spenderat tiden framför tv:n, sims3, skolarbeten och sömn! Men jag kanske blir bättre på de :)

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

En dag som denna när regnet vräker ner utanför, känner jag att jag skulle vilja ligga i lägenheten på söder, se dropparna rinna längs fönstret, bara se film hela dagen och käka glass och godis! Istället ska jag spendera dagen här i Sundsvall med The Sims 3 och mjukisbyxor!!

God dag! Tänkte bara tipsa om de bästa stället jag vet just nu! Squeezed up som ligger i Gallerian i Stockholm. Jag brukar alltid ta BRB och den är så sjukt god! Om jag kommer ihåg det rätt så är det äpple, jordgubb, kiwi, fryst yoghurt och passionsfrukt. Testa den iallafall, ett perfekt avbrott på stan!

   0 Kommentarer     // Allmänt & Dagbok  

Nu ligger jag hemma i sängen och tänker... Drömmer mig bort, att jag befinner mig i sängen på söder istället, att jag imorgon kommer vakna med sol i ögonen och se fasaden från grannhuset igenom fönstret, ta tuben eller cykeln till skolan och sen hem igen till lägenheten på söder, men den kommer förbli en dröm tyvärr. Men när jag är 20 tänker jag investera i en lägenhet på söder! Orkar inte hyra någon dassig lägenhet i Hagsätra, jag tänker köpa min första lägenhet helt själv och de blir då jag fyllt 20. Kanske tidigare.... Lägg det på minnet! God Natt!


På Valborg promenerade vi runt på söder och tittade in i några sköna butiker och myst i gamla söder. Sen efter några timmars promenad gick vi till Fjällgatans Kaffestuga och käkade årets första kulglass med stans bästa utsikt! En riktigt höjdpunkt på året!

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder  

Vi firade in våren på Riddarholmen med brasa och grymt väder! Efter en stund gick vi upp till Monteliusvägen och såg över Stockholm... Alla brasor och alla fyrverkerier var riktigt fint! Jag fotade en hel del så ni får se bilder framöver! God Natt!

   0 Kommentarer     // Mitt liv i bilder