Polaroidbilder
Jag tänkte att jag enbart skulle ägna detta inlägg till att snacka om kamera och design.
Det är ju rätt sällan jag skriver inlägg som handlar om t ex hur man gör en vis grej mm.

Fotografi/Kamera.
Igår den 30 Maj 2010 fyllde min underbart älskade kameran Canon EOS 450D två hela underbara år med mig och det glömde jag bort att fira vilket jag så här i efterhand tycker var lite respektlöst. Men men... Jag älskar i alla fall min kamera och tycker att den är jätte bra och rolig och lätt lärd. Jag har länge känt att det inte är nödvändigt att hålla på att ställa in bländare, ISO osv. Men nu när man lärt sig så ser man att bilderna blir bättre och det är mycket roligare att titta på bilderna och även att ta bilderna. Så ett litet råd till er som nyss köpt er en systemkamera. Lär dig att använda den och lär det att ställa in inställningarna fortare än mig. Jag började att ställa inställningar förra året... Hehe :P

Blogg/Design.
Jag tänkte bara att jag skulle meddela er att det inte kommer att komma upp någon ny design i morgon (första juni). Detta är enbart för att jag har haft så jätte mycket skoljobb och annat som tagit upp alla min tid vilket gör att jag i nuläget inte har någon design jag är nöjd med.
Jag vill inte sätta något direkt datum när det kommer upp en ny design med jag hoppas att det blir senast 20 juni. Hoppas ni klarar er. Det är väll huvudsaken att jag bloggar och publicerar bilder ;)

Här kom två, ja man kan kalla det pressmeddelanden. Nu vet ni hur det ligger till.

RSS 2.0